שנאה?
תסלח לי, אבל אני לא קונה את מה שאתם מנסים "למכור". שונאים את מי? את מה? האם אנחנו שונאים את החרדים? לא. אנחנו לא שונאים את החרדים כחרדים, כאנשים אשר חיים על פי אמונתם. אנחנו לא אוהבים את התרבות שהשתרשה פה, שכל מי שלא סוגד להם נחשב לאנטישמי, לנאצי, או הורס את התרבות היהודית (מה זה?) או לא יודעת מה. צר לי, אבל לציבור נמאס מכך שיש מגזר מסויים- שלא מתגייס לצבא (ברובו המכריע), שלא עובד , שלא תורם דבר וחצי דבר לחברה שבה הוא חי והדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לבוא כל הזמן בדרישות ובאיסורים וכו'. רוצה להגיד לי מה אכפת לאותו אלי ישי שאני, אשרת, רוצה להתחתן בחתונה רפורמית, למה המדינה לא מכירה בזה? למה אסור לייבא חזיר לארץ (דבר שנוגד את חוק היסוד : חופש העיסוק, אגב). אם אתה חושב שלנו יש בעיה עם זה , זה נחשב לשנאה - אז כן, אני שונאת. ספינים תקשורתיים? שני המפלגות המתחמות בזה - הליכוד והעבודה. אני עדין לא שחכתי את זה שדליה איציק רצה להעלות הצעת חוק להגיד את חוק מימון המפלגות על מנת לכסות את הגרעונות שיש לכם,ובעקבות הביקורת הציבורית - היא אמרה שהם ישארו עם הביקורת ואנחנו ניקח את הכסף. לגבי נושא אי יציאת המפלגה מהממשלה- מבחינת ציבור בוחרי שינוי - זה המצב האידיאלי- ממשלה בלי חרדים, ממשלה בלי סחיטות (כמעט), בלי הזרמת תקציבים מיוחדים על מנת שיאותו חברי המפלגות החרדיות להסכים עם הממשלה. כל הכסף הזה - נחסך (זה שזה מגיע למקומות מיותרים מבחינתי, כמו ההתנחלויות, זה סיפור אחר). והיא לא תסמין לכלום. הסתמינים נמצאים בתוך המפלגה שאתה שייך אליה.