יש לי שאלה

יש לי שאלה../images/Emo32.gif

מה הייתם מעדיפים: בן זוג אוהב שמידי פעם מפלרטט ללא ידיעתכם או בן זוג נאמן שאיננו נוהג לפזול לצדדים, אך איננו אוהב אתכם, סתם חי איתכם מכח ההרגל.

sahr12

New member
מיכל??זוזי רגע! בעלה??בא שנייה,

אל תפחד תגיד תאמת......חחחחחחח אתה רוצה להגיד לי שאם אתה רואה מישהי "מושכת" "מעניינת" עם פסיכומטרי גבוה מקדימה.....לא חולפות בראשך.. תמונות מהאלבום????חחחחח

נשית~37

New member
אהממ...

ואם עובר מישהו סופר סופר אטרקטיבי עם חבילת בונדוקים סופר סופר גדולה חחחחחחחחחח לנו לא עוברות תמונות מהאלבום? תמונות מחזור כיתה י"ב? תמונות מהבניין המשותף? חחחחחחחחח

מיכל31

New member
חחחחחחחח

ואם אראה אותך??????חחחחחחחח את חושבת שיקרה לי מה שקורה לי כאן ? חחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
הלך לאיבוד הבעל

מישהו ראה אותו 1.84 שיער שחור חלק, עיניים חומות, אף סולד ושפתיים משורטטות חחחחחחחחח מת מפחד ברח כל עוד נפשו בו....

sahr12

New member
מאמו שלי תמיד אומרת......

נשית תמשיכי!.....חחחחחחחחח

sahr12

New member
זה לא מוסרי!!!

כך היא אומרת......חחחחחחחחחח אבל ברצינות שאלת שאלה מאוד שאלתית.. זה מצריך חשיבה,הביטים פסיכולגיים,עקרונות,בעיות ריגשיות, את מדברת על סטוץ???או רומן ממושך?? זה חשוב מהצד הגברי.....

הכוונה לסטוצים

למרות שמהיבט "הפזילה", אין הבדל בין סטוץ לרומן. ברגע שהיה אקט מיני כזה או אחר, זאת בגידה. מבחינת הצד הנבגד, לא קיים שוני בין השניים.

sahr12

New member
האמת שאני לא כל כך מבין בדברים האלו

אבל לדעתי האופציה הראשונה....יותר מעניינת.... כי בשנייה גם הבגידה תגיע במוקדם או במאוחר ואז הפסדת הכל..... גם תאהבה ....אז לא צריך להיות חזיר....חחחחחחחח שתהנה כל עוד אני לא יודע....העיקר שתאהב ותגהץ לי תבגדים......

למעלה