יש לי שאלה....

Janem

New member
אולי נארח גם את אריק שרון?

גם הוא רוסי באורגינל...חח

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי...

פתאום אמרת לסופרמן החלמה מהירה וזה נראה כאילו שהוא חולה בשכל או משהו...

vk3

New member
שמע, זה רעיון מצויין, אבל בעייתי...

אתה לא צודק שהאורח חייב להיות רוסי. מה שהוא חייב להיות, זה קשור למהות הפורום שלנו... ואחד כזה קשה למצוא
מי שהוא שיוכל לענות לנו על סוגיות, בעיות, שנוכל להתייעץ איתו וכד'... זה יכול להיות גם יליד הארץ, אבל קשה לי לחשוב על מישהו מפורסם ( גם לא חובה) שקשור איך שהוא לפורום שלנו ומגמתו שיוכל לענות לנו על שאלות. אולי רק מישהו כמו ראש מחלקת העלייה והקליטה
בינתיים אהבתי את ההצעות: סשה גרישקוב, ולדימיר פרידמן... יש לכם עוד הצעות
המשיכו לפתח את הדיון...

leofur

New member
אההמ

צודק שהם לא חייבים חהיות עולים.. דנו רבות בפורום על שילוב העלייה הרוסית בחברה הישראלית וכו', אפשר להביא את ציפי ליבני (שרת הקליטה) או יולי תמיר(שרת הקליטה בעבר)... כמו שכבר אמרתי סשה דימידוב. את הזאתי מפרוייקט Y נו איך שלא קןראים לה.... ותחשבו על עוד

vk3

New member
מי זה דימידוב ../images/Emo35.gif

נו אמרתי סשה גרישקוב, זאת שהעיפו מפרויקט Y...

s h u r i k

New member
קמילה, אני חושב

ביגללה הסתיגמה שהרוסיות הן זונות הלכה וגברה כי היא באמת זונה! ועכשיו בפרויקט Y2 יש עוד אחת רוסיה, ניראה לי שקוראים לה קייט (משהו כזה) ואפילו בעיתון רייטינג היה כתוב שהקייט הזאת המשיכה את המסורת של קמילה בתור הרוסיה הזונה!!!

leofur

New member
אז ככה

סשה גרישקוב היא מכוכב נולד היכתה פרובוריטיץת לזכות ואז היא לא עלתה בסוף לגמר... סשה או ישראל דימידוב, הוא שחקן התיאטרון גשר, הופיע גם בכמה סרטים, הייתה לו תוכנית בערוץ 10, ועכשיו הוא מנחה איזה תוכנית על דת וקבלה בערוץ 9 בימי שישי... הוא דיי מפורסם, והוא שחקן ממש טוב, ראיתי אותו ב"העבד", והוא ממש טוב!!!

vk3

New member
אוווווווווווו ../images/Emo51.gif

אז כבר יש לנו כמה מועמדים...

למעלה