יש לי שאלה....

inbardaf

New member
והגברים שסביבי נוהגים לומר

ש:בת היא עונש לאבא על כל מעלליו כבחור צעיר.. זה לא סתם שאבות חרדים לבנותיהם אפילו יותר מהאמהות, בכל מה שקשור לגברים. הם פשוט מכירים את המוח הגברי הכירות אישית... בת בבית - אור בבית. מחכים לה עד שתחזור.. תקראי את הספר 'המוח הנשי' שמתאר את התפתחות העובר בהבדל בין גברים לנשים ותראי שגם שם מציינים את מרכזי האלימות והמיניות ככאלה שבעובר זכרי מתפתחים יותר ועל חשבון החלק הרגשי.. תחקרי כמה נשים צורכות פורנו וכמה גברים. כמה תוקפים מינית ממין זכר יש וגם ממין נקבה. מי תומך ומעודד את מיסוד הזנות ומי נגד. מי נמצא בתפקיד הזונה ומי בתפקיד הלקוח. כמה זונות ממין זכר את מכירה? ואפשר להמשיך עם זה בלי סוף.. אצל גברים הצורך המיני הרבה יותר חזק (ברוב המקרים) ולכן בחברה שפתוחה מינית, כמו החברה שאנו חיים בה היום, גברים ירשו לעצמם יותר מימוש של הצרכים שלהם. כבר אין טאבו על מין. כבר לא צריך לחכות לחתונה - אז למה לחכות בכלל? וכשהיה לי כרטיס באתרי הכרויות, הרבה פתחו בשיחה איתי על סקס. כשסרבתי לנהל שיחה כזו, קראו לי פולניה זקנה. את הכרטיס סגרתי מהר. הבנתי שמשם לא יצא הרבה.. ומאז שהתגרשתי, כל הגברים שיצאתי איתם, או שהתחילו איתי, דיברו / ניסו לקיים יחסים כבר בדייט הראשון. פרט לאחד. הוא 'הסתפק' בלהדביק לי נשיקה כשבאתי להפרד ממנו לשלום ושניה לפני שהלכתי הוא לא וויתר על להסביר לי 'הלילה יהיה לו קשה להרדם'.. וגם הוא לא חיכה הרבה ובפגישה השניה אמר לי שהוא רוצה לישון איתי. 'מעודן' משהו.. איש הייטק מחונך. לקח לו שעתיים של שיחה כדי להדביק נשיקה ושני דייטים כדי ללחוץ על סקס..
אז השלמתי עם זה שגברים הם כאלה. תאמיני לי ששנים רציתי וקוויתי להאמין שהן לא וזה רק אלה שאני נתקלתי בהם. ואני שמחה לגלות שיש כאלה שיודעים לרסן את עצמם ועצוב לי לראות כמה זילות יש לנושא בחברתינו. ואני מקווה שזה ישתפר. כדי לשנות משהו, צריך קודם לכיר בקיומו..

Mystic Circle

New member
לא היית צריכה לצאת איתו לדייט השני

את צריכה ללמוד לזרוק אותם!!!

...

כן, צריך להכיר בקיומו ... מה שסיפרת עכשיו הזכיר לי בחור שהכרתי ועל הדייט הראשון הוא התחיל לספר כמה שהוא סובל כי יבש לו מבחינת מיניות, תוך כדי הוא גם שלח ידיים והיה בטוח שאני אזרום איתו משום מה.... נראה לי שגמאני השלמתי עם העובדה שיש גברים כאלה... מקווה להכיר כאלו פחות ולהכיר יותר 'נורמליים' .

inbardaf

New member
והנה עוד אחד מעניין על זנות

זנות לא ממגרים עם חוקים, רק עם מודעות. שימי לב בעיקר לקטעים הבאים: "שני המרכיבים שיוצרים את מקצוע הזנות כיום זה מין וזה בעיקר כסף, אלו יפסקו רק כאשר רמת המודעות של בן האנוש תעלה לרמה התפתחותית מתקדמת יותר שתאפשר לו לא להיות נזקק רגשית לסקס. כלומר כאשר הוא יעבור לחיות את חייו ברוגע, שזהו מצב שבן האנוש מודע לעצמו ולעצם קיומו והוא אינו מפעיל את רגשותיו הפנימיים מתוך הבנה ובחירה (ולא מתוך הדחקה) וחי ברוגע ובשלווה. השלב המתקדם הזה יתרחש כאשר הלמידה וההתפתחות תהיה כזו שבן האנוש יחיה את חייו מתוך רציונאליות ולא אמוציונאליות. כלומר, ברמת מודעות מתקדמת יותר, בן האנוש יבין שמטרת קיום יחסי מין היא בעיקר לשם הרבייה וההתרבות ולא לשם הנאה, ולכן הוא לא יהיה זקוק לשרותי הזנות." ורק שיהיה ברור, אין לי עניין לפתח את נושא מיסוד הזנות. רציתי להביא את הדברים שרעיוניים שהוא מתאר כגורמים לזנות.

inbardaf

New member
והנה עוד אחד, על העדפתם של גברים לסטוצים

מחקר: גברים נמשכים לנשים הרוצות סטוץ. "הדבר המעניין שעלה מהמחקר היה העוצמה של ההעדפה בקרב הגברים לנשים המחפשות מערכת יחסים קצרת מועד לעומת נטייתן הברורה של הנשים כלפי גברים שאינם מעוניינים ביחסי מין רגעיים", אמרה ד"ר לינדה בותרויד מאוניברסיטת דורהאם, ראש צוות המחקר. וזהו. מציתי. אלו סתם מאמרים שדליתי מדגמית בחיפוש ברשת תוך כדי עשית דברים אחרים. הם דלים ולא רציניים דיים, אבל אני גרועה בלחפש ברשת ואני נזונה בעיקר מספרים ועיתונים מחקריים. וכמו שאמרתי, מחקרים אישיים שלי שכללו שיחות עם יותר ממאות גברים ונשים מתוך רצון כנה ואמיתי להבין את הנושא וללא שיפוטיות מוקדמת, למרות שאת חושבת שיש לי כזו. למעשה, קוויתי לתוצאות הפוכות ממה שהשיחות הוכיחו.

inbardaf

New member
שים לב לתגובה הבאה:

"רק 43 דקות ביום? אז מה הם עושים ביתרת הזמן? בעלי טוען שהוא וכמוהו רוב הגברים חושבים כמעט כל הזמן על דבר אחד, ביתרת הזמן הם גילו את חוקי הטבע והמציאו את הטכנולוגיה, את הספורט ואת שאר העיסוקים שמחוץ לסקס. ואנו הנשים, מה תרמנו אנחנו חוץ משמירת מדורת הלהבה שלא תכבה?" ואח"כ אותה אחת כתבה שוב: "מה, רק 43 דקות ביום? ומה הם עושים ביתרת הזמן? בעלי טוען שהוא כמו כל הגברים חושב על אתם יודעים מה לפחות 90 אחוזים מהזמן וכך היה תמיד. ביתרת הזמן הגברים הספיקו לגלות את סודות היקום, להבין את רזי הטבע, להמציא את הגלגל והטרנזיסטור והאייפון, לחבר את התנך והאיליאדה ומחזות שייקספיר, לצייר ולהלחין ולפסל ולבנות. ומה עשינו אנחנו הנשים שלא חושבות על סקס כל הזמן? שמרנו על מדורת השבט שלא תכבה, כאז, במערה, גם היום."

LOL ../images/Emo6.gif

הרבה מהמחשבות האלה הן די אבסטרקטיות, יותר ברמה של "המממ... סקס", וזהו. תראי, אם גברים היו מתפקדים רק 10% מהזמן, האנושות כנראה באמת הייתה נשארת בתקופת האבן; וברור שהם לא יכולים לחשוב על שני דברים ויותר בו"ז, הם גברים, אין להם מולטי-טאסקינג... אבל כאמור, כל עוד הם חושבים, שיחשבו מה שהם רוצים, ושיבהו במה (או במי) שהם רוצים. אני בוהה בחזרה!

inbardaf

New member
אז זהו - שכאן דעתי חלוקה עליך

ז"א, ברמת העיקרון אני מסכימה איתך ש'כל עוד זה במחשבות' זה לא כמו במעשים וזה אמור לא להפריע. אבל כשמחשבות הם כ"כ אינטנסיביות והופכות לדיבורים וכבר אין טאבו על כלום, המעשים מגיעים מהר. וגם אם לא - לי אישית, עצם המחשבה מפריע. כי זה אומר, בין השאר, שהכשהם בוחנים בחורה, זה יהיה חלק עיקרי מזה.

inbardaf

New member
בכלל, אני חושבת שאנשים נוטים לזלזל

בכוחה של מחשבה. מחשבה היא דבר יוצר. וגם מחשבות 'רעות' 'לא ראויות' וכו' - הם בעייתיות. ובכל הטענות שלי, בהחלט התיחסתי למחשבות ודיבורים בפירוש לא התכוונתי שכולם עושים (אונסים, בוגדים, מזיינים והולכים..) בהקשר *הזה* (של העשיה) יש בהחלט הרבה יותר בחורים טובים. מיסטיק - לא להתעצבן שזה בשתי הודעות - עוד לא ממש התעוררתי הבוקר..

amb2

New member
שני אחוז גברים?

אויי אז אני חריג שבחריגים

Ld12

New member
תמיד טוב להיות אופטימי..

ברור שיש הרבה שרק ירצו להכניס אותה למיטה, אבל יש הרבה שלא מחפשים רק את זה. אם אני מסתכל על החברים מסביבי - כמעט כל החברים שלי נשואים או שיש להם חברה תקופה ארוכה. זאת אומרת שהם לא מחפשים סטוצים. גם השיחות שלי איתם, לעתים רחוקות, מגיעות לנושא של סקס (וגם בנות מדברות על זה). נכון שאני בוחר את החברים שלי ועם כאלו שיש להם רק סקס בראש, לא יהיה לי מכנה משותף, אבל עדיין יש גברים שהזוגיות עצמה חשובה להם.

אתה רוצה להאמין אבל לצערי זה כך....

98% מהבחורים שהתחילו ומתחילים איתי רצו אוותי ואפילו אמרו שזה בשביל סקס. אפילו הגיל שלי לא הזיז להם, שלא נדבר על זה שגברים בני 35 + חרמנים ומיואשים הציעו לי להיכנס איתם למיטה. גג דייט שני וכבר סקס, אם לא בדייט ראשון, מעניין איך זה שבחורה שנותנת הם קוראים לה שרמוטה, ולבחורה שלא נותנת הם קוראים לה זונה ומקללים אותה ולמה? כי היא לא סיפקה אותם. היא בזבוז זמן בשבילם. יצא לי אולי להכיר בחור אחד או שניים שוואלה לא רק בשביל סקס. בגלל זה החלטתי שכנראה ועדיף להיות לבד. צודק בקשר לזה שזה תלוי בצד ששומע.

queen helen

New member
סליחה עם הגברים בפורום

אבל אני לגמרי מסכימה עם משהו שאמרו פעם בפורום אחר (ובנושא דומה): גברים הם גברים הם גברים...

Ld12

New member
רוני

גברים בני 35+ שמתחילים עם מישהי בת 17-18, סביר להניח שהם רק רוצים להכניס אותה למיטה. יש אחוז לא מבוטל של אידיוטים/חרמנים/מיואשים/סוטים, לצערי זה נכון. על זה שבחורה שנותנת הם אומרים שהיא שרמוטה ובחורה שלא נותנת, מקללים - גם אותי זה מעצבן. אני עדיין חושב שאחוז הגברים "הטובים" הרבה (הרבה!) יותר גבוה מ-2% שהשארת. לגבי ההחלטה להישאר לבד - אם אם את בוחרת לא לקיים יחסי מין והאלטרנטיבה השנייה היא להיות עם מישהו שרוצה לקיים יחסי מין, אז אולי באמת עדיף לך בינתיים לבד. אף בחור או בחורה מיניים לא יסכימו להיות במערכת יחסים רומנטית שלא כוללת סקס, לפחות לא לאורך זמן.

מסכימה ../images/Emo45.gif

ורוצה להוסיף: אלה ש"מחפשים" הם באמת אלה ש"מחפשים" ומאחר שהם אקטיביים, בפרופיל גבוה יותר, אז גם נתקלים בהם הרבה והם עושים יותר "רעש", בעוד אלה שמחפשים בשקט (או מתביישים, או מחכים להכיר במקרה או שחבר טוב יקיר להם) ולא רצים מדייט לדייט או מסטוץ לסטוץ, הם לא מהסוג שמדבר הרבה או שמתחיל עם בנות או שמחפש רק את מי להכניס למיטה. כן, אני יודעת שיש הרבה כאלה ונתקלתי בהם; אבל במציאות, כשאני מסתכלת ימינה ושמאלה על חברים, חברים של חברים, אנשים שלומדים איתי, שעובדים איתי, משפחה וכו' - אני רואה את הסוג השני, הסוג שעליו Ld12 ואני מדברים. אני לא מכירה אישית אף אחד מחבריי שיוצא לסטוצים, להיפך, לרובם יש מערכות יחסים ארוכות טווח, ואני יודעת מתוך היכרות שהם מחפשים זוגיות וקשר ולא רק מין (וכן, בהיותם אנשים מיניים הם בהחלט מעוניינים גם במין כחלק מהקשר, אבל לא הסיבה העיקרית וודאי שלא היחידה). אז אם גם יוכיחו בהרבה מחקרים ש"רוב הגברים ככה וככה" (ואגב, זו עובדה ידועה שאנשים מרמים בסקרים, במיוחד אם מדובר בנושאים שקשורים מאוד לאגו, על אחת כמה וכמה לאגו הגברי...) אז אותו רוב יכול להיות גם 60% או אפילו, נגיד, 70%, אבל ממש ממש לא 95% או משהו כזה. יש בעולם די והותר גברים "נורמלים", צריך רק לדעת למצוא אותם (הם "שקטים" יותר והרבה פעמים תפוסים במערכות יחסים ארוכות, כן, זה לא תמיד פשוט...).

מקמיקא

New member
חיחי

"ואגב, זו עובדה ידועה שאנשים מרמים בסקרים" איך בדקו את זה, בסקר?
סתם הערה, בד"כ חוקרים נדרשים לקחת בחשבון נושאים כאלה ומנסחים שאלות\בוחרים קהל יעד בהתאם

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif

גדול! בא נעשה סקר, בו נשאל את האנשים האם הם משקרים בסקרים..
ברור שיש אנשים שמשקרים בסקרים, לכן שואלים את אותה השאלה מכמה זויות, כדי לראות עיקביות ולבלבל את האויב.. וכמו שמקמיקא אמר: לוקחים גם את זה בחשבון.. הנקודה היא, שאני לא מחזיקה כ"כ מסקרים. אני חיה את השטח. ואני חיה בחברה גברית לחלוטין! אני הבחורה היחידה שם. אז אני סוג של חפרפרת, כי לידי הם לא סותמים את הפה ומראים את פרצופם האמיתי. בנוסף, בתוקף תפקידי, כמי שנותנת פתרונות לחברות אחרות, אני פוגשת כל כך הרבה גברים, בכמות שעולה עשרת מונים על כל סקר, ובמגוון של כך רחב של גילאים ואיזורים, שאני ממש לא זקוקה לשום סקר. רובם אומנם אנשי הייטק משכילים ומחונכים, אבל במקרה הזה, זה רק מחמיר את המצב/טענה. והכי חשוב - זה הם עצמם שמודים בזה ואומרים את זה. הם אפילו לא מתכחשים לנושא.

למעלה