אממ קחי את זה כעצה ..
אבל במקומך לא הייתי מסתמכת על מתכונים לכישופים למינהם באינטרנט.. (גם משום שזה לא הכי אמין בעולם ,במיוחד אם את לא מכירה את בעל האתר כי לכי תדעי גם אני יכולה לכתוב לך פה מתכון לכישוף ולומר לך שזה עבד והכל יפה וסבבה .. ומה זה יעזור לך? , אם אני אביא לך את המצרכים את תדעי להפעיל את התנור כמו שצריך למרות שאף פעם לא הכנת עוגה? (דוגמא חמודה אהבתי אותה..) חח אהבתי אותה.. ואם את מתכוונת ללא חדשה בתחום זה לאחת ששוטטת באינרטנט וראית מכושפות וסברינה מכשפה צעירה והארי פוטר או לא יודעת מה עוד.. אז צאי מהבועה , לא כל האתרים ברשת אמינים בחלקם הרוב זה סתם שטויות תאמיני לי , והסדרות שהזכרתי למעלה הן רק סדרת פנטזיה נחמדה לא יותר מזה , שזה ממש רחוק מהמציאות.. רוצה ללמוד באמת? תתחילי לקרוא לחקור בנושא ולהשקיע ולתרגל .. (השורה האדומה ומשמעותה) ותפנימי בקשר לבקשה שלך לא בטוח שמה שעבד לבחור ההוא יעבוד גם לך, כי לדעתי כל התהליך של בניית הכישוף זה אישי ממך וזה משתנה מאדם לאדם,זה צריך לבוא ממך ולא מאף אחד אחר , כי מה שאת מתחברת אליו לא בהכרח זה מה שבעל האתר התחבר אליו.. (בעע ניסוח גרוע, זה ה שקורה שממהרים לבית ספר לא משנה ,אני מקווה שהבנת את הנקודה שרציתי להבהיר פה) ואם את לא חדשה בתחום ויש לך ניסיון , היית צריכה לדעת את זה כבר לא? סתם נקודה למחשבה.. שלך:בר