יש לי שאלה...

yes REAL

New member
רשום בכרטיס האישי. אני יקי, בתפקידי

הרגיל אני עורך המשנה של ערוצי הסרטים של yes, ובין היתר ערכתי את yes REAL ולפניו את Summer Nights. במסגרת התפקיד אני למעשה בניתי את לוח השידורים של הערוץ מכל המשתמע מכך. לגבי דיעותיי, אני מעדיף שלא לקחת את הגישה הפלקטית ולהיות קורקטי כל הזמן. תוכניות ריאליטי מטבען הן אמוציונליות ואני רואה אותן כשעשוע - אז אני מרשה לעצמי להביע את דעתי ולא להיות קורקטי ונייטרלי, אני לא חושב שזה משפיע בדרך זו או אחרת על הפורום , אלו רק דיעותיי.

2 שאלות !!דחוף!!!!

1.מישהו יודע מתי יהיה פרדייז הוטל 2? 2.מי זה הרווק 4 זה השמן הזה?אומרים שקוראים לו בוב או משהו כזה...

Sweet inna

New member
תשובה לשתי השאלות הדחופות

1. ההמשך לפרדייז הוטל יבוא לקראת פסח...שמעתי שזה יהיה אפילו מפתיע יותר מהראשון ושני זוגות שגורשו מהפעם הקודמות יתארחו שוב ואלו יהיו: איימי וזאק ובו ואמנדה.... 2. התוכנית החדשה......עם הרווק 4.......... היא באמת תהיה הכי גרועה מכולם...כי הרווק 4 באמת שמן וקוקראים לו בוב...כינוי בובי.......הוא באמת לא שווה את הסדרה..... שמחה עם עניתי לך ....עכשיו אני אשמח אם תוכלי לענות לי מי זכה בסוף בפרדייז הוטל??פשוט פספסתי את הפרק....

איככככס את רצינית!!!!!!!

מה הוא שמן איזה מגעיל זה שמנים!!!!!!!!1 בכלל לשמנים לא מגיע לחיות ואסור שיצלמו אותם בטלוויזיה כי אם הוא שמן אז בטוח שהתכנית תהיה חרא הרי רק רזים יכולים להיות אנשים טובים ומעניינים!!!!!!! סליחה מראש למנהל הפורום הזה, שבד"כ אני ממש אוהבת... אבל ההודעה הזו ממש עיצבנה אותי,בתור בחורה שהיא אמנם שמנה אבל לפחות יש לה שכל.

Sweet inna

New member
השמנים

תשמעי זה שבאמת אסור לצלם תמונה עם שמנים....זה נכון...אבל זה ממש לא אומר...שלשמנים לא מגיע לחיות..זה ממש טעות..אני מכירה מלא בני אדם שהם שמנים ואנשים מדהימים יותר מכל הרזות והרזים..את בעצמך אמרת שאת שמנה יחסית אז לא מגיע לך לחיות???שימי את עצמך במקומם של השמנים..זה ממש לא יפה.....הם פשוט מכורים לאוכל זה הכל..את חושבת הם היו רוצים להיות שמנים??? ממש לא......ותאמיני הם ממש סובלים מזה.....אז אל תעליבי סתם..אבל זה שהרווק צריך להיות שמן...זה טעות..כי הם יצאו לארוחות ערב והוא יאכל כמו חזיר ולא תרצה אותו הרווקה המסכנה

ל"אשה של רנואר"

מה שרשמת זה בכלל לא נכון.. כי הרווקות באות להתאהב באופי של מישהו ולא בחיצוניות,ואם זה מה שאת חושבת אז את נורא שטחית! מה הקשר שמנים או רזים?? ואת עוד אומרת שיש לך שכל?! חבל שאת לא מפעילה אותו!

Sweet inna

New member
תגובה

לא אני לא אורמת כלום פשוט זה יראה לי כזה מוזר.......מי תרצה אותו..............אבל אולי...אנחו לא יכולים לדעת מה יקרה....

¥ Adi ¥

New member
למה שלא ירצו אותו?

שוב, זה שהוא שמן (לא משנה שהוא רזה אחרי התוכנית) לא עושה אותו פחות טוב. יצא לי לראות כמה פרקים של הרווקה ולפי מה שראיתי הוא ממש חמוד. ומה מוזר בזה שמישהי רוצה מישהו שמן?

Sweet inna

New member
תגובה...

תשמע אני ממש בעד השמנים...וממש אין לי בעיה איתם..ותאמין לי אני מכירה מלא אנשים שמנים והם בני אדם נפלאים...שמעתי אתמול משפט:ל שמנים לא מגיע לחיות...הייתה פה בפורום ילדה שאמרה את זה וזזה ממש עיצבן אותי..לכן אני אומרת שאין בזה שום דבר שהשמן...יהיה הרווק..פשוט אני חושבת שיהיה קשה למצוא לו רווקות..זה הכל....

¥ Adi ¥

New member
לא נראה לי שזה כל כך קשה למצוא

לו רווקות. חוצמזה..אני בת.

Sweet inna

New member
תגובה...

אוי סורי...לא שמתי לב......טוב לדעת שאת בת.....תגידי אהבת את הסדר הרווקה?

Sweet inna

New member
תגובה

גם אני לא ממש אהבתי את כל התןכניות......אני מאוד אהבתי את הרווקה טריסטה ואת הרווק האחרון כי שניהם חתיכים ומאוד חמודים...מה דעתך על הרווק האחרון?

Sweet inna

New member
צריכה עזרה!!דחוף!!

מה המצב אנשים??תשמעו אני לא יודעת מה אתכם אבל התאהבתי בתוכנית פרדייז הוטל...תוכנית מדהימה!! אבל יש לי בעיה..אני לא פספסתי שום פרק...אבל דווקא את הפרק האחרון כן..אני מתה לדעת מי זכה.....אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifתשובה

מי שזכו הם שרלה וקית' (החליפו זוכות) קיט התחלק בכסף עם טרה שרלה לקחה הכל לעצמה זה אומר ש: טרה קיבלה רבע מליון קיט וטרה קיבלו כל אחד 125 אלף דולר ודייב אל זכה בכלום

Sweet inna

New member
תגובה

בחיים לא חשבתי שהם יחליפו זוגות...וואי אני חייבת לראות את הפרק הזה.....יש לך מושג אם יהיו שידורים חוזרים או שידורים של הפרק האחרון?

למעלה