יש לי שאלה....

leahle

New member
נראה לי, אני לא זוכרת את השם משפחה

אני אבדוק את זה. אבל מה זאת אומרת הנסיכה החטופה? זה לא שמעתי עדיין כנראה, אם זאת היא.....

Sheep From Hell

New member
חח.. רקדתי עם הבנות שלו בחוג

מסריח לריקוד.... חחחחח.... איזה בנות עלובות יש לו...

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מסכן שלי... תשתה הרבה חם ותתעדכן בכל האופרות סבון שקיימות בטלויזיה...
והכי חשוב, עכשיו אתה יכול להיות כל הזמן איתנו

Janem

New member
'שתדל להבריא עד המפגש...

ותאכל הרבה מרק עוף.. תחלים.

leahle

New member
לא נעים להודות, אבל...

אני שמחה לשמוע ש.......................... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .................... אני לא היחידה שסובלת מכאבים עכשיו!
זה לא פייר! יש לי נסיעה ארוכה לעבור עכשיו עם הכאבים האלה...

מנצל"שת- שאלה לגביך../images/Emo26.gif

יצא לי משום מה הרבה לחשוב בתחנות אוטובוס למיניהן ( זה מה שקורה כשאין אוטו..) לגבי הבדלים בין חב"ד לחרדים וההסתייגויות של השניים מהראשונים.. אם יש לך כוח ורצון ותרצי להסביר לי, אני מאוד אודה לך... תודה

leahle

New member
אהלן, פריויט או מה שתרצי...../images/Emo42.gif

כן, אני יודעת מזה לנצל את שעות הנסיעה באוטובוסים למחשבה, ביליתי אתמול מ8 בערב עד 1:30 באוטובוסים, אפשר לחשוב לאן נסעתי שלקח כ"כ הרבה במדינה הקטנה הזאת שלנו....:)
בכולופן, אני אענה לך בשמחה, רק אני רוצה לוודא שהבנתי נכון את השאלה, את רוצה לדעת למה החרדים מסתייגים מהחבדניקים? הבנתי נכון? ואם לא עניתי לך עדיין, זה כי אני כנראה עדיין בים, עם האחיינים החמודיםםםםםם שלי, אחחחחחח, אין כמו לקום בבוקר ולגלות את 2 המלאכים הקטנים האלה שבאו לבקר....
ומעלותיים, נראה לי שאנחנו בדרך לעזור שלכם, ז"א לא ממש מעלות, אבל באיזור, מה לעשות, מחפשים ים.... אז...... תנו כבוד....
ויש לי עוד שאלה אליכם (מעלות והצפון) אבל בהודעה אחרת, לקחתי יותר מידי טרמפ
על ההודעה הזאת...:)

Zot ani 1

New member
חחחח...

כן להתעורר בבוקר ולראות את האחיין החמוד שלי זוחל לכיווני זה כיף... ואל תסעי לאזור מעלות לחפש ים ....כי אין פה...חחחח רק בנהריה.... או שתסעי לאכזיב ממש אבל ממש יפה שם...

leahle

New member
נו, מישהו מבין אותי.... :)

נכון, נסענו לאכזיב וממש יפהההה שם. אבל בכל זאת עברנו את כל האיזור, מעלות, נהריה ועכו....

Zot ani 1

New member
../images/Emo9.gif

עברתם את עכו כדי להגיע לאכזיב?? וואי....עשיתם טיול בכל הצפון....חחח נו לפחות נהנתם...

leahle

New member
לא את עכו, את נהריה

וכן, עשינו טיול בכל הצפון, אם כבר אז כבר.....:) צריך שהאחיינים מהמרכז יכירו קצת את הצפון, לא? :))

למעלה