קודם כל, נדב, חג שמח.
אבהיר לך- שלא חזרתי לכאן על מנת לריב איתך. יש כאן מספיק אנשים נחמדים עם ראש פתוח (טל, אור, אסי, שירן...
) שאפשר לדבר איתם, ואתה, איך לומר, הוא הדבר האחרון שמעניין אותי כאן. ועכשיו להודעה שלך...לטס סי... לא זכור לי שדיברנו על האישיות שלך בחיפוש שלי אחר הוכחות. האישיות שלך היא הדבר הכי לא רלוונטי לנושא, אז בוא נתעלם מזה ונדבר על נושא הפורום, ולא על האישיות של נדב. באופן אישי, אני לא חושב שאנשים ישנו את דעתם על בריטני מההודעה שלך. כפי שאמרתי, ההודעה שלך עסקה בכשלונה היחסי מצד אחד, ובהצלחתה מצד שני. כישלונה היחסי בא לידי ביטוי במקום 12 אליו היא הגיעה (לא זוכר איפה), וההצלחה באה לידי ביטוי במקום 2 אליו הגיעה (שוב, לא זוכר איפה). כך שלמעשה, לא רק שלא סתרת את טענתו של כותב ההודעה המקורית, אלא עזרת לו בטיעוניו. הוא טוען שבריטני לא ממש מצליחה, ואתה מציג טיעונים התומכים בכך. תקן אותי אם אני טועה- ה"ליישר קווים" הזה, פירושו לבעוט בכל הדיעות הנוגדות את שלך. אז אני מבקש ממך להפסיק עם איבחוני הבעיות שלי ("אתה בבעייה ממש ממש רצינית"), ולהתחיל לדון כמו אנשים בוגרים. הידע הנרחב שלך מסתכם בכמה נתונים יבשים וב"הצליחה מאוד מאוד". נדב, אל תחשוב שאני בא בגישה של אנטי, אני פשוט מחפש את ההצלחה המסחררת של בריטני בהודעות שלך, וממש לא מוצא...סורי...