יש לי שאלה

• פותח הנושא woof
  • פורסם בתאריך

woof

New member
יש לי שאלה

ראיתי בפורום ההזה תאוריה(או אמונה) שהגוף לא קיים ושרק הנפש קייימת. אם מישהו בבקשה יוכל להסביר לי על זה קצת, או להפנות אותי למקום שאפשר למצוא חומר על זה. אני מאוד מאמין שיש עולם רוחני מעבר לעולם הגשמי אבל אין לי מושג בזה. איפה אני יכול למצוא קצת מידע? בתודה מראש

THE gray

New member
פילוסופיה...

זה שאלה מאוד פילוסופית, למדנו עכשיו על דקרט והוא מדבר על זה שהחושים שלנו מטעים אותנו ובעצם אין כלום חוץ מהרוח, זה מגיע עמוק יותר והוא בסוף מוכיח את קיומו של אלוהים ושכן יש דברים אבל אתה מוזמן לחפש על "תורת ההכרה" של דקרט, "הזמנה לפילוסופיה" של יובל שטייניץ מסביר את זה בדרך נחמדה. אני ממליץ לכולם לקרוא אותו.

bflygirl

New member
../images/Emo127.gif הגדרת מעולה

אני לא מאמינה בזה יש גוף ויש גוף המבין יבין

RainBird

New member
התאוריה הולכת ככה: *אל תדאגו, קצר* אנחנו מאמינים (חלקנו) שכל העולם סביבנו הינה אשליה נוחה שיצרנו לעצמינו ועל מנת לשנות אותו, אנו צריכים לשנות את המחשבה שלנו. ולכן הגוף, וכל השר זה סתם אשליה של מוחשות שהאדם יצר כדי שיקל עליו לתפוס את הסביבה ולהתמודד עימה, וכמו שנאמר, "כל בוקר כאשר אנו קמים, אנו בוראים מחדש את העולם במחשבותינו". ארדן

dudwity

New member
אני אגיד לכם בדיוק מה קורה ...

שהמערכות המופלאות בגוף שלנו עייפות וחולות ומפסיקות לתפקד אז אנחנו מתים ונקברים באדמה ואז התולעים אוכלים אותנו נוגסים בצד אחד של הגוף שלהם ופולטים מהשני בדמות אבקה חולית. אין נשמה אין כלום כל מה שיש לנו זאת "המציאות" אותה כל אחד מפרש בדרכו. אין לנו כל מטרה או יעוד לחיים חוץ מלקיים את עצמנו ולהמשיך את הדור הבא. וזאת לא מטרה..זה תהליך. לכן השתדלו להשלות את עצמכם כמה שיותר שהכל נפלר ובסדר... תקנו ז'קוזי ווילונות חדשים. ותשכחו זה שאנחנו אפילו לא קרובים למרכז היקום.

RainBird

New member
גם זאת גישה. אבל זאת לא הגישה המדוברת בשרשור. ויכול להיות שאתה צודק אבל כרגע זה ממש לא רלוונטי.

THE gray

New member
ותחשוב על זה...

אם זה נכון למה לא להשלות את עצמינו?

keper come back

New member
יש לזה שמות

קוראים לזה "מישורים"...יש אתה מישור הארצי ויש את המישור הסטראלי ו..

למעלה