שאלה ל-YES REAL האם יש סיכוי שהערוץ ישאר אחרי תקופת החורף???
K katy13 New member 22/2/04 #17 האם תיהיה עוד עונה לרווקה?../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif זה היה כול כך מתוק!!! ומתי יראו את החתונה של טריסטה וריאן
האם תיהיה עוד עונה לרווקה?../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif זה היה כול כך מתוק!!! ומתי יראו את החתונה של טריסטה וריאן
L lnofar New member 19/2/04 #2 הרווקה מתי ישדרו את הספיישלים של החתונה של ריאן וטריסטה? כשהרווק 3 יגמר? ואז יגמרו שידורי הערוץ?
¥ ¥ Adi ¥ New member 22/2/04 #21 את החתונה של טריסטה וריאן ישדרו אחרי הרווק 4. עכשיו משודרת בארה"ב עוד עונה של הרווקה
K katy13 New member 22/2/04 #8 אנג'ל ניצח אבל הרוצח הוא זה עם מעיל העור שכתוב עליו או אס אס....לא זוכרת ת'שם שלו...
K katy13 New member 22/2/04 #10 2 שאלות חשובות בקשר לפרדייז הוטל ור ורצח בעיירה קטנה X. מישהו יודע האם תיהיה עונה שניה לרצח בעיירה קטנה X תענו זה חשוב אה.. ומתי יתחיל פרדייז הוטל2
2 שאלות חשובות בקשר לפרדייז הוטל ור ורצח בעיירה קטנה X. מישהו יודע האם תיהיה עונה שניה לרצח בעיירה קטנה X תענו זה חשוב אה.. ומתי יתחיל פרדייז הוטל2
K katy13 New member 22/2/04 #12 ואיזה מגניב היה הקטע שהאנשים תלויים כאלה מסביב לשולחן! (ברצח בעיירה קטנה ) למרות שאני ממש לא פחדנית,הקטע הזה היה באמת מפחיד שהייתי צריכה לעצום ת'עיניים... זה היה הקטע הכי מפחיד בכול הסדרה-לדעתי.... זה פשוט ניראה כול כך אמיתי
ואיזה מגניב היה הקטע שהאנשים תלויים כאלה מסביב לשולחן! (ברצח בעיירה קטנה ) למרות שאני ממש לא פחדנית,הקטע הזה היה באמת מפחיד שהייתי צריכה לעצום ת'עיניים... זה היה הקטע הכי מפחיד בכול הסדרה-לדעתי.... זה פשוט ניראה כול כך אמיתי
B Boran New member 22/2/04 #13 אין עונה שניה ל"רצח" פרדייז הוטל 2 יתחיל להיות משודר בארה"ב בסביבות אפריל-מאי כך שבארץ אני לא מאמין שהוא יגיע עד יוני לפחות
אין עונה שניה ל"רצח" פרדייז הוטל 2 יתחיל להיות משודר בארה"ב בסביבות אפריל-מאי כך שבארץ אני לא מאמין שהוא יגיע עד יוני לפחות
K katy13 New member 22/2/04 #14 אווי ../images/Emo93.gif חבל שאין עונה שניה לרצח.... איזה באסה!!! וגם באסה שפרדייז הוטל 2 לא יגיע בקרוב.... מישהו יודע איזה תוכניות יש ויהיו ביס ריל? תודה
אווי ../images/Emo93.gif חבל שאין עונה שניה לרצח.... איזה באסה!!! וגם באסה שפרדייז הוטל 2 לא יגיע בקרוב.... מישהו יודע איזה תוכניות יש ויהיו ביס ריל? תודה
K katy13 New member 22/2/04 #15 רגע... אז יס ריל נישאר? כי הוא אמור להיות למשך החורף.... ופרדייז הוטל יגיע אחרי יוני... ויוני זה קיץ... זתומרת שלא ניראה פרדייז הוטל? או שיסריל נישאר גם בקיץ
רגע... אז יס ריל נישאר? כי הוא אמור להיות למשך החורף.... ופרדייז הוטל יגיע אחרי יוני... ויוני זה קיץ... זתומרת שלא ניראה פרדייז הוטל? או שיסריל נישאר גם בקיץ