יש לי שאלה....

אנשי הייטק זו לא ערובה לכלום.

אמנם זו אוכלוסיה ברמה גבוהה יותר, יחסית, כך שהמצב ההתחלתי בכ"ז לא רע, ועדיין חלקם יכולים להיות מצ'ואיסטים לא פחות מערס מצוי. כשהגעתי לטכניון הייתי בטוחה שאני אמצא שם ים גיקים כמוני. טעיתי. אמנם התברר לי שאכן אחוז החנונים גבוה מאוד, אבל להפתעתי רבים מהם לא היו סוג הגיקים החביב עליי (הסוג האסטרונאוטי - מד"בינקי - סובלני ונעים לבריות). היו גם כאלה, אבל פחות משציפיתי. ובכל זאת מצאתי גם שם את האנשים הטובים שהפכו לחבריי ועם הטובים במיוחד אני עדיין בקשר עד עצם היום הזה... בכל מקרה, אני חוזרת ואומרת: גברים כחברה לא מודים באותם דברים שהם מודים בהם ב-4 עיניים. אני רואה את החבר שלי כשהוא עם חברים שלו, הם פתאום כל אחד מהם נהיה מין "מאצ'ו" קטן כזה, והם מצחיקים אחד את השני עם בדיחות קקי-פיפי ושלל גסויות... אבל אם מדובר בגבר "טוב", כשאת מבודדת אותו מהעדר והוא כבר לא צריך להרשים או להצחיק אף אחד, את מגלה שמתחת יש בחור עם לב זהב שהוא הרבה פחות כזה ממה שהוא מקרין כלפי חוץ.

inbardaf

New member
לא אמרתי שאנשי הייטק הם ערובה למשהו

ציינתי את זה כחיזוק, מאחר ומיחסים דברים מסוג זה גם למעמד סציואקנומי וחינוך. אז הנה אנשים משכילים משכבה סציואקנומית בינונית ומעלה - וזה לא שינה כלום. אנשים טובים יש בכל מקום. וגם לי יש כמה ידידים ממש טובים עוד מימי הלימודים וכמה שאספתי על הדרך במקומות השונים שעבדתי בהם. כשבודדתי אותם, הצטערתי לגלות שההבדל ביניהם לאחרים, היה בהחצנה.. מתחת לפני השטח, ברובם הם מחפשים את היופי החיצוני ואת הזיון הכי טוב שיש. כן, הם בני אדם והם רוצים גם זוגיות. אבל גם כשיש להם זוגיות, וגם כשהם אוהבים את האישה שלהם, זה לא מונע מהם מלהסתכל 'לעומק' על נשים אחרות, לחשוק בהם ובמקרה של חלקם (אגב 50% לפחות לפי הסקרים) גם לממש.. (למי שלא הבין - לבגוד. ולא כי רע לו בבית בהכרח. סתם בגלל היצר..) והם עדיין יכולים להיות 'בחור זהב' - זה לא סותר.

בגידות זה משהו אחר

וגם נשים בוגדות לא מעט. אני כנראה מגנט לגברים מסוג מסויים, לא יודעת. כי לפי בנות הזוג שלהם, כמות הדייטים והעובדה שכשהם מתחילים קשר זה לתקופות ארוכות מאוד, הם ממש לא מחפשים את היופי החיצוני ואת הזיון הכי טוב שיש. בפנטזיה אולי כן, בעולם האמיתי לא. אולי כולם משקרים לי, או שיש לי מזל מוזר להכיר דווקא את הגברים מהזן הנדיר... שיהיה מה שיהיה. כך או כך, מיציתי.

inbardaf

New member
בגידות זה בכלל לא משהו אחר

זה מגיע מאותו המקום בדיוק ולכן זה גם קשור לנושא. גם לא נעט נשים בוגדות - נכון ועדיין באחוז נמוך יותר. בנוסף, נשים לרוב בוגדות על רקע נפשי (רע להם נפשית במערכת הזוגית שלהם). נדיר למצוא אישה שטוב לה ואוהבת את בן-זוגה שתבגוד. גברים בוגדים בעיקר ממקום של תשוקה/יצר. אשרייך.

זה משהו אחר כי יש הבדל

בין דיבורים ומחשבות לבין מעשים. גם אנשים בזוגיות טובה יכולים לחשוב ו/או לפנטז על בני זוג אחרים, חלקם גם יבטאו את זה בקול רם. יש הבדל תהומי בין זה לבין לעשות משהו. כולנו בני אדם וכולנו חושבים לפעמים על "וואי, איך בא לי עכשיו..." (להפליק ללקוח המעצבן הזה שכנראה לא קיבל חינוך טוב בבית) ואנחנו לא עושים לא תמיד רק כי אסור או שזה לא חוקי או לא חכם, אלא כי אנחנו יודעים מה נכון ומה לא. וכן, יש אנשים שלא מצליחים לרסן את היצרים שלהם, וזה נכון בהרבה מובנים, לרוב זה לא מתחיל ונגמר רק בתחום המין. למרבה השמחה יש גם הרבה שכן. גם נשים וגם גברים בוגדים מכל מיני סיבות. לפעמים זה מערכת יחסים לא טובה שאי אפשר לצאת ממנה, לפעמים זה שעמום, לפעמים זו אישה מבוגרת שרוצה להרגיש נחשקת בזרועות מאהב צעיר... זה לא אומר שרע לה מבחינה נפשית, אבל יש אנשים שרוצים עוד, שרוצים לממש את הפנטזיה ולא עוצרים בעצמם. כבר שמעתי על נשים נשואות באושר שיוצאות לטיולים עם חברות ובזמן הזה מרשות לעצמן להתפרפר עם גברים חופשי, סתם בשביל הכיף. תקראי לזה יצר, תשוקה, אליהו - זה ממש לא רלוונטי. בסופו של דבר הסיבה בכלל לא משנה. ברגע שמוציאים את זה מהכוח לפועל - זו בגידה וזהו, זהו, היה חשוב לי לחדד את הנקודה, שיהיה ברור למה התכוונתי.

כנראה...

פשוט לא הספקתי להכיר כאלה....לצערי. וזה גם לא שאני מיואשת או משהו, אולי קצת מהיחס המזלזל והמגעיל של הגברים החרמנים אבל בסך הכל מה רציתי?.... בנאדם נורמלי שאפשר לדבר איתו , להיות איתו ולהינות ולא זיון חד פעמי בשירותים של האומן 17, סליחה על הבוטות.

למעלה