שנאה?
אם אני לא מסכימה שמישהו ינצל אותי זאת שנאה? אם אני חושבת שהדם שלי והדם של אותו בחור חרדי הוא אותו דם, אותו צבע ואף אותו מבנה ביולוגי, זאת שנאה? זה שאני רוצה שגם הוא יתרום לחברה שבה הוא חי, זאת שנאה? אם אני חושבת שיש חלק לא מבוטל מהעניים שכן יכולים לעבוד אבל מעדיפים לקבל את קצבאות המדינה, זאת שנאה? יש לי את כל הזכות שבעולם לכעוס על המצב הזה, כי זה מצב לא הוגן ולא בריא, שרק מגזר מסויים באוכלוסיה כן תורם את תרומתו לחברה וכן מקריב את חייו למען המדינה ומה הוא בסוף מקבל, ענבר... כלום!!! אם לדעתך , מפלגה אשר דואגת או מנסה לדאוג לכך שהדברים קצת יהיו אחרת, זאת מפלגת שנאה - שיבושם לך. בבחירות 99', אני בכלל שמתי ברק ומרצ בקלפי ואני בכלל הייתי מנותקת מהתעמחלה כי הייתי בצבא, כך שאין טעם להזכיר לי משהו שלא ראיתי ולא עניין אותי במיוחד, ענבר. אישית, יש לי הרבה הסתייגויות מ"מה עדיף שיבואו חרדים", שתוקעים לי את הז כל פעם שאני מותחת ביקורת על שינוי. אבל אם אני חושבת על זה , מה באמת עדיף ששוב יזרמו תקציבי ענק למגזר לא ייצרני ולא תורם רק מנת שיהיו "יסמנים" אני לא חושבת כך. תקציבים מיוחדים למה בדיוק? להתנחלויות? למה בתקופת שלטון העבודה, הקיבוצים לא קבלו תקציבים מיוחדים מהממשלה? על מה אתה מקשקש בכלל. זכותה המלאה של הממשלה לקדם אוכלוסיה אשר היא יקרה בחפצה, וזה לגיטימי. חחחח, אתה מדבר על ישיבה על הכסאות- אני חושבת שלמפלגה שלך יש כבר פרופסורה בתחום הזה, אז אל תעלה את זה אפילו. קצבאות הילדים קטנו? כן. משרד הדתות נסגר? כן. בוטלו הרבהמועצות דתיות? כן. הופסקה ההזרמה הבלתי הגיונית לחרדים? כן. מה לעשות, ואלו שבחרו בשינוי , נמאס לי מהתלקקלות של שני מהפלגות הגדולות למפלגות החרדיות, ושדואגים תמיד אך ורק לשני מגזרים- החרדים והעניים, כאשר המיסים באים בעיקר מהשכבה הבינונית? להם אסור שיהיה ייצוג בכנסת? כאשר יש עוד מפלגה סקטורלית בכנסת- פתאום הופכים אותם למפלגת שנאה? למה אתה לא בא כבזאת טענה לש"ס , אשר היא האמא של הגזענות והשנאה?! ואשר דואגת שהעניים ישאר כאלו כי זה למעשה האינטרס שלהם?