יש לי שאלה אליכם

יש לי שאלה אליכם

לא נמאס לכם מאומני היפ הופ - אמטיוי , שפשוט עושים מוסיקה למען הכסף? שהמטרה של הסגנון מאבדת את המשמעות שלה כאשר לבן מחומצן מלכלך על כוכבי פופ אחרים? הראפ כבר אבד מהקסם שלו מהרגע שחדר לאמ טי וי. הגמד

EmGee

New member
זה מאוד פשוט

יש לך בעיה עם מה שיש באם.טי.וי - אל תפתח את התחנה הזאת mtv כמו כמעט כל תחנת טלוויזיה אחרת בנויה על כסף ולכן הגיוני שיהיו שם בעיקר שירים ממוסחרים. לא חסרים אמנים שעושים מוזיקה טובה ולא נמצאים בmtv

hermoni

New member
בהחלט נמאס

לכן עוברים לאומנים טיפה יותר "אמיתיים" שלא מוצאים אותם בטלויזיה

Dr.Drek

New member
היפ הופ ב MTV!?

אני ממש אבל ממש לא מבין את הטענה שלך... אם אומנים לא יופיעו עם הקליפים שלהם בערוצים כמו ה MTV , או ה MTV BASE, וכו - לא יהיה להם כסף - לא יהיו שירים ודיסקים נוספים - אתה לא תשמע יותר מהאומן הזה. אז נכון, יש כאלו שמנצלים את זה ומתמסחרים (יאאאאאאאמ מאן), ועושים שטויות ויורדים על אומנים אחרים - אבל כן, גם זו אומנות. שאמינם הוציא את THE REAL SLIM SHADY - הפופולריות שלו עלתה פלאיייייייייים. ברור שהוא עשה את זה בשביל זה, אבל זה שם המשחק. ועובדה שאהבו אותו. שאזכיר לך את מקרה השרוף? גם הוא, רימה, והתחזה רק בשביל פרסום וכסף. זה חלק מהעולם - לקמבן, להסתדר, בפרט במוסיקה. אבל יש לזכור כי בלי ה MTV לא היית מכיר הרבה אומנים. והם לא היו מרוויחים מספיק כסף כדי לשלם לאולפן ההקלטות לדיסק/סינגל הבא. לכן אין מה לעשות. יש ויש. Word.

Dr.Drek

New member
אה ועוד משהו...

אין לך מה להיטפל רק על MTV. זה בכל מקום. מה, סאבלימינאל (ריספקט),מוקי די, שבק"ס אולי כדאי שלא ישמעו אותם בגלגלץ כדי שהם לא יתמסחרו מה??? תראה את מוקי... נגיד שאתה קנית את שמע ישראל, אתה מכיר כבר את כל השירים. אבל...אנשים אחרים לא, והוא מוציא כל פעם סינגל חדש לרדיו , שמעלה אותו אל-על! וכן הוא עושה את זה בסופו של דבר גם בשביל הכסף. אז מה? נשנא אותו ? כי הוא אומן היפהופ-גלגלץ??? חלילה. תחשוב על זה.!

אתה לא מבין את הטענה שלי ?

אני אישית לא רואה אמ טי וי חוץ מבחדר כושר שם אני לא שולט על הטלויזיה. הנקודה שלי שהאומנים של ההיפ הופ הפסיקו לעשות מוסיקה איכותית ופשוט עובדים על הגימיק של קליפ מלא בבנות יפות שמתחרמנות על הסולן/להקה (לא שהבנות מפריעות לי .. חח ) אבל זה מוציא את כל הנשמה מהמוסיקה. הרבה אנשים שומעים היפ הופ כי יש קליפים עם כוסיות. בלי אמ טי וי אני מכיר הרבה אומנים שלא הכרתי באמ טי וי , בשביל זה יש אינטרנט. ואמינם זה הזמר שלדעתי הכי הורס את ההיפ הופ. הוא שר ממש גרוע , וכל העיקרון שלו זה פוזה . בעיקר מי שומע את המוסיקה שלו ? טינאייג´רים שחושבים שלקלל את אמא , או כוכבות פופ שהם היו שומעים לפני חודש/עדיין שומעים זה מגניב. הגמד

EmGee

New member
סליחה?

אולי לאמינם אין קול יפה אבל אי אפשר להתווכח עם העובדה שהוא אחד האמנים ההכי טובים שיצאו בתחום הראפ. נכון יש לו כמה שירים שבהם הוא סתם מקלל אבל לא חסרים לו שירים שהם ממש איכותיים ובקשר לשאלה שלך: אני שומע את המוזיקה שלו

מה טוב באמינם?

או קיי אז ככה נתחיל בזה שהוא ליריסיסט ענק הוא מסוגל לספר סיפור שלם על איך הרביצו לו בבית ספר ואז הוא החזיר לבריון הזה והכל בפלואו וחרוזים לא רק הוא פשוט כותב בכמה סיגנונות שונים שתיים הוא פריסטיילר מעולה הוא ממציא קטעים במקום וקטעים טובים שלוש הוא עושה מוזיקה שנחשבה הרבה מאוווד שנים בתור נחלתם של השחורים והוא מצליח בזה [לא רק בהיתמסחרות למשל the skim shady lp] הוא מפיק גם אם אני לא טועה הוא שר בפרייזינג חבל על הזמן ואתה יכול להבין את מה שהוא שר יש לו פלואו טוב ו.......זהו אני חושב

כמה הבהרות

בקשר לזה שהוא שר על זה שהרביצו לו יש באמת שיר כזה ויש עוד בסיגנון[בישבילך:סטורי טלר] בתור פריסטיילר הוא עושה קטעים טובים מבחינה של חריזה מהירה וזרימה בלהבלהבלהבלה

King_E

New member
הבעיה שלך היא שאתה שמעת רק שירים ספ

ספציפים שלו אני מנחש שאת The Real Slim Shady Without Me אתה רוצה לדעת מה טוב בו? אם אתה באמת רוצה לדעת ואתה לא סתם סגור על הדעה האהבלית שלך אז תוריד את השירים הבאים Eminem - If I Had Eminem - Rock Bottom Eminem - Brain Damadge Eminem - Stan Eminem - The Way I Am Eminem - Marshall Mathers Eminem - White America Eminem - Sing For The Moment Eminem - Cleanin Out My Closet Eminem - Hailies Song ועוד דבר יש אומנים כמו אמינם שלמשל יוציאו סינגל מטומטם כמו without me ומה שקורה זה שכולם נדלקים על השיר וחורשים עליו! אז הם הולכים לחנות ואומרים למוכר יש לך אמינם?! קונים ת´דיסק וחוזרים הבייתה שמים במערכת ומגלים שהשיר without me הוא שיר יחיד מסוגו כל שאר השירים הם שירים ממש טובים וכן עם עומק ומסר...... ועוד מילה על השיר אם תתעלם מהירידות על אומני הפופ וכו´ יש לשיר מסר כל כך נכון...... כולם אוהבים אותו בגלל שהוא יורד על זה ועל זאת ובגלל שהוא עושה בלאגן וכל כך שנוי במחלוקת ובגלל שהם אוהבים אותו ככה, ככה הוא נשאר..... Ive created a monster cause nobody wants to see Marshall no more they want SHADY......... well if you SHADY this is what ill give ya.........

לא.

יש לי את כל השירים האלה. היה לי אותם על המחשב ושמעתי אותם ומשום מה לא מצאתי שום דבר מיוחד בהם. לא מצאתי גם שום דבר מיוחד בשיר סטאן ,מצטער. הגמד

King_E

New member
כנס רגע.

אני בתור מעריץ שלו יכול להגיד לך שאני אוהב אותו המון זמן וכל הזמן אמרתי שהוא גאון אבל רק לא מזמן הבנתי למה הוא באמת גאון התחלתי לקרוא את המילים שלו ולא רק להקשיב לשיר כי בשיר אתה לא תמיד מבין ולא תמיד מקשיב אז תקרא את המילים ותראה שלא סתם מטומטם Eminem - If I Had Life.. by Marshall Mathers What is life? Life is like a big obstacle put in front of your optical to slow you down And everytime you think you gotten past it it´s gonna come back around and tackle you to the damn ground What are friends? Friends are people that you think are your friends But they really your enemies, with secret indentities and disguises, to hide they true colors So just when you think you close enough to be brothers they wanna come back and cut your throat when you ain´t lookin What is money? Money is what makes a man act funny Money is the root of all evil Money´ll make them same friends come back around swearing that they was always down What is life? I´m tired of life I´m tired of backstabbing ass snakes with friendly grins I´m tired of committing so many sins Tired of always giving in when this bottle of Henny wins Tired of never having any ends Tired of having skinny friends hooked on crack and mini-thins I´m tired of this DJ playing YOUR shit when he spins Tired of not having a deal Tired of having to deal with the bullshit without grabbing the steel Tired of drowning in my sorrow Tired of having to borrow a dollar for gas to start my Monte Carlo I´m tired of motherfuckers spraying shit and dartin off I´m tired of jobs startin off at five fifty an hour Then this boss wonders why I´m smartin off I´m tired of being fired everytime I fart and cough Tired of having to work as a gas station clerk for this jerk breathing down my neck driving me bezerk I´m tired of using plastic silverware Tired of working in Builders Square Tired of not being a millionaire But if I had a million dollars I´d buy a damn brewery, and turn the planet into alcoholics If I had a magic wand, I´d make the world suck my dick without a condom on, while I´m on the john If I had a million bucks it wouldn´t be enough, because I´d still be out robbing armored trucks If I had one wish I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss I´m tired of being white trash, broke and always poor Tired of taking pop bottles back to the party store I´m tired of not having a phone Tired of not having a home to have one in if I did have one on Tired of not driving a BM Tired of not working at GM, tired of wanting to be him Tired of not sleeping without a Tylenol PM Tired of not performing in a packed coliseum Tired of not being on tour Tired of fucking the same blonde whore after work in the back of a Contour I´m tired of faking knots with a stack of ones Having a lack of funds and resorting back to guns Tired of being stared at I´m tired of wearing the same damn Nike Air hat Tired of stepping in clubs wearing the same pair of Lugz Tired of people saying they´re tired of hearing me rap about drugs Tired of other rappers who ain´t bringin half the skill as me saying they wasn´t feeling me when nobody´s as ill as me I´m tired of radio stations telling fibs Tired of J-L-B saying "Where Hip-Hop Lives" But if I had a million dollars I´d buy a damn brewery, and turn the planet into alcoholics If I had a magic wand, I´d make the world suck my dick without a condom on, while I´m on the john If I had a million bucks it wouldn´t be enough, because I´d still be out robbing armored trucks If I had one wish I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss You know what I´m saying? I´m tired of all of this bullshit Telling me to be positive How´m I ´sposed to be positive when I don´t see shit positive? Know what I´m sayin? I rap about shit around me, shit I see Know what I´m sayin? Right now I´m tired of everything Tired of all this player hating that´s going on in my own city Can´t get no airplay, you know what I´m sayin? But ey, it´s cool though, you know what I´m sayin? Just fed up That´s my word

Dr.Drek

New member
מבין אבל!

גמד יקר! מה שרואים בקליפ ממש לא קשור למוסיקה. אם אתה אוהב את המוסיקה זה לא אמור לשנות לך. וכן אמרתי לך הם שמים את הבנות והגימיקים כדי למשוך את ה MAIN STREAM אליהם, כדי שהיפ הופ יגיע למעמד של בריטני ספירס (עם כל העצב באמירה זו) אצל הקהל! אני בטוח שאתה הולך, רואה באינטרנט אומן חדש, וישר רץ לקנות את הדיסק שלו? צר לי , אבל לדעתי אתה יותר בקטע של להוריד את המוסיקה באינטרנט, וזה דבר שהם מנסים להילחם בו. והם רוצים שתכיר אותם דרך הטלוויזיה, הרדיו וכל דבר אחר, ולא דרך גניבת היצירות שלהן. וחוץ מזה , גמד יקר, לגבי אמינם, רואים שממש לא הקשבת ל THE EMINEM SHOW, והיית מבין כמה לא פוזה הוא אמינם. כמה כל הדברים שהוא מדבר עליהם הם אמיתיים ורציניים. האלבום החארון הוא ממש לא פוזה. רק כבדרך אגב. WORD.

multi

New member
אם כבר בוא תשאל שאלה אחרת

למה החברה שלנו אוהבת דברים כאלה ממוסחרים, האם אנחנו כחברה כלכך שטחיים? או למה אמטיוי חושבים שזה מה שאנחנו אוהבים? הרי תסכים איתי שיכול להווצר מצב שבמיינסטרים יהיו רק שירים עמוקים ופילוסופים כי זה מה שכולם אוהבים. אז למה דווקא ההנחה הכללית היא שהנוער שטחי ואנחנו אוהבים רקדניות/נים וכל מיני קלישאות שחוזרות על עצמן.

אחי שמע רגע....

אתה מדבר על היפהופ בכלליות לפי מה שאתה רואה באמ טי וי.... אבל יש עוד מללללאאאא אמ סיס ו הרכבים שלא נמצאים בטלויזיה ועושים מוזיקה עם נשמה אמיתי זה כמו שאני אגיד:"אתם לא חושבים שמטאל ניהיה מגעיל בגלל שלינקין פארק עושים ככה וככה ושרים על זה ועל זה?"[ד"א אני מת על מטאל דת´ הארדקור ומטאל מלודי ] אז אתה לא יכול להכליל את כל אמני ההיפהופ רק לפי מה שאתה רואה באמ טי וי וד"א אמינם חוץ מהמיסחור אמ סי מעולה! נכון נעים לקבל תשובות רציניות והיתייחסות?אז כשאני שואל שאלות בפורום שלכם תעשו טובה ותענו ברצינות

אני חושב שלא

הבנת אותי או שלא הסברתי את עצמי טוב. אני מדבר על היפ הופ שמופיע באמ טי וי , ולינקין פארק זה חרא. זה כמו וסטלייף רק קול שונה ודיסטורשן. נכון שיש מלא הרכבים שלא נמצאים בטלויזיה שעושים מוסיקה טובה אבל לא דברתי עליהם , דברתי על אלו שבטלויזיה. ההיפ הופ שעושים היום באמ טי וי מאד מאד קליט ופשוט מוסיקה שנועדה שהקהל "יקנה אותה" . אין לה נשמה, מסר ויש בה מעט מאד ביטוי יצירתי אם בכלל. הגמד

King_E

New member
שאלה

נגיד אומן מתחיל לעשות ראפ אז הוא חי בגטו והוא מוכר סמים והוא חי בדירת חדר עם 4 אחים ואמא נרקומנית כן? אז הוא שר על זה ושר על החיים שלו ובלה בלה בלה נגיד מישהו החתים אותו הוא הוציא אלבום ראשון ושם הוא מדבר על כל החרא הזה..... האלבום נורא נורא נורא הצליח עכשיו הוא חי באחוזה עם בריכה, באולינג בבית, קולנוע בבית, 8 מכוניות וכו´ יש לו מיליונים!!!!!!!1 אז על מה אתה רוצה שהוא ישיר?! אתה רוצה שהוא ישיר על החיים שלו כמו באלבום הראשון לא?! אז זה מה שהוא עושה!!!!!!!!!!!!!!! הוא שר על כוסיות מכוניות והחיים הטובים!!!! אז על מה אתה מתלונן?

פה אתה טועה.

הוא עדיין יכול לשיר על דברים חשובים. אבל ברגע שהוא הוחתם ומקבל את כל זה אז המפיק שלו אומר לו מה לכתוב , מה לשיר ומה לומר . הגמד

למעלה