יש לי שאלה....

eMiFrEaK

New member
סשה דמידוב...

אחלה בנאדם.... פגשתי אותו פעם.. מזמן... =) גם זה שמשחק רופא ב"טיפול נמרץ".... נראה בנאדם מאוד נחמד..חח אמא שלי מאוד אוהבת אותו.. אני אברר איך קוראים לו =)

תראה לדעתי,

בעקרון כל מי שיכול לדבר אתנו על החיים שלו כרוסי בישראל, על העלייה ועל הקבלה בארץ יהיה סבבה. העניין הוא, שבד"כ הרי מביאים "מומחים" לפורומים כי יש הרבה מה לשאול אותם, ואני לא חושבת שיש מישהו שקשור אלינו שאשכרה יש מה לשאול אותו (חוץ מסלבריטאי, אבל זה כבר פחות קשור להיותו רוסי). להזמין מישהו שאחראי על קליטה ועלייה נשמע לי מוזר. הרי רובנו כבר עלינו די ממזמן ונקלטנו הייטב בארץ. ואנחנו לא ההורים שלנו שצריכים לשאול דברים בקשר לבעיות פיננסיות ודברים כאלו.. אבל אם למישהו יש את מי להזמין, יהיה מגניב שמישהו יתארח אצלנו בפורום

vk3

New member
צודקת...

זו הבעיה, שאין ממש מישהו " שאשכרה יש מה לשאול אותו"... או שיש ואנחנו לא מעלים אותו על דעתנו... ממשיכים לחשוב...

Masha21

New member
לא צריך, האיקיו שלנו יותר גבוה ../images/Emo8.gif

אם כבר, אז להביא יפים/ות, חכמים, בקיצר לא סתם מפורסמים רק אלה ששוים משהו. אנשים שיש על מה לדבר איתם ולהעביר איתם צחוקים

vk3

New member
חחחחחחחחח צודקת...

אנחנו " מיוחדים", לא צריכים כול אחד... מסתדרים טוב לבד
...

leofur

New member
יש לי כמה רעיונות...

אז ככה ישבתי ושברתי את הראש בזמן האחרון את מי אפשר להזמין... אז ככה אפשר להזמן ספורטאי ישראלי עולה מרוסיה שישתטף במישחקים האולימפיים, ברוך השם יש חצי משלחת כזאת... אחרי זה אפשר להזמין איזה נרקומן לשעבסר שניגמל, שיספר על כל התהליך וזה או אסיר לשעבר שכנ"ל

Zot ani 1

New member
לגבי הבפורטא זה באמת....

אחלה רעיון.... אבל לגבי הנרקומנים והאסירים לשעבר...אמממ...אנחנו לא פורום גמילה ושיקום בע"מ....חחחח

Zot ani 1

New member
גאד....

רק עכשיו שמתי לב לעיוות שיצא לי בכותרת....חחח רציתי לכתוב ספורטאי....ויצא אלוקים יודע מה....חחח

למעלה