יש לי שאלה...

yes REAL

New member
כשהרווק 4 יגמר. וכן, זה יהיה בימי

השידור האחרונים.

Aviad1987

New member
שאלה

סמנכ"ל התוכן של יס אמר שהערוץ יחזור במתכונת משופרת בחודשי הקיץ, זה לא נכון?!

yes REAL

New member
במתכונת הנוכחית - לא. אבל אני מאד

אופטימי באשר להמשכיות שלו במתכונת אחרת.

gahazan

New member
חבל מאוד שלא כערוץ בפני עצמו

אני מאוד נהנית מהערוץ וכפי שאני שומעת ורואה י הרבה ריטיינג לערוץ, לדעתי גם בתשלום רבים ישלמו עליו. במתכונת אחרת הכוונה באחד מערוצי הבידור?????

F o l k l o r e

New member
שאלה לנציג. כן, באמת.

זאת השאלה הראשונה שלי לנציג יס ריל, אז אני קצת מתרגש - תסלחו לי אם יהיו לי שגיאות כתיב. בכלמקרה, יש מצב שיס יביאו את "משחק הרצח" הבריטי? (הגרסה האנגלית לרצח בעיירה ידה ידה)

Boran

New member
הרשה לי לענות

כל הפקה בריטית היא משעממת, מעצם היותה הפקה בריטית. רוצים להביא דברים חדשים? יס ריל- אם אתם לא מביאים גירסה אמריקאית (או אוסטרלית) של החפרפרת- כל הערוץ לשוא. החפרפרת 2- אחח איזו עונה נפלאה.

F o l k l o r e

New member
אררררג.

אני לא חושב בכלל שכל הפקה בריטית היא בהכרח משעממת. ואני אישית אהבתי את "משחק הרצח" יותר מאת רצח בעיירה קטנה X. אני לא בטוח שזה בהכרח בגלל שהיא יותר טובה, אני רק זוכר שראיתי את "משחק הרצח" לפני רצח בעיירה, וכשראיתי את רצח בעיירה אני זוכר שחשבתי לעצמי "היי, אהבתי את הגרסה הבריטית יותר". ובלי קשר, החפרפרת 2 היא אכן, סביר להניח, פיסת הריאליטי טיוי המוצלחת ביותר שפגשתי.

yes REAL

New member
BBC עוד לא החזירו תשובה לגביה

יכול להיות שאין להם בכלל זכויות למכור אותה מחוץ לבריטניה (בכל זאת מדובר באדפטציה של פורמט אמריקאי). במידה והיא זמינה, ונקבל קלטות לצפיה שלה, והיא תהיה ראויה לקניה (מבחינה תכנית וכספית) - אני לא רואה סיבה לא לבחון את שידורה העתידי.

yes REAL

New member
בכל הנוגע לצפייה בחומרים והערכתם

העבודה שלנו מתבצעת באופן שוטף, בדר"כ ישר אחרי שהאולפנים משחררים את הפיילוטים, וזה בלי קשר בכלל אם יהיה ערוץ זה או אחר. אנחנו בוחנים חומרים ומגבשים דיעה עליהם על בסיס יומי, אפילו אם אין כוונה לרכוש אותם לעתיד הקרוב. כל תהליך הרכישה של סדרות הוא תאריך ארוך ומייגע שצריך להערך אליו המון זמן מראש, ככה שבניגוד לנהוג לחשוב כאן אנחנו לא רוכשים סדרה מהיום למחר- מדובר בתהליך של חודשים. ובמידה ויהיה המשך בעתיד - בצורה זו או אחרת - לערוץ, נערכים אליו המון זמן מראש.

חשנגה

New member
../images/Emo35.gif שאלה למומחי 'השרדות' ../images/Emo35.gif

האם המושבעים שעפים מהמשחק לא חוזרים הביתה? מוזר שהם מגיעים לכל "ישיבה". הרי העיפו אותם - הם לא רוצים לחזור הביתה? מה ההפרש בין שידור הפרקים בארה"ב להתרחשותם בזמן אמת? הרי לא יתכן שבמשך שבועות שלמים מסתובב השורד ברחבי ארה"ב בלי שאף אחד ידע מזה. למיטב הבנתי בסוף עונת "השרדות 5", ישיבת המועצה האחרונה היתה בשידור ישיר, אבל תקנו אותי אם אני טועה - לא כך בשאר העונות. תודה מראש
חשנגה

Boran

New member
באיזה שעות אתה ער?

לא משנה מתי השורד עף, הוא נשאר 39 ימים במקום של הצילומים, כמו שהוא חתם בחוזה שלו. כי מן הסתם, אם שורד אחד יחזור אחרי 3 ימים, ושורד אחר יחזור אחרי 6 ימים, זה די יהיה ברור מה סדר ההעפה. וכן, אחרי 39 ימים השורדים חוזרים הביתה ומסתובבים ברחבי ארה"ב עד סיום שידור העונה.

gig19

New member
אז ככה

המסולקים עפים מהאי אבל לא חוזרים לביתם ונהנים מחיי מותרות של ההפקה וחוץ מזה את פרק האחרון שבו מגלים מי הזוכה מצלמים בכלל באולפן ולא באי

חשנגה

New member
תודה. ולשאלה היותר חשובה מבחינתי...

מה ההפרש בין שידור הפרקים בארה"ב להתרחשותם בזמן אמת?

gig19

New member
תשאל אנשים מאמריקה

הם יודעים הי טוב אבל זה מגיע לישראל אחרי הרבה זמן לפחות כמה חודשים

ל-YES REAL...

יש לי שאלה קטנה אליך- מי את/ה
מה הקשר שלך ל-YES REAL? והאם מותר לך להביע את דעותיך בפורום? בתודה מראש, תמיר

למעלה