יש לי שאלה

i4britney

New member
תודה

אעשה הכל למען בריטנוש המלכה... אי אי אי כמה שאני מחכה כבר לקאמבק!!!

נדב אהובי הנצחי... בוא מאמי...../images/Emo23.gif

חמודי, כפרה, נשמה, עיוני! מה שלום האצבעות? עדיין זזות??? וואה וואה.. בטח מה זה נתפסו לך הפרקים באצבעות... חיחיחי... לא יותר פשוט לסכם בקצרה? בוא מאמי.. בוא... אני אסכם בשבילך... בטח האצבעות שלך כבר נכות... ~בריטני והצלחתה~ בריטני היתה הצלחה מסחררת ולמשך הרבה שנים החזיקה את השיא במכירת אלבומה הראשון, עד שבאה זמרת לא מוכרת בשם קלי וקטפה אותו...
אלבומה השני גם הוא היה הצלחה מסחררת ובריטני קיבלה פרסים...
אלבומה השלישי היה חביב מאוד, אחד המושקעים שלה... אבל לא זכה להצלחה רבה בארה"ב כפי שצופה... ולכן בריטני פרשה מעולם המוזיקה ל6 חודשים (האמת שכמעט שנה אבל מי סופר...?) בנוסף לפרידה המתוקשרת מכלב האשפתות ג'סטין טימברלייק...
כיום בריטני מסתובבת ברחובות ניו-יורק עם מכנס דפוק-אותי וחולצת סטרפלס לבנה מעשנת ג'וינטים להנאתה ולא שמה על העולם... משחקת אותה רוקרית (למרות שהיא מוכרת בתור הילדה הטובה של הפופ) בזמן שכריסטינה אגילרה זוכה להצלחה שבריטני מקבלת רק אחרי 6 בקבוקי בירה... יש שמועות על דיסק רביעי (יואווווו) ואולי כדי שיקנו אותו בריטני תכניס לעטיפות איזה חומר טוב לגלגל... אבל ייכתב מאחורה (עם חתימה) שעישון מזיק לבריאות ואפילו משרד הבריאות קובע! חיחיחי... הקטע האחרון נכתב בציניות... מקווה שעכשיו הכל יותר מובן
אתה רואה נדב, לא צריך מגילה...

LYPD

New member
חג שמח ושלום! ../images/Emo155.gif ../images/Emo157.gif

אני מעריץ של מראיה קארי מזה שנה ושמעתי שבריטני ספירס חידשה שיר שנקרא OPEN ARMS שאותו חידשה גם מראיה. ברצוני לשאול האם קיים חידוש כזה? ואיפה ניתן להשיג? תודה רבה!

LYPD

New member
.....תמונה!

וד"א מצאתי בקאזה את השיר OPEN ARMS בביצוע של בריטני מהופעה בטורונטו... אם מישהו יודע אם היא הקליטה רשמית את השיר בסטודיו אז מוזמן לענות... תודה...

../images/Emo41.gifלא ידוע לי על זה דבר..

בין כל השמועות על שירים חדשים, לא נתקלתי בשמועה שאומרת שבריטני חידשה את השיר הזה.. ניסיתי לחפש אותו בקאזה, כמו שאתה מצאת אותו, אך ללא תוצאות..

FlowerPower

New member
../images/Emo58.gifגמני ניסיתי לחפש..

ולא מצאתי כלום
אתה בטוח שזו הייתה בריטני??

LYPD

New member
כן מצאתי!!! ../images/Emo8.gif

היא שרה שם מאוד יפה!! יש לי את הקאזה הלייט החדש...(הוא מוצא הכל)! אני בשמחה אשלח לכל מי שרוצה...

יש לי שאלה אבל רק למבינים...

כמה בריטני מכרה מכל אלבום סהך הכל בכל העולם???? הבנתי שמהראשון היא מכרה 15-16 מיליון עותקים.....

K © B I

New member
נהראשון היא מכרה הרבה יותר....

בכללי היא מכרה 49 מיליון עותקים! אז תעשי חושבים.... נראה לי שמהאלבום האחרון היא מכרה משהו כמו 16 מיליון עותקים...

i4britney

New member
אז ככה...

אני יודע בדיוק כמה היא מכרה ואיפה! בארה"ב: אלבום ראשון-13 מיליון עותקים אלבום שני-9 מיליון עותקים אלבום שלישי-4 וחצי מיליון עותקים שאר העולם: אלבום ראשון-8 מיליון עותקים אלבום שני- 7 מיליון עותקים אלבום שלישי-10 מיליון עותקים ואפילו יותר... סה"כ: בכל העולם היא מכרה 52 מיליון עותקים וזה בטוח!!!

למעלה