יש לי שאלה

nomber 1

New member
יש לי שאלה

תגידו לבריטני לא היה להיטים מצליחים מאז השיר סטרונגר נכון?! כאילו אני זוכר שיצא הקליפ don't love me.... ומאז אני זוכר שההצלחה שלה ירדה היא לא זכתה בשום פרס כמעט חשוב השירים שלה לא יצליחו במצעדים כאילו אני לא מעריץ שלה גדול או משהו שאני יודע דברים כאלה אבל שמים לב לפי איך שמכירים את השיר אולי רק אוברפרוטקד היה מצליח מאוד בארץ אבל בעולם הוא לא הצליח כל כך

i4britney

New member
פ-חחחחחח ממש ממש לא!!!

אז ככה... האלבום האחרון של בריטני גרף 14 מיליון עותקים ברחבי העולם והיה לה סיבוב הופעות אדיר ומצליח מאוד שהגיע אף הוא למקום 1 בארה"ב כמו האלבום שלה , נכון בארה"ב ההצלחה שלה לא הייתה מי יודע מה אם האלבום האחרון למרות שהיא הצליחה שם מאוד אבל בשאר העולם היא הצליחה מאוד מאוד... הלהיטים האחרונים שלה ממש ממש הצליחו לה , כל הלהיטים שלה מהאלבום האחרון מלבד רוקנרול שגם הוא מאוד הצליח באירופה ובאסיה הגיע למקום 12 בבריטניה ושאר הלהיטים שלה מהאלבום האחרון נכנסו ישר לתוך החמישייה וההצלחה שלה הייתה אדירה היא הוציאה סרט שאף הוא הגיע למקום 2 בשוברי קופות בשבוע הראשון, אתה לא יכול לצפות ממנה כל הזמן להיות הכי הכי מצליחה אבל זה מה שהיא באמת הפופלריות שלה עלתה אבל ההצלחה לא ירדה ולא עלתה ..... היא הרוויחה השנה יותר מ-30 מיליון דולר עם כל הפרסומות המוזיקה והסרט וכו'... הלהיטים שהכי הצליחו לה הצלחה אדירה בפרט: אירופה,אסיה,בריטניה,אוסטרליה,ניו זילנד,קנדה ואמריקה הדרומית (מקסיקו) שם הייתה לה הצלחה אדירה עם האלבום האחרון שלה כל הסינגלים שלה נכנסו למקומות הראשונים ואף בסיכום השנתי overprotected הגיע למקום 2 , אז ככה בכל היבשות האלה הלהיטים האלה נכנסו למצעדים והצליחו שם מאוד מאוד וגם היא מכרה הרבה מאוד סינגלים והלהיטים המצליחים ביותר הם: אוברפרוטקטד אני לא ילדה איימ א סלייב פור יו-מאוד הצליח לה בעולם!!! בויס אני אוהבת רוקנרול הצליח לה הכי פחות למרות שגם הוא הצליח לה באסיה ובאירופה!!! באירופה היא נכנסה עם כל הלהיטים שלה מהאלבום האחרון לעשירייה הפותחת של המצעד ביום שבת ב-MTV וזאת בחירה ע"י האירופאים וזה אומר שהפופלריות שלה גבוהה וגם במצעד הסינגלים האירופאי היא מאוד הצליחה... היא הגיעה עם : אוברפרוטקטד ונוט אגירל למקום 2 בשני המצעדים האלו!!! בארה"ב הייתה לה הצלחה אדירה עם האלבום שלה ועם הסרט שלה והסינגלים שלה נמכרו בהמונם אבל בגלל שהיא לא "לקחה" הפעם בחשבון את הערוץ clearchannel להשקיע בסיבוב ההופעות האחרון שלה ששבר שיאים במיוחד בלאס וגאס, הערוץ הזה אחראי על הבילבורד אז הם עשו עליה "חרם" ולא הכניסו שום שיר שלה כמעט אבל בתכל'ס ב-TRL היא נכנסה עם הלהיטים שלה כמעט כולם מהאלבום האחרון למקום 1 ועוד בשאר רחבי ארה"ב היא הצליחה להכניס את רוב הלהיטים שלה למקומות מצויינים, אל תשכח שהאלבום שלה גרף בארה"ב 4.5 מיליון עותקים למרות הקודם שגרף 9 מיליון אבל יש את הצריבות והכל וחוץ מזה היא יצאה לפני שסיימה להוציא את כל הלהיטים שלה ואפילו בחודשיים הראשונים של החופשה שלה האלבום צעד שם ב-100 הפותחת עדיין של הבילבורד מה שאומר שהוא הצליח מאוד מאוד ... זה האלבום הכי מצליח לה והכי פופלרי בקרב ארה"ב וזה ע"פ הסקר של בילבורד לשנת 2002 כולם 54% חושבים שהאלבום "britney" הוא האלבום של השנה!!! חוץ מזה שהיא זכתה בהמון פרסים חשובים והישגים מוזיקליים ענקיים השנה נכון היא לא זכתה בטקסים הכי הכי חשובים כי היא יצאה לחופשה מעולם המוזיקה לפני תקופת הטקסים אבל היא עוד התמודדה שם ואף גרפה שני פרסים בטקס ה-TRL ובטקס המוזיקה שנערך ביפן וכל זה שהיא בחופשה , חוץ מזה תן לי שמות של זמרות או אומנים מוזיקלים ברמה של בריטני בלי להשוות עכשיו אבל רק כדי שתראה: כריסטינה אגילרה,מלאני סי וכל אלה שהיו בחופשה לא שמעו מהם כלום שום דבר ואני מדגיש שום דבר לעומת בריטני תעשה השוואה ותראה כמה שומעים ממנה בזמן שהיא בחופשה ומסקרים אותה בתוכניות ובעיתונות והיא כל הזמן בכותרות ועוד זוכה בפרסים זה לא נורמלי פשוט , היא פשוט תופעת טבע שפקדה את העולם ועולם המוזיקה לא יכול בלעדיה!!! אגב שיהיה לך קצת עוד מושג מי זאת בריטני ספירס באמת תידע שהאלבום ה-4 שלה הוא הכי מצופה בהוליווד מקום 1 בינתיים לפי הסקר שנערך בהוליווד שם מדונה מקום 2 , אתה קולט בריטני עקפה את מדונה עכשיו מה יש לך להגיד על זה... אני יכול להביא לך עוד מלא מלא עובדות איך השנה של בריטני מבחינה מוזיקלית ולא נפשית הייתה מוצלחת הכי הרבה מכל השנים שלה אבל אני חושב שלפי המגילה שכתבתי לך עד עכשיו הבנת את המסר , בריטני בין הזמרות הכי מצליחות והכי חזקות של התקופה והזמן האחרון!!! אז אם אתה לא יודע וכמו שאתה אומר אתה לא מעריץ של בריטני כדאי שתקרא דברים לפני שאתה רושם ,אני לא קוטל אותך או משהו כזה פשוט מטרתי פה היא להסביר לך את ההצלחה של בריטני כפי שביקשת בהודעה שלך שהסינגלים והלהיטים שלה לא הצליחו מאז סטרונגר וזאת טעות להגיד כזה דבר!!!

slave4brit

New member
נדב....חחחחחחח

איך שראיתי את ההודעה המרכזית אמרתי לעצמי.. ואיי ואיי הוא הולך להסתבך עם נדב :) חחחח...שיחקת אותה אחשלי :)

i4britney

New member
חחחח....

תודה אחותי, לא להסתבך למה להסתבך רק כדי להבהיר לו מי זאת בריטני ספירס באמת!!!

i4britney

New member
אני חייב לציין משהו כנסו רגע...

אני חייב לציין שזאת ההודעה הכי ארוכה שלי ומושקעת מעודי בפורום הזה!

i4britney

New member
כן אה...

סתם כי את רשמת לי אח שלי והתחשק לי מה אסור ? חחחחחחח נכון תמיד יש פעם ראשונה ומעכשיו היא לא תיהיה אחרונה!!!

../images/Emo41.gifאבל זה אסי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ולידיעתי אסי הוא לא
..

חחחח אסי...אמרנו לעצמנו אותו דבר../images/Emo6.gif

מישהו רק מצייץ משפט קטן ומופלץ על בריטני, וישר נדב מתנפל עליו עם מגילת אסתר...אין עלייך, אין

../images/Emo41.gifאני בשוק, אני בהלם,

אני המום
ישר כח בן אדם
אני מניח שאחרי מה שנדב כתב, לא נשאר לנו מה לכתוב חוץ מלהסכים איתו

תרשה לי לחלוק עלייך, אור,

רוב המגילה הזו הייתה מלאה ב- "אמנם לא הצליח ממש ב-***,****,**** [השלם את החסר], אבל בסה"כ הצליח מאוד מאוד" (לא ציטוט מדוייק אלא סיכום) כלומר, רוב המגילה הייתה מחולקת ל-2: הודאה בכשלונה היחסי, אך רק על מנת לצאת ידי חובה- נאמר שהיא הצליחה מאוד מאוד, מבלי להביא לכך הוכחות ממשיות. נדב הסתפק בביטויים נבובים בסגנון "הצליחה מאוד מאוד", לא סוג ההוכחה שאני מחפש. אבל שיהיה.

למעלה