בטי ומורן, כנסו
מורן- אין לי באמת מה להגיד, זה פשוט היה מצחיק. חיחי.... ושלא תחשוב שזה מה שהתכוונתי אליו. חיחיחיחי
בטי- כנסי לקישור
הזה. הודעה שלך. תקראי את החלק האחרון (התחתון) טוב טוב. ובשביל להקל עלייך, אני אצטט לך את החלק ההוא עם הדגש על מה אני מתכוון. אולי ככה תראי שאפילו את לא מבינה בעצמך מה את אומרת ושצריכים 900 פרשנים כדיי שיפרשו את המשפט הראשון שלך בזמן ש-900 הפרשנים השניים יפרשנו את המשפט השני שלך. רק כך, אולי נוכל להגיע למה שהתת מודע שלך באמת התכוון אליו. ועכשיו, לציטוט- "ודרך אגב, "לדעתי, זה עדיף בהרבה יותר מלתת ניהול לאדם שמתייחס כמוך לאנשים". מצטערת, אבל לדעתי עדיף להיות, כביכול "ציני" (זה שאני לא שמה סמיילי כל שתי מילים לא אומר שאני צינית) לאנשים, אך לתת להם מידע נכון, עדיף בהרבה,
מלהיות נחמד לאנשים ולהדריך אותם בצורה שעלולה להרוס להם את החיים ואת השפיות (כולנו מודעים לסכנות של עיסוק בנושא זה). וזה שאתה אפילו אומר אחרת, או אפילו רומז, רק מראה על כמה שמנהל טוב אתה. בלי ציניות. (סמיילי)." כדי שלא תאצלי לפרש אותי- את רואה את החלק המוגדש, סתכלי עליו טוב, גם לא יזיק שתקראי אותו. עכשיו, אחרי שקראת והבנת את מה שחשבת שהבנת, אני אסביר לך מה היית אמורה להבין.
במשפט ההוא, את משווה אותי אליך, במודע או לא במודע- זה לא ממש משנה. לדעתך, אני נחמד לאנשים אבל אני מדריך אותם בצורה שתהרוס להם את החיים ואת השפיות. לעומתי, את, את המדריכה המושלמת, רק פשוט יש לך התנהגות ברמה ששואפת לאפס ביחס לאדולף היטלר (שדווקא היה בן אדם ממש טוב, אם לא מחשבים את זה שהוא רצח 6 מיליון יהודים, חוץ משאר האנשים שהוא רצח בדם קר וזדוני).
ועכשיו, עוד פירושים על הפירוש הקודם- 1. בעצם, אין הרבה לפרשן, פשוט ראיתי חשוב לציין שההשוואה שערכתי בינך לבין אדולף היטלר הייתה בצחוק וכי אני בטוח שאת לא באמת כל כך גרועה
. (אני מקווה שאת הבדיחות/הלצה הזו את תביני בלי שאני אצטרך לפרשן לך אותה). בהצלחה וקריאה מהנה. יום טוב שוש