יש לי שאלה...

שאלתי את עצמי בדיוק את אותה שאלה.

אני, לצערי הרב, שונא חרדים מושבע. יום אחד, ברגע של אמת, ישבתי עם עצמי ושאלתי. מה עשו לך החרדים??? למה אתה כל כך שונא אותם. ושתביני, כשאני אומר שונא אני מתכווין ברמה שאני ממש לא מסוגל לחיות אתם בכפיפה אחת. והגעתי למסקנא כזו. אני היום איש עם צרות. אין לי כח ללמוד (בייחוד אנגלית) ולעבוד ובכלל, אין לי כח. בכל זה (הצרות שלי) אני מאשים את החרדים. (בלי לרצות) הם הקורבן. למה הם לא לימדו אותי אנגלית? למה הם גידלו אותי בבועה מסוגרת ומנותקת וכו' וכו'. בכל הדברים האלה, הם לא ממש אשמים. גם אותם, כמוני, גידלו בבועה מסוגרת. אבל מה לעשות, לא הכל בשליטה, השנאה קיימת. אגב, היא לא קיימת בכלל כלפי חרדים שאני מכיר אישית. למה??? אלוהים יודע.

סלסרו

New member
אם אתה מאשים את החרדים בכל הצרות

שלך, בעצם אתה הקורבן, לא הם. תפסיק להתבכיין! קח אחריות אישית למעשיך!

תרשה לי להערחץ אותך.

אתה באמת קמת ואמרת מה שאנשים פה מפחדים לומר: אנחנו שונאים אותם, כי זה קל יותר מלהתמודד איתם. אנחנו שונאים אותם, כי אנחנו חייבים לשנוא מישהו... כלשהו... אנחנו שונאים אותם, כי הם לא באמת יקומו ויאזקו אותנו באזיקים וישימו לנו תפילין ויאכילו אותנו גפילטע פיש מול הקלטת של הרב עובדיה. אנחנו שונאים אותם, כי אנחנו פוחדים להפוך לחלק מהם... הם מגעילים, שונים משונים, משוקצים. .....אנחנו שונאים אותם, מאותם סיבות שאומות העולם שנו אותנו, כיהודים...

לסלסרו ולדולי.

יש בנינו הבדלים תהומיים בתפיסת העולם. בעוד אני אינני בז לשום דחף אנושי, ומקבל את עצמי כפי שאני, אתם לא כך. תשאלו מה עם רצח??? תשובה: גם אותו דבר, אני מקבל את עצמי כפי שאני, סולד מרוצחים ומתעב רצח. אחים שלי, אני פשוט איש יותר מודע, זה הכל. ואתה סלסרו עם הנימה המתנשאת, לא אפסיק להתבכיין, לא בא לי. ואת דולי, הביני, אין לי בעיה לשנוא חרדים "מאותה סיבה" ש"הגויים" שונאים אותם. אני גם "אוכל" מאותה סיבה שה"גויים" אוכלים. "כי אני רעב" בהצלחה.

למעלה