יש לי רעיון נחמד...

kedeman

New member
עוד אחד של נטאשה

אם כבר לבד / החברים של נטשה מילים ולחן: מיכה שטרית לא כמו בעבר ולא כמו שדובר הכל עומד לא זז. עצב גשם אהבה, לא משנים דבר משהו מת, משהו נגמר. אהבה רחוקה ברכבת תחתית שחוצה בלונדון איזושהי כיכר, לי כותבת "קצת קר עכשיו, מתי אתה בא?" מיליוני אנשים לבד, ואם כבר לבד אז שיהיה בתנועה, שנתחמם, שלא נקפא, שלא נשתגע. זה משתנה אבל לאט ומשנה כל כך מעט איפה אני ואיפה את? את לא כאן את בראש את ברכבת תחתית ואולי את בכלל לא אמיתית והמצאתי ש... קר וש... איכפת לך מתי אני בא. מיליוני אנשים...

והמתבקש- "אני ואתה"

מילים: אריק איינשטיין לחן: מיקי גבריאלוב אני ואתה נשנה את העולם, אני ואתה אז יבואו כבר כולם, אמרו את זה קודם לפני, לא משנה - אני ואתה נשנה את העולם. אני ואתה ננסה מהתחלה, יהיה לנו רע, אין דבר זה לא נורא, אמרו את זה קודם לפני, זה לא משנה - אני ואתה נשנה את העולם. אני ואתה נשנה את העולם, אני ואתה אז יבואו כבר כולם, אמרו את זה קודם לפני, לא משנה - אני ואתה נשנה את העולם.

THE sky angel

New member
יש לי כמה.. :)

"אם תלך.." מילים ולחן:עידן רייכל אם תלך מי יחבק אותי ככה מי ישמע אותי בסוף היום מי ינחם וירגיע רק אתה יודע ואם תלך למי אחכה בחלון בשמלה של חג שיגיע, יחבק אותי ככה, כמו שאתה מגיע... כשתלך לשמש אצא, בשדה המוזהב, בוקר וערב, ירח יאיר את פני שחולמות כל היום רק עליך וכשתבוא תישא אותי בשתי ידיך, משדה לנהר, תרחוץ את פני ותגיד לי מילים כמו שרק אתה יודע... "איך את לא רואה" מילים:יוסי גיספן ומיכאל וקנין לחן:שמעון בוסקילה איך את לא רואה מה את עושה לי מה יהיה הסוף את משתנה לי מה אני רואה את מסתירה לי כשאני שואל את לא עונה לי אם היום עובר ללא מנוח אם היום עובר ללא סיבה את תמיד נותנת את הכח את תמיד תאמרי מילה טובה מבינה אותי ומחבקת ונוגעת במילה הנכונה כשאני שואל מה את חושבת את פשוט אף פעם לא עונה איך את לא רואה... אם את מרגישה שאת נופלת כאן אני איתך תמיד נשאר למה את בורחת ונסגרת שוב דבר בינינו לא נגמר את מחייה אותי כשאת צוחקת מלווה אותי בטוב וגם ברע כשאני שואל מה את חושבת את פשוט אף פעם לא עונה איך את לא רואה... ההיגיון שלי בורח והולך לו לאיבוד כל פעם שאני איתך בלעדייך משתגע ומרגיש כל כך אבוד אני פשוט אוהב אותך איך את לא רואה... שאלה, אפשר שירים שהשם שלהם לא מתחיל ב-א' אבל השיר עצמו מתחיל ב-א'?

THE sky angel

New member
ועוד קצת... :)

(אין לי מושג איך קוראים לשיר..) א' אוהל, ב' זה בית, ג' זה גמל גדול, מהי ד' זוהי דלת שפותחת את הכל, ה' הדס ו-ו' הוא וורד שפרחו לי בחולות ז-ח שתיהן ביחד זהו זר חבצלות...... (לא זוכרת ת'המשך ולא רוצה לעשות לעצמי פדיחות..) "אשליות מתוקות"- שרית חדד מילים ולחן: קובי אוז אם כל האנשים שבעולם, יתנו פתאום ידיים שרשרת ענקית של אנשים, מכאן ועד מחר. אם כל המטוסים של העולם, ימריאו לשמיים ויפיצו מסרים טובים, של תום ואהבה. אם על כל אי צדק שנוצר, נשפריץ סבון ומים, לא יהיה קיפוח וגם לא יהיה במה למרוד אם כל המנהיגים של העולם, ירימו כוס לחיים, את כל החיילים שבעולם ילבישו בוורוד. אשליות, אשליות מתוקות כשאני רואה, כשאני עוצמת עין אשליות, אשליות מתוקות שאני שומעת, כשנרדמת מול החדשות אם נשתול פרחים צבעוניים, יפים בכל השטח, אז לכל שדה וסתם מדבר, יהיה סגנון. אם אביר חתיך על סוס לבן, ידהר ימתין בפתח, אז אני אהיה לנסיכה ולו יהיה ארמון. אם לכל רעב שבעולם, ניתן רק שק של קמח, אז יתחיל לחיות חיי כבוד בתוך המציאות. אם נפסיק את השעון, עכשיו יזרום לי זמן לנצח, כל האנשים יחיו חיים של אושר וחרות. אשליות, אשליות מתוקות... "אשליות"- ניסים סרוסי מילים: ניסים סרוסי לחן:דוד חלפון לגור בדירת פאר לחשוב שאתה מיליונר להתעורר אחר הצהרים ליד נערה או שתיים מכונית בצבע אדום לשיר שירי אהבה ושלום לטייל בחוצות העיר להכריז אני ראש העיר לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים מטפס שם במרומים אשליות להפליג למרחקים לשוט בכל הנמלים לטייל בפאריס או ברומא לחיות כמו קזנובה אשליות, אשליות רבות אך רובן אינן מתקיימות שם אולי בחלומות האשליות היפות מתגשמות לא לעבוד לעולם... "אומרים ישנה ארץ"- שלמה ארצי מילים: שאול טשרניחובסקי לחן: שלמה ארצי אומרים ישנה ארץ - ארץ שכורת שמש, איה אותה ארץ? איפה אותה שמש? אומרים ישנה ארץ - עמודיה שבעה, שבעה כוכבי לכת, צצים על כל גבעה. אולי כבר איננה, ודאי ניטל זיוה, דבר בשבילנו, אדוני לא ציווה. נכנס כל הנכנס, פגע באח כהיגמלו פורש אליו שלום, ואור לאיש וחם לו. איה אותה ארץ? כוכבי אותה גבעה? מי ינחנו דרך? יגיד לי הנתיבה? אולי כבר איננה... כבר עברנו כמה מדברות וימים כבר הלכנו כמה כוחותינו תמים. כיצד זה טעינו? טרם הונח לנו, אותה ארץ שמש - אותה לא מצאנו. "אני יכול"- סאבלימינל ורון שובל מילים: יואב אליאסי וקובי שמעוני לחן: קובי שמעוני אני יכול, אני יכול, "יכול מה?", לזרום פותח את הפה במקום מילים יוצא לי חום אני חם, הכי חם שיש היום חפש אותי בשוק, אם תמצא תקבל קרטון אחי אני חם, לא סתם שורפות 'ך האוזניים תלחץ "סטופ" רוץ מהר לשטוף את זה עם מים אחד, אחד שתיים, בדיקה, אחד שתיים, אחד עזוב המיקרופון אצלי בידיים גם עם מילים ללא פזמון אני תמיד נשאר ראשון, אני פתח עיתון השם סאב מצלצל כמו פעמון אני זה שעובר דרך החור באוזון חודר לכם לראש כמו כדורים חודרי שריון צולל, אני צולל חזק כמו קמיקזי עם שילובים מטורפים כאילו בלזי ארזי אז כששואלים אותי "איך תצא קדימה?" "המילים שלך פצצות יותר מהירושימה" אז יכול, אני יכול, "כן אתה יכול" יו, הרי לעומק המילים שלי טיטאניק לא תצלול חיקויים מנסים ונושכים בי כמו מכס כל אחד נהיה כוכב, אני נהיה השמש יוצא דופן, בכל אופן, יוצא לי, מדבר ב-Celly נשמע כמו רובוט, מה קורה לי? מתוך הערפל כדאי להתרחק צוציק סאבלימינל שולט ברחוב כמו משה אופניק! מה? אני יכול, "כן אתה יכול" לעלות, להגיע עד הרקיע אתן את הכל, "כן אתה יכול" בכבוד להרוויח עתיד מבטיח... שוב גם אני יכול, גם אני יכול את כל מי שנגדי כמו כלום לאכול יכול לגרום למלתעות להיות צמחוני אני יכול לגרום לחסה לטרוף ת'חקלאי אני יכול להתעלק על עלוקה להתקרצץ על קרציה ולתת לפחם לוהט כוויה יכול לגרום לצב לברוח מהבית ולהכניס את "Camel Joe" ל"L.M. Lite" אני חריף שממני אלכוהול משתכר אני יכול ללמד גם את מקסימוב להמר יכול להרוס, לנפץ ת'חלונות של ביל גייטס אני יכול לתת תינוק למוצץ אני יכול להחזיר גם חזיר בתשובה אני יכול ללמד את ד"ר רות על אהבה יכול לתת לקב"ן 21 פטור אבל לא יכול לכבות ת'אור אני יכול-ה, לפרוץ קדימה, להמשיך ולגדול-ה רק לעלות, בחיים לא ליפול לצייר משפטים כאילו מכחול והסגנון של היום כבר המצאתי אתמול מימין או משמאל, עובר כל מכשול אם אני בועט אז תאמינו שזה "גווול!" מי יורה כדורים, אני יורה במטול מכוון לפנים ומקפיץ ת'מיכלול-ה יש לי קול עז כמו טרול סאב מחוספס, לא רוצה לשיר Soul היום בשביל הכסף עושים את הכל אפשר אפילו לראות MC's בבייבי דול שמת מיליון, מה?, זול הכסף מתבזבז בין הידיים כמו חול אז למה לסבול ולעשות כלום רון שובל תן להם בווליום אני יכול, "כן אתה יכול" לעלות, להגיע עד הרקיע אתן את הכל, "כן אתה יכול" בכבוד להרוויח עתיד מבטיח אני יכול, "כן אתה יכול" לעלות, להגיע עד הרקיע אתן את הכל, "אכן אתה יכול" בכבוד להרוויח עתיד מבטיח... המשך יבוא.. :)

THE sky angel

New member
ועוד קצת.. (הוא לא הכניס לי את הכל)

"איזה יום יפה"- יגאל בשן וגרי אקשטיין מילים ולחן: גרי אקשטיין איזה יום יפה איזה יום נפלא השמש כבר עלתה והשמחה גדולה איזה יום יפה איזה יום חביב הציפורים שורקות וזמר מסביב איזה יום יפה איזה יום נפלא כאן כל אחד אומר שלום תודה רבה איזה יום יפה איזה יום חביב גם הכלבים נובחים הנוף כל כך מלהיב לא לזה חיכיתי, זאת ודאי טעות מה עושה כאן שמש פה צריך מיסטוק הן לא נתחיל עכשיו הכל מהתחלה ומי יודע זאת אולי רק תקלה איזה יום יפה... כבר עברה שעה תמימה ואין סימן מה בכלל קורה כאן מה פה העניין הן זה חמור הרי אותי אין מרמים לא אנשים פשוטים ובטח לא קוסמים איזה יום יפה... "אין לי ארץ אחרת"-גלי עטרי מילים: אהוד מנור לחן: קורין אלאל אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל נשמתי בגוף כואב בלב רעב כאן הוא ביתי. לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה לא אוותר לה אזכיר לה ואשיר כאן באוזניה עד שתפקח את עיניה. "ארצנו הקטנטונת"- רמי קליינשטיין מילים: יורם טהרלב לחן: רמי קלינשטיין ארצנו הקטנטונת, ארצנו היפה מולדת בלי כותונת, מולדת יחפה קבליני אל שירייך, כלה יפהפייה פתחי לי שערייך אבוא בם אודיה. בצל עצי החורש, הרחק מאור חמה יחדיו נכה פה שורש אל לב האדמה אל מעיינות הזוהר, אל בארות התום מולדת ללא תואר וצועני יתום. עוד לא תמו כל פלאייך עוד הזמר לו שט עוד לבי מכה עם ליל ולוחש לו בלאט: את לי רק, את האחת את לי את, אם ובת את לי את המעט המעט שנותר. נביאה בבגדינו את ריח הכפרים בפעמון ליבנו יכו העדרים, ישנה דממה רוגעת וקרן אור יפה, ולאורה נפסעה ברגל יחפה. עוד לא תמו כל פלאייך... "איך את מסובבת"- רון שובל מילים ולחן: רון שובל איך את מסובבת אותי את מסובבת אותי את מסובבת השעה כבר מאוחרת והלילה מתקרב כל הזמן את מאחרת אני עומד מצפה ומחכה כל הזמן את מתחמקת מתקשר-את לא עונה ת'טלפון את מנתקת שתדעי שאני אוהב אותך איך את מסובבת אותי... במועדון את כבר רוקדת אני עומד שם בפינה פתאום אלי את מחייכת לצלילי, לצלילי המנגינה לא מפסיק לחשוב עלייך מתבונן בתמונתך ויודע שאלייך כנראה שזה מאוד קשה... איך את מסובבת אותי... "אמא יקרה לי"- יפה ירקוני מילים: משה דפנא לחן: נחום נרדי אמא יקרה לי, יקרה אמא יקרה לי, יקרה שיר קטן אשירה לך כי אני אוהב אותך אוהב אותך אוהב אותך אחייך אלייך, אחייך אחייך אלייך, אחייך שי קטן אגישה לך כי אני אוהב אותך אוהב אותך אוהב אותך "אני"- היי פייב מילים ולחן: אמיר פיי גוטמן אני האש וגם המים אני הים והשמיים ולא שטן כי רק מלאך יותר מכל אני שלך אני היום אני אתמול אני אדום וגם כחול אני קטן אני גדול בשבילך אתן הכל אבנה לך טירה אקים מגדלים אקח אותך גבוה אל תוך העננים אשיר לך שירים אכתוב מכתבים ותאמיני לי פרח נהיה מאושרים אני אוהב אותך אני אוהב אותך כל כך אני אוהב אותך אני אוהב כל כך אני צוחק אני בוכה אני מוצא ולא מוצא ואם יוצא או לא יוצא חוץ ממך אנ'לא רוצה אני אקדחאני וגם תותח אני איתך ורק איתך ואם עכשיו או אחר כך אני הכי אוהב אותך "אני אוהב אותך לאה"- שימי תבורי מילים: אהוד מנור לחן: צביקה פיק את אותו הבוקר לא אשכח כשטמנת ראשך בתוך הכר אור השמש על האוהל נח וראשי הלום שיכר. כשלחשתי באוזנך את שמה את ידי עטפת ביד חמה ודמעה אחת חמה אל כפות ידי נשרה. הנה ימים רבים חלפו ושתי ידי עייפו ועיניך מה יפו כעיני רחל. אני אוהב אותך לאה אוהב אותך גאה אם אשכח אותך לאה שמי לא ישראל. אל ימר ליבך על אחותך הן בנייך לצידך יושבים אל תפני אישה את מבטך כל חלומותי קרובים. מה בקשתך אמרי לאה שבע השנים חלפו מזמן ונותרה רק עוד דקה טרם יסגר הגן. הנה ימים רבים חלפו... "אם את יכולה"- אתניקס מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי אם את יכולה הלילה התקשרי חמש שלוש אחת בסוף שמונים עשרים אולי נרד לים או סתם לדיסקוטק נחיה כמו שחקנים בסרט מרתק רק שנינו כולם יסתכלו עלינו ואם יפגשו דרכנו תאמרי שאת אוהבת אותי שאת אוהבת אותי כבר שנים את לא נותנת לי לחיות או להיות איתי אם את יכולה חזרי אלי מהר עכשיו לבך שייך למישהו אחר הכרת אותו אתמול בגלל מספר שגוי נסעת רחוק מכאן רצית מעט שינוי לשנינו כולם ידברו עלינו בסוף יפגשו דרכנו אמרי שאת אוהבת אותי כבר שנים את לא נותנת לי לחיות או להיות איתי "אולי תראה עולם"- אתניקס מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי אולי תראה עולם שבו הכל טוב אולי תראה עולם קרוב אל הסוף אולי תראה עולם נשלט באלות אולי תראה עולם נקי מפצצות זה ישנה אותך בפנים זה כמו מכה על הפנים זה יחזק אותך לנצח נצחים אולי תראה איך בעתיד כל הגבולות נעלמים הזמן צוחק על תוכניות של אחרים אולי תמצא כיוון חדש ולא מוכר אולי תמצא אחת לאהוב בלילה קר תהיה מאושר תהיה משוחרר בדרך שלך, אנחנו איתך תהיה משוחרר חופשי כמו פרפר בדרך שלך, אנחנו איתך אולי תראה עולם מלא אהבה תראה רק את הטוב ולא את הרע ואם תראה קצת רע ינצח הטוב אולי תראה עולם... אולי זה קרוב זה כמו מכה על הפנים זה יחזק אותך לנצח נצחים אולי תראה איך בעתיד כל הגבולות נעלמים הזמן צוחק על תוכניות של אחרים אולי תמצא כיוון חדש ולא מוכר אולי תמצא אחת לאהוב בלילה קר תהיה מאושר תהיה משוחרר בדרך שלך, אנחנו איתך תהיה משוחרר חופשי כמו פרפר בדרך שלך, אנחנו איתך אולי תראה עולם מלא אהבה תראה רק את הטוב ולא את הרע ואם תראה קצת רע ינצח הטוב אולי תראה עולם... אולי זה קרוב... המשך יבוא... :)

THE sky angel

New member
ועוד... (הסברתי את הסיבה..:)

"אני שוב מתאהב"- גידי גוב מילים: יונה וולך לחן: צוף פילוסוף אני שוב מתאהב משחק עם הלב בלילות בלי שינה שוב לצאת לגינה אני שוב מתאהב ונשבע כבר שלא וקורא לה לבוא אני שוב מתגנב רק לראות מרחוק אם הצער מתוק שוב להיות כתינוק אני שוב מתאהב ונשבע כבר שלא וקורא לה לבוא שם אהבה מחכה ואני עובר או... דרך עצמי דרך עצמך שם אהבה מחכה ואני עובר או... דרך עצמי דרך עצמך אני שוב מתאהב משחק עם הלב בלילות בלי שינה שוב לצאת לגינה אני שוב מתאהב ונשבע כבר שלא וקורא לה אני שוב מתבזבז אני שוב מתאכזב בא הולך ועוזב אני שוב מסתובב אני שוב מתאהב ונשבע כבר שלא וקורא לה לבוא שם אהבה מחכה... הו, Amore, My love שם אהבה מחכה... אני שוב מתאהב משחק עם הלב בלילות בלי שינה שוב יוצא לגינה אני שוב מתאהב ונשבע כבר שלא וקורא לה קורא לה לבוא אני שוב מתאהב ונשבע כבר שלא וקורא לה קורא לה לבוא אני שוב מתבזבז מתאכזב עוזב מתסובב... נשאיר קצת לאחרים... ועכשיו, קצת נוסטלגיה..:) "איך שיר נולד"- גידי גוב מילים: יהונתן גפן לחן: יוני רכטר איך שיר נולד? כמו הצחוק. זה מתחיל מבפנים, ומתגלגל החוצה איך שיר נולד? כמו תינוק, בהתחלה זה כואב, אחר כך יוצא החוצה וכולם שמחים, ופתאום - איזה יופי, הוא הולך לבד, איך שיר נולד? כמו תינוק. "אחותי הקטנה"-יפה ירקוני מילים: אהוד מנור לחן: מתי כספי אחותי הקטנה היא כמעט בת שנה קיבלתי אותה מהורי מתנה. אחותי הקטנה כל היום ישנה, אני מדברת והיא לא עונה. קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי. קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי. אחותי הקטנה היא ילדה משונה בבוקר היא קמה תמיד ראשונה אחותי הקטנה היא נורא מסכנה אוכל דיסה וגבינה לבנה קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי. קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי. אחותי הקטנה מתחבאה בפינה רוצה רק איתי לטייל בגינה אחותי הקטנה היא ממש קטנטנה בוכה וצוחקת ולא מבינה קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי. קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי והיא שלי לי לי לי לי לי לי לי. "אמא"- שולה חן מילים ולחן: שייקה פייקוב אמא מדוע הקיץ חלף למה נושרים העלים אמא כיצד זה סובב העולם איך נולדים ילדים אמא מדוע זה יש מלחמות למה רבים בני אדם אמא מדוע שותק אלוהים ולא עוצר בעדם אמא, הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא אותך הן אהבתי מכל אמא השיר לך הוא עד אמא אותך הן אהבתי מכל גם אם גרמתי צרות על כן פה בשיר קבלי ברכותי ואלף אלפי תודות אמא, הו אמא... "אמת או חובה"-ריקי גל מילים: אהוד מנור לחן: שמרית אור אתה שהחבאת לי את המחברת אתה שמושך לי תמיד בצמות אתה שרודף אחרי כל הדרך מציק וקורא לי שמות אני שממך כל הזמן מתעלמת אני ששותקת לך עוד ועוד אני שבדרך הביתה חולמת על סוד שאסור לגלות אמת או חובה אמת או חובה מה יש בה מה יש במילה אהבה אמת או חובה אמת או חובה אנחנו בלב כבר יודעים את התשובה אמת אמת או חובה אתה שחושב שאני לא יודעת אני שנותנת לך כך לחשוב אולי ננסה רק היום רק הפעם ולא נתבייש לאהוב אמת או חובה... "אל תכה" מילים: שרה לוי תנאי לחן: עמנואל עמירן אל תכה, זה לא נאה תן לי יד ועוד אחד חברים טובים נהיה, חברים טובים נהיה! "אני עומדת במעגל" מילים ולחן: עממי אני עומדת במעגל ומביטה סביבי אני מושיטה את ידי, ובוא לרקוד איתי. ביער ביער ביער נרקוד נרקוד ביער ביער ביער נרקוד. "אצא לי אל היער" מילים ולחן: עממי אצא לי אל היער לראות את הקוקית ויען קול מיער הן זוהי הקוקית קו קו, קו קו, הן זוהי הקוקית. "אני מנגן" מילים ולחן: עממי אני מנגן, מה אתה מנגן אני מנגן מנגן באקורדיון קורדי קורדי קורדיון, מנגן באקורדיון אני מנגן, מה אתה מנגן אני מנגן מנגן בסקסופון. סקסו סקסו סקסופון מנגן בסקסופון. אני מנגן, מה אתה מנגן אני מנגן בחצוצרה חצו חצו חצוצרה מנגן בחצוצרה. "אבא שלי" מילים: תלמה אליגון רוז לחן: נמרוד טנא לאבא שלי יש סולם מגיע כמעט עד שמיים ואבא שלי כה רעב אוכל ארוחה פעמיים ואבא שלי הוא הטוב מכולם ואבא שלי הוא הכי בעולם ורק בגללי הוא האבא שלי כי הבטיח הוא לי כי הוא רק שלי ואבא הביא מתנה קטר על פסים של רכבת ואבא הביא לי בובה יודעת לשיר ולשבת ואבא שלי הוא חכם מכולם ואבא שלי הוא הכי בעולם ורק בגללי הוא האבא שלי כי הבטיח הוא לי כי הוא רק שלי לאבא´לה יש מכונית כמו אווירון בשמיים לאבא שלי יש שעון אינו מתקלקל גם במים ואבא שלי הוא יודע המון אנגלית, צרפתית, ואפילו חשבון ורק בגללי הוא האבא שלי כי הבטיח הוא לי כי הוא רק שלי ואבא שלי משחק איתי בכדור ובג´ולים ואבא שלי לי הביא אלבום וגם יופי של בולים אז למה כששרתי לו שיר שאהב נרדם הוא פתאום ועצם את עיניו אז למה כששרתי לו שיר שאהב נרדם הוא פתאום ועצם - את - עיניו אבא, למה? וזהו, תודו שלא הייתם חושבים על כל זה!! :))) ה
כבר עלה, וגם כמה
אז תריחו את ה
ו....
(טוסו) למיטה!
!
!
!
!
!
!
! לילה טוב מתוקים!! אוהבת אתכם!!!! מי שהגיע עד לכאן- אני גאה בכם בטירוף!!!!!!!!!
ישר כוח!! עלה והגשם!!!! מעייני- אני לא רוצה
לחג... אני רוצה את בני...
[בדיחה פרטית לתוהים מבינכם מה קשור..:) ]

זורקה

New member
קשת ראית?!?! סאבלימינל!!

סאבלימינללללל רון שובל!! so חזרה הביתה מבצפר כשהשיר היה אופנתי ברדיו צפון! so מזכיר לי את שחר! so ה"תצוגת אופנה" היום בבצפר, גאד כמעט בכיתי מההשתלטות של הצ'חבוקים על בצפר! so יש הופעה של סאבלימינל בקצרין! בקיצור- בלי להעליב אף אחד, אבל השירים של סבלימינל פשוט גורמים לי לצחוק מרב שהם מטופשים ו- wanna be גזעיים!!

זורקה

New member
המילים לא' ב'- גירסת טל מוסרי וילדי

הפסטיגל.... א' אוהל ב' זה בית ג' זה גמל גדול, מה היא ד' זוהי דלת שפותחת את הכל. א' ב' ג' ד'!! ה' הדס ו-ו' היא ורד שפרחו לי בחולות, ז' ח' שתיהן ביחד- זהו זר חבצלות! בני השש ובני השבע א' ב' א' ב' משחקים בגיר וצבע א' ב' א' ב' ויוצאות במחול מחניים א' א' ב' אותיות עשרים ושתיים א' ב'. (א' אוהל ב' זה בית אותיות הא' ב' א' אוהל ב' זה בית אותיות הא'ב'). ט' זה טוב ו-י' זה יופי כ' זה כן ול' לא, מ' ו-נ' זה מן ונופת, קח לך ותן גם לו. א' ב' ג' ד' ס' ספל ע' עין פ' פרפר וגם פשוש צ' צחוק עד לב שמיים, ק' זה קוף ור' זה- ראש גדול עד הכתפיים ילד טוב ירושלים, ביחדדדדדדדד! בני השש ובני השבע א' ב' א' ב' מציירים בגיר וצבע א' ב' א ' ב' ויוצאות במחול מחניים א' א' ב' אותיות עשרים ושתיים א' ב'!! תנו לי א'- א'!!! תנו לי ב'- ב'!!! תנו לי ג'- ג'!!! אותיות הא' ב' תנו לי א'- א'!!!!!!!!!! תנו לי ב'- ב'!!!!!!!!!! תנו לי ג'-ג'!!!! אז מה קיבלתם את אותיות הא' ב'! מה צריך לבוא עכישו? איפה ש' ואיפה ת'?? ש' שלום ות' תודה ונגמרה העבודה, ש' שלום ות' תודה ונגמרה העבודה, ד"ש לכל המשפחה ולך לך לדרכך! בני השש ובני השבע א' ב' א' ב' מציירים בגיר וצבע א' ב' א' ב' ויצאות במחול מחניים א' א' ב' אותיות עשרים ושתיים א' ב'!! א' אוהל ב' זה בית- אותיות הא' ב' א' אוהל ב' זה ב' אותיות הא' ב'!!!!!!

kedeman

New member
איך לא חשבתי על זה קודם!!!!!

גבירותי ורבותי: אוכלת מהצד!!! אני מתחיל מהגרסה המועתקת של השוונג של הפיתה ואחר כך לגרסה התנועתית :) קראו לי לפתע פתאום לצבא השארתי בבית אישה עצובה שלא התאפקה וחיפשה אהבה אז בא השכן ועשה לה טובה ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תשעה חודשים ונולד לנו בן קטן וחמוד ודומה לשכן אז באו אורחים גם קרובי משפחה הפניתי אותם לדירה הסמוכה ה- ה- הגידי הכיצד את אוכלת מהצד? ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? באמצע המסיבה שלהם נגמר להם הביסלי דפקו אצלי בדלת שאלו אותי אם יש אמרתי להם שאין לי אפילו שכן היה לי כי יש פתגם שאומר צריך לדעת ממי לבקש ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תגידי ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? העולם נוהג על פי אותו מוסר השכל יש מוסר ויש שיטה יש גזר ומקל נכון שלא כולם דומים ולא כולן דומות אבל תראו יבוא היום כל כלב ביג'י יומו. ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תגידי ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד ובגרסה שלנו: קראו לי לפתע פתאום לישיבה השארתי בבית מדריכה עצובה שלא התאפקה וביקשה אהבה אז בא המש"צ ועשה לה טובה תגידו אה (אה) אה (אה) הכיצד את אוכלת מהצד תשעה חודשים ונולד להם חניך קטן מכוער ודומה למדריך אז באו גרעינרים וקרובי משפחה הפנתי אותם למועצה הסמוכה תגידו אה..... באמצע הישיבה שלהם נגמר להם הביסלי דפקו אצלי בקומונה שאלו אותי אם יש לי אמרתי להם שאין כי לגרעינרים אין תקציב מטה יהודה אמרו שיש התחלו אז לריב תגידו אה.... התנועה פועלת על אותם הערכים יש מד"צ יש מש"צ ויש גם חניכים למרות שלא כולן מורעלות ולא כולם מורעלים יבוא היום ונהיה כולנו בגרעין

kedeman

New member
איך לא חשבתי על זה קודם!!!!!

גבירותי ורבותי: אוכלת מהצד!!! אני מתחיל מהגרסה המועתקת של השוונג של הפיתה ואחר כך לגרסה התנועתית :) קראו לי לפתע פתאום לצבא השארתי בבית אישה עצובה שלא התאפקה וחיפשה אהבה אז בא השכן ועשה לה טובה ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תשעה חודשים ונולד לנו בן קטן וחמוד ודומה לשכן אז באו אורחים גם קרובי משפחה הפניתי אותם לדירה הסמוכה ה- ה- הגידי הכיצד את אוכלת מהצד? ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? באמצע המסיבה שלהם נגמר להם הביסלי דפקו אצלי בדלת שאלו אותי אם יש אמרתי להם שאין לי אפילו שכן היה לי כי יש פתגם שאומר צריך לדעת ממי לבקש ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תגידי ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? העולם נוהג על פי אותו מוסר השכל יש מוסר ויש שיטה יש גזר ומקל נכון שלא כולם דומים ולא כולן דומות אבל תראו יבוא היום כל כלב ביג'י יומו. ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תגידי ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד ובגרסה שלנו: קראו לי לפתע פתאום לישיבה השארתי בבית מדריכה עצובה שלא התאפקה וביקשה אהבה אז בא המש"צ ועשה לה טובה תגידו אה (אה) אה (אה) הכיצד את אוכלת מהצד תשעה חודשים ונולד להם חניך קטן מכוער ודומה למדריך אז באו גרעינרים וקרובי משפחה הפנתי אותם למועצה הסמוכה תגידו אה..... באמצע הישיבה שלהם נגמר להם הביסלי דפקו אצלי בקומונה שאלו אותי אם יש לי אמרתי להם שאין כי לגרעינרים אין תקציב מטה יהודה אמרו שיש התחלו אז לריב תגידו אה.... התנועה פועלת על אותם הערכים יש מד"צ יש מש"צ ויש גם חניכים למרות שלא כולן מורעלות ולא כולם מורעלים יבוא היום ונהיה כולנו בגרעין

תיקון לאוכלת התנועתי! שימו ../images/Emo23.gif

השארתי בבית מדריכה עצובה (\בודדה) שלא התאפקה וחיפשה (\ביקשה) הגשמה ונכון שככה זה נשמע הרבה יותר הגיוני?

נ ו ם

New member
חן

המטרה היא שיהיו כמה שיותר שירים או שכל אחד יכתוב שירים יפים?

למה?

גמני שואלת למה?
אבל האמת על שירים אחרים.... אבל נתנו את החופש... זה מה יש.... צריך לדעת לקבל גם דברים שלא ממש מוצאים חן בעיינינו...

למעלה