יש לי שאלה....

יש לי שאלה....

רוב הבחורים שמציעים לי לצאת היום רוצים אותי רק בשביל להכניס אותי למיטה , היום אמרתי למישהו שאני א. מינית והוא לא הבין ואמר לי שאחרי הסקס איתו במיוחד זה ירד לי לגמרי... מה לעזאזל?? אנשים לא מודעים לכך... בכל מקרה, איך אומרים לבחור/בחורה שמעוניין בך שאתה א.מיני מבלי שיירתע ויחשוב שאתה מוזר? והאם כדאי להגיד את זה ? זה כ"כ מתסכל, נראה לי שהכי טוב להיות לבד.... =\

Mystic Circle

New member
עצוב שאת צריכה לעבור את זה בגיל

כול כך צעיר. את רק בת 17. הם לא אמורים לרצות להכניס אותך למיטה?! למזלי לי זה מעולם לא קרה. עם כאלה בחורים בשטח, באמת עדיף להיות לבד.

בזה אני ~באמת~ מאמינה

שמדובר בלמצוא את האדם הנכון. אם מישהו אטום מכדי לקבל את הא-מיניות שלך, זה ללא ספק מישהו שלא שווה להיות איתו. ואפילו מזיק להיות איתו, במקרה שלנו. איך אומרים למישהו שמעוניין בך שאתה א-מיני מבלי שירתע ויחשוב שאתה מוזר? אומרים. מספרים בפתיחות ומקווים שהאדם פתוח לרעיונות פחות מקובלים בנוגע לדרך חיים ולמכלול התחושות האנושיות. אתה לא יכול להכריח מישהו להאמין במשהו, אתה רק יכול לקוות שתדבר על זה באופן משכנע מספיק שיגרום לו להבין שלא מדובר באיזו תופעה חייזרית מוזרה ומנותקת מהעולם, אלא בתופעה טבעית לחלוטין. אבל כאמור, אי אפשר להכריח אנשים להאמין במה שהם לא רוצים להאמין בו. ואנשים אטומים תמיד יהיו, כמו שגם הומופוביה תמיד תהיה - מכחישי א-מיניות תמיד יתקיימו, אין מה לעשות. אנחנו פועלים על מנת להקטין את אחוז המכחישים, ככל שאנחנו מדברים על זה יותר וחושפים יותר אנשים לנושא מנקודת מבט חיובית. אבל אם יום אחד יגיע מישהו שמוכן לקבל את הא-מיניות ואפילו להתפשר בנושא, זה הקשר שעשוי להצליח
[אפילו שלאחרונה אני יותר ויותר מאמינה שרק קשר עם א-מיני יכול ~באמת~ לעבוד לאורך זמן. פשוט לא שמעתי עדיין על קשר מעורב שהחזיק מעמד.] זו תגובה ששמעתי לא מעט פעמים, אגב. שהסיבה שאני "חושבת" או "חיה באשליות" שאני א-מינית היא רק מכיוון שלא שכבתי עם האדם המדובר. ערכתי רשימה גדולה של משפטי "כן ולא" שיש בטאגליינס של הפורום [ http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1493&MessageId=129249804 ], שאחד המשפטים באמת היה - "לא, לשכב איתך [מופנה אל כל אדם אידיוט שהגיב ככה לדברים שלי] לא יגרום לי פתאום להרגיש מטומטמת על כל השנים שבהן חשבתי שאני א-מינית ובעצם להבין שאתה היצור המושך ביותר שקיים עלי האדמות ואני רוצה רק סקס איתך כל היום." אנשים לפעמים יכולים להיות כל כך סתומים שזה לא יאומן.

inbardaf

New member
ואני חשבתי שרק אני נופלת על כאלה..

בחורים יכולים להיות לפעמים ממש בעעע.. אני מאמינה בלהגיד את זה. הנסיון שלי לימד אותי שעדיף ככה. אז אולי הם יעלמו / ירתעו וכו', וזה עלול לעורר בך את המחשבה: הברחתי אותם וחבל ואולי אם לא הייתי אומרת וכד'. אבל אני מאמינה שמי שלא יכול לגלות פתיחות לנושא, לא ישאר גם אח"כ, אז עדיף שילך עכשיו... חוץ מזה, מחזקת את דבריה של ילדת הסוכר המרחף.

Ld12

New member
שאלה טובה...

קודם כל אני רוצה להאמין שלא רוב הגברים מציעים לך לצאת רק בשביל להכניס אותך למיטה. בטח יהיו שיחשבו שאני מייפה את המציאות, אבל אני מאמין שחלק גדול מהגברים לא רוצה רק להכניס למיטה, אלא רוצים גם עוד דברים. רוב הסיכויים שבחורים שיתחילו איתך הם מיניים. גם כי זה הרוב וגם כי בחורים א-מיניים, פחות (אם בכלל..) מתחילים עם בחורות. איך מספרים לבחור/בחורה בלי שיירתע ? אני חושב שזה יותר תלוי בצד ששומע מאשר בצד שמספר. אני מסכים איתך שזה מתסכל, אבל זה לא אומר שהכי טוב להיות לבד.

מקמיקא

New member
הלוואי והייתי חולק את האופטימיות שלך... ../images/Emo4.gif

אחרי היכרות פנימית עם העולם הגברי - סביר להניח שרובם באמת רק רוצים להכניס אותה למיטה

inbardaf

New member
אני מניחה שחלקם הגדול

לא *רק* רוצה להכניס ולמיטה. שהוא אכן רוצה עוד דברים. אבל 'המיטה' היא המרכזית והעיקרית בקשר ואיכשהו הם חושבים שצריך להתחיל משם. מבחינתם, סתם להיות בקשר עם בחורה בלי לשכב איתה - זה בזבוז זמן

הגברים המיניים גם חושבים

או יותר נכון "מאמינים" שאם אישה לא מוכנה לקיים איתם יחסי מין בשייט השלישי (גג!) אז היא לא אוהבת אותם... בחייאת, איך אנשים בוגרים יכולים לחשוב בצורה כל כך מטומטמת

inbardaf

New member
ואני חשבתי שאת בחורה בקלאסה

שכל דייט שלך הוא שייט..
ולגבי השלישי - את אופטימית..

חחחחחח, כן אני חיה בפנטזיה

עזבי אני, כנאה, עדיין חושבת על הנופש שהיה לנו בעבודה. אח, איזה שייט... 4 ימים וביקרנו ביוון וקפריסין. איזו ספינה... איזו ס-פ-י-נ-ה!!!!!!!!!!!!!! וכל ערב הלכתי עם אחותי לדיסקוטק וקרענו את הלילה. והיו כל יום הופעות ופעילויות (רק האוכל היה מחורבן). אבל, אח... איזה שייט!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם גבר היה מוכן להיות סבלני איתי, היה מרוויח אחלה נופש...
(עכשיו אנחנו נחכה עוד כמה שנים עד שיבואו עם עוד נופש בומבסטי)

inbardaf

New member
למה בעבודה שלנו לא עושים דברים

כאלה?
אותנו לקחו לאיזה חור בנגב..

כגודל מקום העבודה, כך גודל הנופש

במקום העבודה הקודם שלי היינו כ- 150 איש, אז הנופש היה ב..סופ"ש (כן, כן, העיקר שלא יפול על ימי עבודה) באילת והיתה לנו הופעה של ריטה (רק לנו!). נופש קטן וצנוע
לעומת זאת, במקום עבודה של כ- 10,000 איש, הנופש ייראה "קצת" אחרת

inbardaf

New member
גם את 'הנופש' שלנו עשו בחמישי

בערב עד שישי בצהריים - חלילה שלא יפול על ימי עבודה
אבל גם כשעבדתי ב-TI הגדולה, נופש באילת היה בסופ"ש ובטח לא שייט של כמה ימים.. טוב, פעם הבאה אל תשכחי שיש לך עוד אחות תאומה

inbardaf

New member
חברת הייטק אמריקאית גדולה

טקסס אינסטרומנט בשמה המלא. (texas instrument) כמו שאת יכולה לנחש, הבסיס שלה בטקסס ארה"ב..
יש לך בטח בבית איזה מכשיר שלהם או מכשיר שמכיל רכיב אלקטרוני שלהם. רוב האנשים מכירים אותם ממחשבוני הכיס שלהם.

יש לי TI-89 - מלךךךךךךךךך!

תיכנתתי בו, אפילו, נוסחאות למעגלים חשמליים למבחנים, ויש לו צג גרפי שמראה את העקומות של כל מיני נוסחאות, פוטר מטריצות, משוואות דיפרנציאליות, אינטרגלים. ממש PC קטן ומקסים, פשוט גאוני. מעריצה אותו! רכושי היקר שקניתי ב- 700 ש"ח
באיזה שהוא שלב המרצים קלטו מה "מחשבון הכיס" הזה יכול לעשות, ואסרו את השימוש בו. או שכתבו מבחנים שלא צריך מחשבון, רק שכל. תחמכנים

inbardaf

New member
באיזהו שלב?

אצלנו בדקו לפני כל מבחן שאף אחד לא מכניס 'בטעות' מחשב כיס מסוג זה. היה לי גם משהו כזה בלימודים. הלך לאיבוד..

שיט ../images/Emo5.gif

לא סובלת לשוט. אני לא מאלה שמקיאים, ועדיין, זה מבאס אותי, זה מעצבן אותי, זה משעמם אותי. מה שכן, נשמע שהשקיעו בכם שחבל על הזמן, אז אני ירוקה גם מקנאה... גם אני עובדת בחברה גדולה (אולי קצת יותר קטנה משלכם, אבל אלפי עובדים) ואצלנו רק מקצצים כל הזמן... אפילו טיול מסכן ליום אחד, משהו איכותי, כבר אין.

למעלה