יש לי שאלה אליכם

הגדלוה האמיתית של מוזיקאי

היא לעשות מוזיקה שמצד אחד לא תכוון נמוך(כמו בריטני ובמידה מסוימת לינקין פארק),כזאת ש"למכור הרבה" הוא כל המהות שלה,ומצד שני כן תהיה כזו שהרבה אנשים יכולים להתחבר אליה ולהנות ממנה. האומנים הגדולים באמת בהיסטוריה עשו מוזיקה כזו-הביטלס,פינק פלויד,לד זפלין,בוב מארלי,סטיבי וונדר ובמידה רבה גם מייקל ג´קסון של תחילת שנות ה80. אם היה MTV בשנות ה60-70 פינק פלויד והביטלס היו מופיעים שם נון סטופ. לפסול משהו רק כי הוא "מוכר הרבה" או "מופיע בMTV" מראה על קיבעון וצרות אופקים לא פחות גדולים מאלה שחושבים שבריטני(כוסית!),אבריל לבין(כוסית!) או לינקין פארק(איזה חתיכים!) המציאו את המוזיקה.

ק ר ח

New member
../images/Emo46.gif א=מ=י=נ=ם====ראקרא´קרא3ם5

שלום לך גמד לוחם,אני מקווה שאתה נהנה,לי אישית לא נמאס מאמני ההיפ הופ-אמטיוי שעושים מוסיקה למען הכסף כי אם הם יכולים אז למה לא???? תשמע,לפי מה שכתבת אני לא יודע אם אתה כל כך מבין מה המטרה של הסגנון של היפ הופ,והמטרה,לפחות באמריקה,שהם עושים את זה בשביל הכסף אבל עושים את זה טוב,בכל מקרה,ה"לבן מחומצן לכלכן שמלכלך על כוכבי פופ אחרים" הוא לא כוכב פופ,הוא כוכב היפ הופ,ואני עדיין לא מבין למה לכל כך הרבה אנשים פתאום זה אכפת,נמאס לכם?
,אוקיי,אפשר להבין,אבל מה שאי אפשר להבין(לפחות לא אני)למה רשמת "הראפ כבר אבד מהקסם שלו מהרגע שחדר לאמ טי וי"-אחי,לדעתי,זה לא הגיוני ודרך אגב,לא פעם,אמינם אמר בשירים שלו שהוא עושה את זה בשביל הכסף,ואם מנסים,גם אפשר להבין אותו,כי באמת הייתה לו ילדות קשה,סיפור חיים קשה,הוכיח את עצמו לכולם בתור האיש הלבן של ההיפ הופ,והוכיח לי שאני בנאד´ם לבן אבל זה לא אומר שאני לא יכול לעשות ראפ!
...........ק.ר.ח

blackEdd

New member
צודק איש לבן!!!

אני שונא אמ טי וי... זה פשוט מקלקל הכל... פעם אמ טי וי היה טוב כשהיה בו גאנס אן רוסס וכאלה.. קלסיקות למיניהם... עכשיו זה זבל

למעלה