יש לי שאלה אליכם!

בושה, נעלבתי!!!

יופי שאתה רוצה הוכחות!!!! אני מאמין שאתה יודע, אבל מזכיר לך שזה נקרא אמונה!!!!! לא צריך הוכחות באמונה!!!! ה´ חיית מחמד??? אז לך תהיה עובד אלילים!!! אני לא יודע למה מגדירים אחד כמוך יהודי, אולי אתה תסביר לי?? גוי!!! תתבייש לך איך שקראת לתורה, שבסיס דתנו היא!!! אני מכבד את רצונך לא להאמין בה´ אך עדיף במקרים כאלה שתשתוק ותשמור את זה לעצמך!!!!!!!!!! נעלבתי מאוד מדבריך, למרות שאיני דתי וחובש כיפה!!!! בושה!!!

CANDY MAN

New member
נעלבת? איזה כיף לך! אני גם סובל!

אני מאד מצטער שנעלבת אבל אני כותב דברים שעומדים לי על הלב! עם כל החארות לא היו הורסים את התנ"ך ומשחיטים אותו אולי הייתי מדבר שונה אבל נמאס להיות זה שיושב בצד וסובל! הגיע הזמן לתקוף! אני לא צריך איזה דמות שתיהיה מעליי ולכן אני גם לא יהיה עובד אלילים, רק מטומטם כמוך יכול להפר את מצוות האל ולשלוח מישהו אחר לעבוד אלילים אבל בעצם אתה צבוע בדיוק כמו החרדים... ממש תאום שלהם! מזכיר לי את אלו שזורקים אבנים בשבת ואומרים שה´ יעניש את החוטאים... אבל שהם זורקים אבנים זה מצווה נכון? אתה בושה ליהודי! שנתנו לנו את התנ"ך רצו שנשתמש בו ונלמד ממנו ובמקום זאת זבל אנושי כמוך וכמו החרדים מנצלים אותו כדי לעשות כמה שפחות ולהרוויח כמה שיותר - אחלה סגנון חיים! אינני רוצה לשמור את דבריי יותר! נמאס לשתוק לכפייה! נמאס לשמוע את מה שרוצים לשמוע ולא את האמת!

יש לי כמה תגובות

וגם אני כתבתי את כל זה ממה שעמד לי על הלב לאחר שראיתי את הודעתך. מי הרס את התנ"ך ומי השחית??? אתה סובל??? מה עשו לך??? אתה מפונק זה מה שאתה, מבלבל ת´מוח. מסתבר שלא ראית סבל והפעם אני רוצה שתשאל את ענבר מהו סבל, הוא מתנדב במד"א והוא ראה מהוא סבל וכאב (ואני לא מזלזל ולא צוחק). חוץ מזה אני גם ראיתי סבל בחיי, ומה אני צבוע??? מה השטויות האלה??? אתה מדביק תוויות שכל החרדים, אבל כולם (!!!) צבועים!!! אני בושה ליהודי?? מה עשיתי?? אני מאמין ואם כבר אתה בושה ליהודי!!! אני באמת לומד מהתנ"ך ומנסה ללמוד ממנו עוד.. אני עוזר לאנשים שצריכים את עזרתי כגון: איסוף כסף לנזקקים שמצבם הכלכלי קשה (עשית את זה פעם???) מתרים למען כל מיני איגודים (כגון ילדים חולי סרטן, צער בעלי חיים, ילדים כבדי שמיעה) אתה עשית את זה פעם שאתה אומר שאני מנצל את התנ" בשביל לעשות כסף?? מאיפה הגיע הרעיון חסר הבסיס וההגיון הזה??? איזה כפייה???? אל מה אתה מדבר???? האמת היא כזאת: אתה בן אדם רע מאוד שמדביק תווית על אוכלוסיה שלמה ומדוע??? בגלל אמונתם!!! ובגלל כאלו דברים, רחוק לא נגיע......

CANDY MAN

New member
מי אתה בכלל תגיד לי? מה אתה?

יש לך מושג עם מי אתה מדבר? אתה יודע מה אני עשיתי? כמובן שלא, אז מה אתה מתפרץ עליי וצווח עלי כמו איזה ערבייה מטורפת! אני מפונק? למה כי אני חי טוב? אני לא מתכוון להבייש בזה, אבל זה לא הופך אותי למפונק! כי גם אני משתתף בהתרמות שיש מטעם בית הספר, וגם אני התנדבתי דרך הצופים לעזור לקשישים ולילדים משכונות מצוקה וגם אני הולך להתגייס לצבא ליחידה הכי קרבית שאני אוכל אז אל תחשוב לרגע אפילו שאתה משהו מיוחד! ומי אתה בכלל שאני חייב לו דין וחשבון מה אני עשיתי... כל אחד עושה את שלו וזאת המצווה... מה שאתה עושה זה החטא האמיתי! אתה קורא לי בהרבה שמות אבל כשאתה שולח אותי לעבוד אלילים סימן שמשהו דפוק אצלך בשכל, אתה כמו אלה שרואים כתבה נגד ישראל וישר אומרים אנטישמים... בלי לבדוק עובדות, בלי לחפש סיבות! אני לא מאמין בשום דבר חוץ מאשר בעצמי - זכותי! אתה זה "הפושע" הגדול ששולח יהודי לעבוד אלילים, תתבייש הכאסת את אבא, אההממ את אלוהים. מי מנצל את התורה והתנ"ך בשביל כסף? שמעת על ש"ס פעם? המפלגה הפאשיסטים הזאת... שמעת עליהם במקרה? יופי לך... ת´אמת אני אחלה בן אדם, כל החברים שלי אומרים את זה (נשבע לך באלוהים), ובדר"כ אני לא מדביק תוויות כמו טמבל כמוך (כל הערבים המחבלים, פלשתינאים טרוריסטים וכו´ וכו´) אבל בעניין החרדים... הם לא מתגייסים (חוץ מהנח"ל החרדי שיש בו 70 חיילים בערך שהחברה הדפוקה שלכם סילקה אותם (מישהו אמר פאשיסטים?) אוכלי חינם, פרזיטים, כופיי דת גזענים! שאני ימשיך? בגלל אנשים פרמיטיבים כמוך אנחנו לא נגיע רחוק, בגלל אנשים כמוני אנחנו רק נתקדם!

חחח מצחיק

אני מכיר חרדים רבים אשר משרתים ושירתו בצבא!!!!!!! ושוב אתה מדביק תוויות על אוכלוסיה שלמה!!!!!!! בקשר לזה שאמרתי לך ללכת לעבוד אלילים התכוונתי לזה שאם ה´ חיית מחמד, אז יאללה, לך אפריקה ושם תמצא אולי דת אחרת. שלא תבין אותי לא נכון, ממש אין לי בעיה עם זה שאינך מאמין, אך הצורה שבה רשמת זאת לא נראתה לי יפה. מתי אמרתי שכל הערבים מחבלים??? תראה לי!!! מת י אמרתי שכל הפלשתינאים טרוריסטים??? אני ידוע שזה לא נכון ואתה לא צריך ללמד אותי!! אני יודע שגם הם סובלים מן המלחמה הזאת בדיוק כמונו, אך למרות זאת יש אחוז נכבד אשר דוגל בטרור!! אם אני פרימטיבי מדוע יש לי מחשב??? טלויזיה??? אני אוכל בסכין ומזלג ויודע נימוסין מה הם. אם אני מאמין בה´ אני פרימטיבי??? אמרתי שאתה מפונק כי אמרת שאתה מסכן, ואם אתה אומר עכשיו שלא אז למה אמרת קודם?? מסכן זהו הילד שהגניב לאמו את הפולקע בגלל שלא היה לאמו מה לאכול, והם היו צריכים להתחלק בזה!! מסכנה זוהי אם אשר מחכה לביתה שתחזור בערב שישי ממועדון הדולפינריום ובמקום זה היא מקבלת טלפון,או דפיקות בדל אשר מודיעים לה כי בתה נהרגה בפיגוע, אלו מסכנים!!! לא אתה

CANDY MAN

New member
מסכנים אלו גם נערים ש...

מתו ביום שישי בערב מפני ששתו אלכוהול ולא הייתה להם תחבורה ציבורית לחזור הבייתה... מסכנים אלו גם כל החילוניים שמתגייסים להגן על המדינה ואז יורקים להם בפנים וקובעים שהם אזרחים סוג ב´, מסכנה זאת האישה שבעלה מתעלל בה אבל היא לא יכולה לקבל ממנו גט בגלל הרבנות הראשית, מסכנה זו אמא שלא יכולה לקבור את הבן שלה בכבוד בגלל המונופול של החרדים על קדישא ומסכן זהו חייל ששירת את המדינה, נהרג בשבילה ואז אנשים אטומים שצריך להוציא אותם להורג כמו שר הפנים מגרשים את אמא שלו מהמדינה... כל אלו מסכנים! לפעמים כדי לך לחשוב מעבר למצב הביטחוני - זה לא הכל המדינה שלנו!

Moledet972

New member
תגובה...

בקשר לצורך לגייס את כל היהודים לצבא, ולחובה לתת אזרחות להורים של חיילים - אני מסכים. דא עקא היא ששינוי רוצה הרבה מעבר לכך - ולכך אי אפשר להסכים. אגב אורחא - הוחלט במשרד הפנים להעניק אזרחות לכל הורה של חייל.

yoavl1

New member
יאללה גם אתה!!!

מי נתן לדתיים מונופול על היהדות? לא צריך הוכחות באמונה?? אז במה אתה מאמין?? ואם אני מאמין בשני חייזרים פוקי ומוקי, לא תגיד שאני פסיכי?? בטח שתגיד. גם אמונה צריכה להיות על בסיס הגיון מסויים. הגיון כלשהו! נראה לך באמת שאדם יתפלל לאלוהים ויעבוד את אלוהים כל חייו על בסיס כלום??? אמונה?? בול-שיט! ואתה עוד אומר לו לך תהיה עובד אלילים כאילו זה עלבון או משהו.... ולהיות עובד של דמות דמיונית שנקראת אלוהים ולהגביל את עצמם כל החיים לריק, זה לא משפיל? ממש עצוב שנעלבת מדבריו...תנסה להיות הגיוני טיפה ותקלוט כבר שאנחנו בעידן שהרובוטים כבר משתלטים עלינו עוד מעט, ויש אנשים כמוך שעוד מאמינים באלוהים.... בושה לך שאתה קורא לדבריו בושה.

תגובה גם לך

זכותך להאמין במה שאתה רוצה, זה שאני לא מאמין בזה לא אומר שאני צודק. אמון זוהי הרגשת לב, ואני מרגיש שאלוהים קיים!! וחתול שחור או כל אמונה טפלה, יש לה בסיס?????????????

yoavl1

New member
נו, אז הגענו להסכמה מסויימת...

חתול שחור זו אכן אמונה טפלה....כשמה כן היא ואין לה בסיס.

kranves

New member
אני מתבייש שאתה נחשב כבן עמי../images/Emo5.gif

גועל נפש..

CANDY MAN

New member
אני מתבייש בשבילך שאתה אומלל כל כך.

שאתה צריך איזה דמות דמיונית כדי להרגיש טוב עם עצמך...

yoavl1

New member
וואלה?

אם אחד כמוך מתבייש לקרוא לי ולשייך אותי כאחד כמותו, אז מצבי טוב ואני רק יודע שאני בדרך הנכונה. וגועל נפש אתה יודע למי תקרא....לאלוהים שלך שטובח בנו יום יום...

Moledet972

New member
התנ"ך היה קיים במלואו כבר

במאה ה-6 לפנה"ס, שכן היה קיים תרגום התנ"ך ליוונית, "תרגום השבעים". התנ"ך מתאר פרטים רבים, שרק במאות השנים האחרונות התגלו בחפירות ארכיאולוגיות.

למעלה