יש לי רעיון טוב...

I am a freak

New member
בטי ומורן, כנסו

מורן- אין לי באמת מה להגיד, זה פשוט היה מצחיק. חיחי.... ושלא תחשוב שזה מה שהתכוונתי אליו. חיחיחיחי
בטי- כנסי לקישור הזה. הודעה שלך. תקראי את החלק האחרון (התחתון) טוב טוב. ובשביל להקל עלייך, אני אצטט לך את החלק ההוא עם הדגש על מה אני מתכוון. אולי ככה תראי שאפילו את לא מבינה בעצמך מה את אומרת ושצריכים 900 פרשנים כדיי שיפרשו את המשפט הראשון שלך בזמן ש-900 הפרשנים השניים יפרשנו את המשפט השני שלך. רק כך, אולי נוכל להגיע למה שהתת מודע שלך באמת התכוון אליו. ועכשיו, לציטוט- "ודרך אגב, "לדעתי, זה עדיף בהרבה יותר מלתת ניהול לאדם שמתייחס כמוך לאנשים". מצטערת, אבל לדעתי עדיף להיות, כביכול "ציני" (זה שאני לא שמה סמיילי כל שתי מילים לא אומר שאני צינית) לאנשים, אך לתת להם מידע נכון, עדיף בהרבה, מלהיות נחמד לאנשים ולהדריך אותם בצורה שעלולה להרוס להם את החיים ואת השפיות (כולנו מודעים לסכנות של עיסוק בנושא זה). וזה שאתה אפילו אומר אחרת, או אפילו רומז, רק מראה על כמה שמנהל טוב אתה. בלי ציניות. (סמיילי)." כדי שלא תאצלי לפרש אותי- את רואה את החלק המוגדש, סתכלי עליו טוב, גם לא יזיק שתקראי אותו. עכשיו, אחרי שקראת והבנת את מה שחשבת שהבנת, אני אסביר לך מה היית אמורה להבין.
במשפט ההוא, את משווה אותי אליך, במודע או לא במודע- זה לא ממש משנה. לדעתך, אני נחמד לאנשים אבל אני מדריך אותם בצורה שתהרוס להם את החיים ואת השפיות. לעומתי, את, את המדריכה המושלמת, רק פשוט יש לך התנהגות ברמה ששואפת לאפס ביחס לאדולף היטלר (שדווקא היה בן אדם ממש טוב, אם לא מחשבים את זה שהוא רצח 6 מיליון יהודים, חוץ משאר האנשים שהוא רצח בדם קר וזדוני).
ועכשיו, עוד פירושים על הפירוש הקודם- 1. בעצם, אין הרבה לפרשן, פשוט ראיתי חשוב לציין שההשוואה שערכתי בינך לבין אדולף היטלר הייתה בצחוק וכי אני בטוח שאת לא באמת כל כך גרועה
. (אני מקווה שאת הבדיחות/הלצה הזו את תביני בלי שאני אצטרך לפרשן לך אותה). בהצלחה וקריאה מהנה. יום טוב שוש

Gum Cigarettes

New member
הו.

אסור כאן בדיחות שואה אבל להשוות אנשים לאדולף היטלר אפשר? אל תדאג, הבנתי טוב מאוד. לא אמרתי את זה, וזה שאתה מפרש את זה בצורה כזאת זה רק אומר הרבה על חוסר ההבנה שלך. בוא אני אקצר לך את זה ככל הניתן- אתם אומרים שאני לא יכולה לתת מידע בפורום כי אני (כביכול) מעליבה אנשים כי אני צינית, אך המידע שאני נותנת נכון (אמרתם את זה בעצמכם). ואם זאת אתה "נחמד ומחייך" נותן מידע שהוא לרוב לוקה בחסר או לא נכון, או, כמובן, מותאם לאמונות הפרטיות שלך. זאת הייתה השוואה סרקסטית, אם אתה לא מבין. במילים פשוטות, אני בעצמי השוואתי את עצמי לאדולף (היטלר מורן, היטלר), רק כדי להדגיש את כמה שאתה אריאל שרון. והמבין יבין.

I am a freak

New member
מעצבן שהמרחב כאן ממש קטן !

" נותן מידע שהוא לרוב לוקה בחסר או לא נכון, או, כמובן, מותאם לאמונות הפרטיות שלך "
קודם כל- זה שאמרת "לרוב" זה כבר יותר טוב, למרות שגם עם זה אני לא מסכים. אני מוסר מידע שמותאם לאמונות שלי
יודעת מה
בואי אני אשתף איתך פעולה- אני נותן מידע שהוא לרוב לפי האמונות שלי (למרות שזה לא נכון)... אמממ.... איזה מידע אני יכול לתת? מידע של אנשים אחרים? אמונות של אנשים אחרים? איזה היגיון עומד מאחורי זה
האמונות שלי ממש קרובות לאמונות של כמה דתות קיימות (לא המצאתי שום דבר
) ולכן, אני מרשה לעצמי לתת מידע על האמונות שלי (ההפך הגמור שלך
את לא נותנת בכלל מידע על האמונות שלך- אולי כי את סתם שרלטנית ואת לא רוצה שמישהו יתפוס אותך על שקר או ניגוד באמונות שלך
*מהרהר לעצמי*). ולסיכום, אני חושב שאתם סתם נעומי בלומנטל בשילוב עם אריה דרעי. (אל תנסי להסיק מסקנות, פשוט הייתי חייב להגיב
) יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
בזה שאתה

מוסר מידע המותאם לאמונות הפרטיות שלך אתה מונע מאנשים את היכולת לבחור אמונות משל עצמם ומציג בפניהם את האמונה שלך כ"האמת המוחלטת" בפני בנאדם שאמונות אחרות לא מוכרות לו. זה גם אגוצנטרי ביותר, אם תשאל אותי, מכיוון שאתה מציג את המחשבה שלך כצודקת למרות שבאמונה אין צודק וטועה, רק במסורת יש. ברור שאני לא מוסרת את האמונות שלי, קודם כל כי אני יותר מקצועית ממך, ואין לי שום רצון להמיר את דתם של אנשים לדת שלי. ומצד שני זה כי, כמו שכבר אמרתי, צורת המחשבה שלי היא פילוסופית בעיקרה, ולכן אין לי כמעט אמונות מוחלטות, ככה שלא יכולות להיות סתירות ביניהן. ולסיכום, רק רציתי להגיד, שלדעתי אתה אידיוט, ואם הייתי אלוהים לא היית קיים עכשיו. אבל אני לא, ולכן אתה פה מזיין לי בשכל. חבל.

I am a freak

New member
24 שעות למחיקת ההודעה-

עברת על החוקים. אבל אם כבר, אז כבר- בגלל זה, את ברוב טובך הצעת לי לכתוב את החתימה שלי שאומרת שמה שאני כותב בהודעות שלי, זה הדיעות והאמונות שלי
. אני לא ניסיתי לשכנע אף אחד שהאמונות שלי הן הכי נכונות והכי צודקות
אני גם לא כופה את עצמי על אף אחד בפורום
*את שוב מנסה לחנוק אותי מצחוק
* יותר מקצועית ממני, אה
חיחי.... את גם הרבה יותר צנועה וחברותית- זה לפחות בטוח
*שוב, שיא הציניות* כמו שציינתי מקודם, אני לא מנסה לשכנע אף אחד, תעברי על כל ההודעות שלי בפורום, תראי שזה נכון. אמונות בלבד הן חלק קטנטן מהדת, יש עוד מלא מריכיבים לדת
מסורת, מנהגים, פולחנים, חגים, מועדים ועוד. חוץ מזה שאני לא משייך את עצמי לדת מסויימת
"צורת מחשבה פילוסופית בעיקרה"
התנהגות המאפיינת פחדנים, לכי ללמוד פסיכולוגיה. או ש- יש לך ראש על הכתפיים, אני בטוח שהסקת את זה כבר לבד. אני אידיוט ואם היית אלוהים לא הייתי קיים- שוב, כשבן אדם לא יכול להתמודד עם הבעיות שלו בדיבור (או כתב), הוא מתחיל לקלל, כי הוא מ-פ-ח-ד שמא ידעו שהוא טועה
כנראה אני אומר דברים נכונים ואין לך ברירה אלא להסכים איתם- רק את לא רוצה לשבור את התדמית שהרכבת לעצמך ולכן, את לא מרשה לעצמך לצאת כדמות שטעתה- כי זה יישבור את כל העבודה הקשה שלך- מסכנה. אם אני הייתי ה', תיהי בטוחה שאת הייתי קיימת. חבל לעולם להפסיד בן אדם כמוך- את יכולה ללמד הרבה אנשים המון על החיים- בין אם זה במודע ובין אם זה לא במודע. יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
אני כל כך קרובה ללהתיאש ממך.

עברתי על החוקים במה? בזה שקראתי לך אידיוט? -אתה השוואת אותי להיטלר, זו לא עבירה על החוקים? ברגע שאתה נותן לבנאדם הוראות למשהו שהן לפי האמונות שלך אתה בעצם כופה עליו את האמונות שלך. תתפלא, אבל זה נכון. אני לא צנועה, אני מודעת לעצמי טוב מאוד. ואני חברותית לאנשים ששווים את זה. אתה, במקרה הזה, לא. I make my one friends. ובפעם האחרונה שבדקתי, לא צריך להיות over friendly כדי להיות מקצועי. זה שבנאדם בוחר לא להתקבע על אמונה אחת היא "התנהגות המאפיינת פחדנים"? הא, מעניין. ודרך אגב, אני כבר לומדת פסיכולוגיה. אני לא קיללתי, פשוט ציינתי את דעתי, זה שאתה מקבל אותה כקללה זו כבר קבלה של דעתי. ברכותיי. אה, ואני מתמודדת עם ה"בעיות שלי" בדיבור, זה שאני בוחרת לחלוק איתך את דעתי עליך לא בנוסף, זה לא סותר.

kingshimmy

New member
תגובה על הרבה הודעות:

קודם כל, די קשה לבטי לסבול את מה שאתה כותב, לא בגלל שזה נכון, אלא בגלל שכל העסק הזה מעצבן. שנית, שואה, ושואה בגדול. שלישית, אני הולך לצטט עכשיו שיר של הלהקה הדגולה Anal Cunt: "Hitler was a sensitive man Hitler was a sensitive man Hitler was a sensitive man Hitler was a sensitive man WAAAAAAAAAAAAWAWAWAAAWAAAWAAAWAWAAAAAWAAAA" לא שיר ארוך כל כך, אבל עדיין בעל משמעות. בנוסף, זה כבר לא מצחיק.

Flame

New member
כולם מסביב

מפגרים מצידך הא בטי? כמה שאני לא אוהבת להמשיך את הויכוחים האלה.. אני חייבת לומר לך ש.. אם כולם מסביב דפוקים/אידיוטים ואלוהים יודע מה עוד.. למה זה הופך אותך? לקדושה אינטלגנטית ומושלמת..? I think not. הייתי מציעה לך קודם כל, להביט במראך בבואה שלך.. אחר כך תחלקי "מחמאות" לאנשים אחרים."ואם הייתי אלוהים לא היית קיים עכשיו" ?!! איך את יכולה לומר כזה דבר נורא?!! איך?? "אתה פה מזיין לי בשכל.חבל." מה חבל?! שהוא לא מסכים איתך?? זה "זיון שכל"?? מה שלא מתאים לך..מבחינתך=זיון שכל.. הממ.. בסדר.. מקובל.. אבל ממש לא מובן לי. במילה אחת- בלעעעע!

I am a freak

New member
לין, כנסי.

חבל על המאמץ, ההשקעה וכל מה שאת עושה. בטי הוא אדם חסום, סבל הרבה- מאוד.... בגלל זה "כולם מזדיינים", "כולם אידיוטים", "וכולם הדיוטות (רק היא מתאימה לניהול של הפורום- זה לא ברור
*שוב, ציניות*)". כיוון שהיא חסומה, היא גם לא קולטת כלום מהסביבה, אפשר לדבר איתה והיא לא תבין בכלל מה המשמעות. יש לזה מונח בפסיכולוגיה, אני לא יודע מהו- בטי, את לומדת, הגעת כבר לנושא הזה
בקיצור, חבל על ההשקעה- אני מציע לך להתייאש- אני לא מתייאש כי אני חושב שאולי יש סיכוי והיא תקלוט סוף סוף מה מסתובב סביבה. חבל. אולי היא תקלוט למה היא גורמת, במי היא פוגעת ומה היא עושה. זה שאת סובלת, לא נותן לך שום פריבילגיות (
) לגרום לאף אחד לסבול כמוך
- וזה בדיוק מה שבטי לא מבינה. לילה טוב,

Gum Cigarettes

New member
אבל...

אני לא סובלת. זה מה שמנפץ את התאוריה שלך, בעצם. אנשים שמכירים אותי יוכלו להעיד אחרת ממך, ואני חושבת שלדעה שלהם יש חשיבות גדולה יותר מסתם בנאדם מהאינטרנט. האא.... כן. יהיה פה מעניין.

למעלה