אז תתלוננו.
תראי, הבעיה העיקרית היא שלהנהלת הפורומים אין מוזג במאגיה בכלל, ובתחום זה של רוחות רפאים ושדים בפרט, כך שכל שרלטן שיספר להם משהו הם יחשבו שזה נכון (לאו דווקא יאמינו בזה, אלא יחשבו שהוא דובר אמת בהתבסס על אמונה מסויימת). לדעתי, צריך לארגן משהו שמישהו ניאטרלי מהפורום, יכתוב כמה שאלות בסגנון "הרגשתי ככה וככה, מה זה יכול להיות?" או "אני חושב שיש לי שד בבית, איך אני מברר את זה בצורה בטוחה?" ועוד כל מיני שאלות שהפורום בעצם נועד בשבילן, ויפרסם אותן כאן בשירשור חדש. המנהלים וה"מועמדים", כביכול, מטעם חברי הפורום יענו על השאלות ויפרסמו את התגובות לא בפומבי, אלא ישלחו את התשובות שלהם, בצורה מסודרת, לאותו בנאדם ניאטרלי, והוא ורק הוא, יפרסם את התשובות (שצריכות להכתב כמו במבחן, ולא עם סמיילים, לדעתי. זה הרי אכן מבחן, וכמו שבמבחן לא תשים סמיילי למורה, ככה גם לא תשים סמיילי במבחן כזה. זה יהיה חוסר כבוד גרידא לדעתי) בפורום, וחברי הפורום יוכלו לשפוט. -לא לפי ניקוד, אלא לפי עצמם. שיחליטו בינם לבין עצמם (כל אחד עם עצמו) את מי הוא מעדיף, וילכו להגן על אותם אנשים, אם איכפת להם בכלל. אני לא חושבת שאפשר, וצודק, להעיף מנהל מתפקידו ע"י בנאדם שלא ראה את מידת הידע שלו בנושא הפורום. ומידת הידע שהופגן בפורום זה היתה קטנה מאוד מכל הצדדים, מכיוון שהוא רדום. השאלה היא, אם יהיה מצב של שאלות קצת יותר מסובכות, האם מנהלי הפורום יצליחו להתמודד עם שאלות כגון אלו? by the way.. אם באמת עושים את השאלון הזה, אני חושבת שצריכים לקחת שאלות גם בנושאים מסביב, כי הרבה אנשים פה מקשרים כל דבר ל"חיצוני", רוחות, שדים, חזיונות כביכול וכו'. צריך גם לדעת להסתכל קצת הצידה, "מה עוד זה יכול לההיות?".