יש לי שאלה

slave4brit

New member
לחלוק עליו או להחליק על ../images/Emo94.gif../images/Emo35.gif

עזבו...סתם הומור לא מצחיק....

i4britney

New member
או שלא...

אתה רוצה באמת הוכחות אמיתיות? אז ככה אין מה לעשות זאת האישיות שלי ואני חולה על בריטני ספירס ומוכן שאחרים ידעו מי היא באמת ולא יחשבו שהיא סתם אחת ובגלל זה אני משקיע בהודעותי!!! המגילה לא מחולקת לשום שני נושאים היא מדברת על נושא אחד על ההצלחה האדירה של בריטני אם האלבום האחרון שלה למרות שהמחירות שלו ירדו אבל הפופלריות שלה עלתה , אבל אם אתה באמת לא מבין את משעמות המסר של המגילה ואת מה שרשמתי אז אתה בבעייה ממש ממש רצינית וזה מאוד חבל..... אגב אני לא קופץ על אף אחד שאומר משהו רע על בריטני אלא מטרתי בפורום היא ליישר קווים ולהנות מההודעות של המעריצים ולכן אני רוצה שמהעריצים פה יהנו מההודעות שלי ומהידע הנרחב שיש לי אבל אם זה לא מוצא חן בעיניך זאת כבר בעייה שלך!!!

קודם כל, נדב, חג שמח.

אבהיר לך- שלא חזרתי לכאן על מנת לריב איתך. יש כאן מספיק אנשים נחמדים עם ראש פתוח (טל, אור, אסי, שירן...
) שאפשר לדבר איתם, ואתה, איך לומר, הוא הדבר האחרון שמעניין אותי כאן. ועכשיו להודעה שלך...לטס סי... לא זכור לי שדיברנו על האישיות שלך בחיפוש שלי אחר הוכחות. האישיות שלך היא הדבר הכי לא רלוונטי לנושא, אז בוא נתעלם מזה ונדבר על נושא הפורום, ולא על האישיות של נדב. באופן אישי, אני לא חושב שאנשים ישנו את דעתם על בריטני מההודעה שלך. כפי שאמרתי, ההודעה שלך עסקה בכשלונה היחסי מצד אחד, ובהצלחתה מצד שני. כישלונה היחסי בא לידי ביטוי במקום 12 אליו היא הגיעה (לא זוכר איפה), וההצלחה באה לידי ביטוי במקום 2 אליו הגיעה (שוב, לא זוכר איפה). כך שלמעשה, לא רק שלא סתרת את טענתו של כותב ההודעה המקורית, אלא עזרת לו בטיעוניו. הוא טוען שבריטני לא ממש מצליחה, ואתה מציג טיעונים התומכים בכך. תקן אותי אם אני טועה- ה"ליישר קווים" הזה, פירושו לבעוט בכל הדיעות הנוגדות את שלך. אז אני מבקש ממך להפסיק עם איבחוני הבעיות שלי ("אתה בבעייה ממש ממש רצינית"), ולהתחיל לדון כמו אנשים בוגרים. הידע הנרחב שלך מסתכם בכמה נתונים יבשים וב"הצליחה מאוד מאוד". נדב, אל תחשוב שאני בא בגישה של אנטי, אני פשוט מחפש את ההצלחה המסחררת של בריטני בהודעות שלך, וממש לא מוצא...סורי...

i4britney

New member
עוד מיליבר חדש הצטרף...

טוב אז שמע ככה... ממש אין לי כוח לריב איתך תחשוב מה שאתה רוצה!!! אני לא סותר את עצמי בהודעותי ואני אומר שבריטני אכן מאוד מאוד הצליחה ולא מציג שני צדדים שונים על כישלונה ועל הצלחתה אלא רק על ההצלחה שלה ותאמין לי מקום 12 פעם אחת במצעד הסינגלים הבריטי זה לא כל כך גרוע כי גם אם "דונט לט מי בי די להסט טו נו" היא הגיעה למקום 12 במצעד הזה!!! אני לא בשום בעייה רצינית פה אני מעריץ של בריטני ורואה את הדברים בצורה הכי טובה שאפשר לראות ותאמין לי שאני מכיר בצדדים השליליים ולא רואה הכל ורוד , פשוט אני מסתכל על החיים מנקודת מבט שונה במקום להסתכל על חצי הכוס הריקה אני מסתכל על המלאה, בכל מקרה אני לא עוזר לזה שכתב את ההודעה עם טיעוניי במגילה שרשמתי כי אם תקרא אותה שוב ושוב ותקלוט את המסר שלה תבין שהמסר שלה שבריטני ספירס הצליחה השנה מאוד מבחינה מוזיקלית והפופלריות שלה עלתה וזה שהמכירות של האלבום ירדו מעט זה לא אומר שהיא לא הצליחה כי תכל'ס זמרות אחרות כגון: פינק , שאקירה,אבריל לאבין ,כריסטינה אגילרה עדיין לא הגיעו ל-14 מיליון שהאלבום האחרון של בריטני אז יכול להיות באמת שבשביל בריטני זה לא הרבה למכור כמות כזאת אבל זה לא נקרא כישלון זאת נקראת עדיין הצלחה היא נכנסה גם איתו למקום 1 בארה"ב , חוץ מזה הלהיטים שלה הצליחו מאוד מאוד בעולם וזה שבארה"ב היא פחות הצליחה זה לא כישלון כי לא רק ארה"ב נחשבת למרות שכמו שאמרתי רק בבילבורד היא לא הצליחה כל כך בשאר מדינות ארה"ב היא הצליחה ותאמין לי אני יודע כל מצעד ומצעד שהיא נכנסה אליו ולאיזה מקומות סמוך עלי ואם אני אומר שהיא הצליחה אז סימן שהיא באמת הצליחה!!! אז ככה... אני מציע לך להפסיק לכתוב לי ברמת סגנון גבוהה בשביל שיחשבו שההודעות שלך טובות משלי ובעלות חשיבות וההודעות שלי סתם כדי לשכנע אחרים כי זה לא!!! ההודעות שלי בפעם ה-1000000 שאני אומר הם למטרה אחת: הנאה בפורום! אם יש צורך להסביר לאחרים שלא מכירים את בריטני ספירס ורוצים לדעת עלייה פרטים כי הם טועים במה שהם חושבים אז למה לא להגיד להם את האמת והעובדות ושיחשבו דברים לא נכונים אה? גם בשביל זה אני בפורום!!! זהו... אין לי כוח להמשיך לפרט לך אם אתה לא מבין את ההודעות שלי בכל השירשור הזה אז יש לך בעייה קשה מצטער!!!

Come on, Nadav, it's me...../images/Emo8.gif

The same old Milibar... אם עוד לא הבנת, זה אני, עם כינוי אחר. שמע, חבוב, אם ההודעה שלך הייתה מפוסקת- מילא. אבל זו בוחטה של מילים תקועות אחת בתוך השנייה, ואין לי ממש כוח לקרוא את זה. רק לקטע אחד אני חייב להתייחס- "אז ככה... אני מציע לך להפסיק לכתוב לי ברמת סגנון גבוהה בשביל שיחשבו שההודעות שלך טובות משלי ובעלות חשיבות וההודעות שלי סתם כדי לשכנע אחרים כי זה לא!!!" אני חושב שרק אתה העלת את הנקודה שההודעות שלי טובות משלך, אף אחד אחר עוד לא אמר זאת חוץ ממך...על ראש הגנב בוער הכובע, מה שנקרא
ואני בפירוש לא מתכוון להוריד את רמת הסגנון שלי רק כדי שתתאים לך. לא אשמתי שאתה לא מבין עברית טהורה. גם אני לא כאן כדי לריב איתך, והבהרתי לך היטב מדוע. אז לילה טוב לך.

i4britney

New member
תודה אור...

אני מסכים איתך חחחחחחח.... ומי שעדיין חולק על דעתי זאת זכותו ובעייה שלו למרות שתאמינו לי אני לא רושם סתם שטויות אלא עובדות קיימות ויש לי ידע נרחב מאוד מאוד על ההצלחה של בריטני ועל בריטני עצמה!!!

i4britney

New member
לא!

אם מי אתה הכי מסכים מכל ההודעות שרשמו כאן, אי אפשר להסכים אם דעותיהם של כולם כי יש כאן מלא אנשים שסותרים אחד את השני בדעותיהם!!!?

slave4brit

New member
תראה...אני מנסה להיות דיפלומט../images/Emo41.gif

אני לא מחפש להסתכסך עם אף אחד ואני מאמין שכל אחד אומר את האמת שנכונה לדעתו :)

slave4brit

New member
אתם יודעים מה...

אני מאמין בזה שאתם צריכים לבוא למפגש
(איזה לא קשור אני..) המפגש נועד לגיבוש...ואז נחסוך מאיתנו את כל ה"ריבים" האלו :)

i4britney

New member
אז ככה

אנחנו לא בישיבת ממשלה ואנחנו לא פוליטיקאים אז זכותך להביע את דעתך ולהגיד מה אתה חושב ואם מי אתה הכי מסכים , חוץ מזה שזה לא יביא לשום סכסוך עם אף אחד, כל אחד ודעתו האישית ותאמין לי שאם תגיד מה אתה חושב באמת אז אחרים אולי לא יסכימו איתך אבל יקבלו את דעותיך בכבוד!!!

לא יביא לסכסוך?!

אתה מתווכח עם הבחור בכל פעם שהוא אומר משהו שטיפה טיפה פוגע בבריטני! אתה מתווכח איתו על מה הוא מסכים ומה לא, אתה כופה דיעות על אחרים! וביננו, נראה לי שלא היית מרוצה כל כך אם כולם היו אומרים מה באמת דעתם, אבל פה אני אשתוק. חג שמח.

נדב, מחמד נפשי, כנס וקבל הסבר

בוא אני אחדש לך משהו...בהחלט אפשר להסכים עם שני צדדים מנוגדים וסותרים. זוהי תפיסת המציאות הנכונה והשלמה ביותר. קוראים לה דיאלקטיקה- תפיסת המציאות לא כשחור ולבן, אלא כמכלול של צדדים. הדיאלקטיקה מושתתת על המאבק הנצחי בין הניגודים. כשתגיע, בעזרת ה' ובעזרת משרד החינוך לכיתה י"ב, תלמד על כך. אין טעם לכפות דעות על אנשים כאן, אלא אם אתה מפחד שהן אינן זהות לשלך...

i4britney

New member
טוב אז ככה...

אני לא כופה על אף אחד את דעותי האישיות בנוגע לבריטני , יכול להיות שאפשר להסכים אם כמה צדדים אבל באמת אין צורך שתלמד אותי על החיים ועל בריטנוש כי תאמין לי אני מספיק נבון!!! לכל אחד דעות משלו ותפיסת עולם שונה כלפי המציאות וכלפי בריטני ספירס אבל אני רשמתי רק תגובה למישהו שלא יודע מי זאת בריטני ואמר שהלהיטים שלה לא הצליחו מאז סטרונגר לא תקפתי אותו או משהו כזה רק הסברתי לו (מגילה) חחחח....... עובדות נכונות מאוד ותאמין לי אם אתה רוצה נתונים למרות שכל מה שרשמתי הוא נכון אבל אם זה לא מספיק לך אז אני יכול להביא לך נתונים רשמיים הכל שמור אצלי בזיכרון אני בריטני_מחשבון .... קיצר כל מעריץ ובדרך שלו אבל באמת למה להסתכסך בגלל זה הרי בסופו של דבר אנחנו לא משנים שום דבר אלא רק אומרים את דעותינו פה בפורום כי זה לא ישנה כלום בקשר להצלחה של בריטני , אז אני מנסה לישר קו בין כולם כי אנחנו המעריצים של בריטני צריכים להיות מאוחדים וביחד ולראות מי זאת באמת בריטני ספירס כי אם לא ניהיה מאוחדים אז מי יהיה ? שונאי בריטני!!!

איתי 16

New member
חברים תבינו מי זה נדב!!!

טוב אז ככה שתבינו אני אדם שיש לו אינטרנט כולה חודשים ו... לא ידעתי בדיוק לאיפה להכנס נכנסתי בהססנות לפורום בריטני ספירס הישראלי ושם הכרתי בחור בשם נדב [שגם מנהל פורום משלו] שהדריך את כולם לאן להכנס ולאיפה וכל זה אז תבינו ערכנו הכרות אישית באיי סי ואני חייב לומר שהבן אדם גבר! ואני חוזר ואומר יש לנו פה הגנה חסינה מפני כל מתנגדי בריטני! טוב חברים ערב פסח ואני חייב לסיים אז אני אומר לכולם בריטני לנצח ו..... נדב טפירו לשלטון ואגב נדב זה שורש של המילה נדיב אולי בגלל זה הוא מספק כל כך הרבה חומר חחח ביי חברים

i4britney

New member
עדיין לא הבנת?

לא הבנת מה קשור ,כאילו הוא אומר מהי מטרתי פה בפורום מנקודת מבט שלו ומה אני מנסה להעביר בפורום חחחח... טוב לא חשוב!!!

i4britney

New member
תודה אחי...

תודה אחי יא גבר!!! טוב אז חג פסח שמח וכשר לכולם... ותזכרו בריטנוש מספר 1 לעולמים לא משנה מה יהיה... אז בה ביי

למעלה