ועוד קצת...
(אין לי מושג איך קוראים לשיר..) א' אוהל, ב' זה בית, ג' זה גמל גדול, מהי ד' זוהי דלת שפותחת את הכל, ה' הדס ו-ו' הוא וורד שפרחו לי בחולות ז-ח שתיהן ביחד זהו זר חבצלות...... (לא זוכרת ת'המשך ולא רוצה לעשות לעצמי פדיחות..)
"אשליות מתוקות"- שרית חדד מילים ולחן: קובי אוז אם כל האנשים שבעולם, יתנו פתאום ידיים שרשרת ענקית של אנשים, מכאן ועד מחר. אם כל המטוסים של העולם, ימריאו לשמיים ויפיצו מסרים טובים, של תום ואהבה. אם על כל אי צדק שנוצר, נשפריץ סבון ומים, לא יהיה קיפוח וגם לא יהיה במה למרוד אם כל המנהיגים של העולם, ירימו כוס לחיים, את כל החיילים שבעולם ילבישו בוורוד. אשליות, אשליות מתוקות כשאני רואה, כשאני עוצמת עין אשליות, אשליות מתוקות שאני שומעת, כשנרדמת מול החדשות אם נשתול פרחים צבעוניים, יפים בכל השטח, אז לכל שדה וסתם מדבר, יהיה סגנון. אם אביר חתיך על סוס לבן, ידהר ימתין בפתח, אז אני אהיה לנסיכה ולו יהיה ארמון. אם לכל רעב שבעולם, ניתן רק שק של קמח, אז יתחיל לחיות חיי כבוד בתוך המציאות. אם נפסיק את השעון, עכשיו יזרום לי זמן לנצח, כל האנשים יחיו חיים של אושר וחרות. אשליות, אשליות מתוקות...
"אשליות"- ניסים סרוסי מילים: ניסים סרוסי לחן:דוד חלפון לגור בדירת פאר לחשוב שאתה מיליונר להתעורר אחר הצהרים ליד נערה או שתיים מכונית בצבע אדום לשיר שירי אהבה ושלום לטייל בחוצות העיר להכריז אני ראש העיר לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים מטפס שם במרומים אשליות להפליג למרחקים לשוט בכל הנמלים לטייל בפאריס או ברומא לחיות כמו קזנובה אשליות, אשליות רבות אך רובן אינן מתקיימות שם אולי בחלומות האשליות היפות מתגשמות לא לעבוד לעולם...
"אומרים ישנה ארץ"- שלמה ארצי מילים: שאול טשרניחובסקי לחן: שלמה ארצי אומרים ישנה ארץ - ארץ שכורת שמש, איה אותה ארץ? איפה אותה שמש? אומרים ישנה ארץ - עמודיה שבעה, שבעה כוכבי לכת, צצים על כל גבעה. אולי כבר איננה, ודאי ניטל זיוה, דבר בשבילנו, אדוני לא ציווה. נכנס כל הנכנס, פגע באח כהיגמלו פורש אליו שלום, ואור לאיש וחם לו. איה אותה ארץ? כוכבי אותה גבעה? מי ינחנו דרך? יגיד לי הנתיבה? אולי כבר איננה... כבר עברנו כמה מדברות וימים כבר הלכנו כמה כוחותינו תמים. כיצד זה טעינו? טרם הונח לנו, אותה ארץ שמש - אותה לא מצאנו.
"אני יכול"- סאבלימינל ורון שובל מילים: יואב אליאסי וקובי שמעוני לחן: קובי שמעוני אני יכול, אני יכול, "יכול מה?", לזרום פותח את הפה במקום מילים יוצא לי חום אני חם, הכי חם שיש היום חפש אותי בשוק, אם תמצא תקבל קרטון אחי אני חם, לא סתם שורפות 'ך האוזניים תלחץ "סטופ" רוץ מהר לשטוף את זה עם מים אחד, אחד שתיים, בדיקה, אחד שתיים, אחד עזוב המיקרופון אצלי בידיים גם עם מילים ללא פזמון אני תמיד נשאר ראשון, אני פתח עיתון השם סאב מצלצל כמו פעמון אני זה שעובר דרך החור באוזון חודר לכם לראש כמו כדורים חודרי שריון צולל, אני צולל חזק כמו קמיקזי עם שילובים מטורפים כאילו בלזי ארזי אז כששואלים אותי "איך תצא קדימה?" "המילים שלך פצצות יותר מהירושימה" אז יכול, אני יכול, "כן אתה יכול" יו, הרי לעומק המילים שלי טיטאניק לא תצלול חיקויים מנסים ונושכים בי כמו מכס כל אחד נהיה כוכב, אני נהיה השמש יוצא דופן, בכל אופן, יוצא לי, מדבר ב-Celly נשמע כמו רובוט, מה קורה לי? מתוך הערפל כדאי להתרחק צוציק סאבלימינל שולט ברחוב כמו משה אופניק! מה? אני יכול, "כן אתה יכול" לעלות, להגיע עד הרקיע אתן את הכל, "כן אתה יכול" בכבוד להרוויח עתיד מבטיח... שוב גם אני יכול, גם אני יכול את כל מי שנגדי כמו כלום לאכול יכול לגרום למלתעות להיות צמחוני אני יכול לגרום לחסה לטרוף ת'חקלאי אני יכול להתעלק על עלוקה להתקרצץ על קרציה ולתת לפחם לוהט כוויה יכול לגרום לצב לברוח מהבית ולהכניס את "Camel Joe" ל"L.M. Lite" אני חריף שממני אלכוהול משתכר אני יכול ללמד גם את מקסימוב להמר יכול להרוס, לנפץ ת'חלונות של ביל גייטס אני יכול לתת תינוק למוצץ אני יכול להחזיר גם חזיר בתשובה אני יכול ללמד את ד"ר רות על אהבה יכול לתת לקב"ן 21 פטור אבל לא יכול לכבות ת'אור אני יכול-ה, לפרוץ קדימה, להמשיך ולגדול-ה רק לעלות, בחיים לא ליפול לצייר משפטים כאילו מכחול והסגנון של היום כבר המצאתי אתמול מימין או משמאל, עובר כל מכשול אם אני בועט אז תאמינו שזה "גווול!" מי יורה כדורים, אני יורה במטול מכוון לפנים ומקפיץ ת'מיכלול-ה יש לי קול עז כמו טרול סאב מחוספס, לא רוצה לשיר Soul היום בשביל הכסף עושים את הכל אפשר אפילו לראות MC's בבייבי דול שמת מיליון, מה?, זול הכסף מתבזבז בין הידיים כמו חול אז למה לסבול ולעשות כלום רון שובל תן להם בווליום אני יכול, "כן אתה יכול" לעלות, להגיע עד הרקיע אתן את הכל, "כן אתה יכול" בכבוד להרוויח עתיד מבטיח אני יכול, "כן אתה יכול" לעלות, להגיע עד הרקיע אתן את הכל, "אכן אתה יכול" בכבוד להרוויח עתיד מבטיח... המשך יבוא..