יש לי שאלה

על מה את מדברת קורל????????????????

מה זאת אומרת את חייה עם בעלך בהרגשה שהוא "חף מפשע עד שיוכח אחרת" אז מצבך אבוד מתוקה, חייב להיות מערכת אמון בין זוג ואם את מדברת ככה זה נשמע שמשהו ביסודו אצלכם לא הכי הכי. אני מאמינה בבעלי במאת האחוזים ולא חושבת שיוכח אחרת כי יודעת בדיוק מי הוא ומה הוא.

sahr12

New member
דרדי?????????בואי רגע...

רק תגידי לקורל שאתם זוג שמנהל יחסים פתוחים....ומכניסים למיטה עוד זוגות.....את אמרת את זה נכון???....... שתהיה לה את כל התמונה......היא עוד יכולה לחוש רגשי אשמה.....

../images/Emo51.gif סער

האמת שהרגשתי לרגע כמו ילדה בבי"ס שנזפו בה על טעות נוראית והעמידו אותה בפינה. סה"כ הצגתי דילמה, מעט מוקנת, אבל עם בסיס אמיתי מהחיים. פתאום הרגשתי שיש כאן מוסכמות לפיהן מותר לומר או לשאול רק דברים מסויימים.

נשית~37

New member
זו הנקודה שבה עולה השאלה...

מה בעצם כואב יותר...העובדה שהסביבה יודעת על הבגידה? או עצם הבגידה? אם הוא היה בוג בך בארץ אחרת, אף אחד מהמכרים אינו יודע ולא שמע כלום....מה אז? אני עדיין מחזיקה בדיעה שדעת הסביבה חשובה לנו יותר מהכאב שלנו.

קסומה

New member
שאלה...

מפלרטט = בוגד? תראי, יש פה בעיה בשאלה שלך......אם הגבר מפלרטט ואת יודעת, ואת איתו... אז המצב עגום... אם את לא יודעת...אין טעם לשאול את השאלה, כי למעשה חוסר הידיעה מבטלת את הדילמה. ואז נכנסת התמונה של איך אנשים מסתכלים עליך ומתי ואיך יגיע ה- בום הגדול של הגילוי... אם הוא איתך, לא בוגד אך לא אוהב... המצב אפילו גרוע יותר...כי איך אפשר לחיות עם מישהו שאין לו רגש כלפייך.... המחשבה שאולי הוא אוהב מישהי אחרת כואבת פי אלף מבגידה רגילה... אין פה תשובה אחת. ושום מצב לא נראה לי טוב מהשני...

sahr12

New member
קיסמי יקירתי,נשית כבר העירה...

אבל גם אני חייב......מה אנשים חושבים מעניין לי תתחת..... סליחה על הבוטות.......

קסומה

New member
נשית ../images/Emo124.gif

יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון? או שסער הוא זה שהוזה.....

נשית~37

New member
סער תמיד הוזה חחחח

אמרתי שאני חושבת שדעת הסביבה חשובה לנו יותר מהכאב הפרטי על עצם הבגידה. אגב, זה לא אומר שדעת הסביבה במקרה כזה חשובה לי, אלא באופן כללי, אנשים נפגעים יותר כשמסתכלים עליהם כנבגדים. זהו מאמי.

באמת סער????

מעניין כיצד תרגיש אם תדע שכול העולם ואחותו יודעים שאשתך בוגדת בך... האם גם אז זה יעניין לך את הישבן?

נקודה חשובה העליית ליהי אבל,

בכל זאת אחרי שהבעל יודע את זה אישית או האישה הכאב הוא אישי מה זה משנה כבר מה הסביבה חושבת מה שחשוב הוא מה הבן או בת הזוג מרגישים.

sahr12

New member
כמו שאני מכיר את עצמי...

אני ניגש לנקודה העיקרית לא מתחבט במעגלים הנוצרים סביב נפילת האבן... אין לי זמן להעלבות,או אגו פגוע,או ריגשי נקם...... זה אני....קצת מוזר......אבל איך את אומרת?? זה מה יש!!!!חחחחחח

פשששששששששששששש סערוןןןןןןןןןן

אל תשכח אני מחכה יה תולעת שמת לי פלסטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

moshik190211

New member
תשובה

כבעל ניסיון רב לאחר גירושי,אני מרשה לעצמי לחוות דעה בעינין. בן זוג אוהב זה נכס! על נכסים אנחנו שומרים .ולכן אם לנכס טוב יהיה אזי גם לנו.(רק שיזהר)אנחנו צרכים להאמין בתכונותנו הטובות והחזקות ולא ירחק היום ויראה שבן הזוג הוא הוא. מתוך ניסיון אם נשים נשואות בחיי(שש שנים גרוש)החזרתי את חברותי הנשואות משופצות לחיק בעלהם .

אהבה תכסה....

על הכל ?.... הוא אוהב אותי , אבל נישאר נאמן לעצמו , ולחברות שלו .... חחחחח..... לא מדובשו ולא מעוקצו , אלא אם , דובשו - דובשי ועוקצו - עוקצי... חלוקה שווה לא ?!

לא זה ולא זה

במצב הזה הייתי מעדיפה להיות לבד להינות מהחיים ולא להיות עם בן זוג כזה.

למעלה