יש לי רעיון טוב...

Gum Cigarettes

New member
בעיקרון,

הדבר הכי טוב שהנהלת הפורומים יכולה לעשות זה לסגור את הפורום הזה לאלתר עד שימצא מנהל כמו שצריך. הפורום הזה, במצבו הנוכחי, מביא יותר נזק לאנשים מאשר תועלת. הוא יכול לשלוח אנשים בדרך המהירה לגהנום, ולפי מה שראיתי כאן, הוא אכן עושה את זה.

A lost angel

New member
אז..

אולי תשלחי בקשה לתפוז בקשר לניהול הפורום? כומ שאמרתי קודם, הייתי עושה את זה בעצמי אם לא הייתי יודעת שאת יותר מוסמכת ממני בתחום הזה. אני אומרת - לכי על זה. לפחות תוכלי לומר שניסית.

Gum Cigarettes

New member
התלוננו

על המנהלים האלה כל כך הרבה בכמה חודשים האחרונים ותפוז לא נענו לאף אחת מתלונותינו ולא שינו אפילו את המזערי שבשינויים. אם הם לא נענו לתלונות, ולא מכירים בכך שיש בעיה, למה שהם ירצו להחליף את המנהלים שעושים עבודה כ"כ טובה?

fireblue1

New member
למה שלא נעשה הצבעה?

כל אחד יבחר את מי זהוא חושב... השניים שבחרו אותם הכי הרבה יהיו מנהלים...

kingshimmy

New member
הבהרה פשוטה:

לא משנה מה תעשה, המנהלים לא יתחלפו. תחיה עם זה. הם הקימו את הפורום, או משהו בסגנון, והם יישארו איתו עד שהם או הפורום ימותו.

Gum Cigarettes

New member
אז תתלוננו.

תראי, הבעיה העיקרית היא שלהנהלת הפורומים אין מוזג במאגיה בכלל, ובתחום זה של רוחות רפאים ושדים בפרט, כך שכל שרלטן שיספר להם משהו הם יחשבו שזה נכון (לאו דווקא יאמינו בזה, אלא יחשבו שהוא דובר אמת בהתבסס על אמונה מסויימת). לדעתי, צריך לארגן משהו שמישהו ניאטרלי מהפורום, יכתוב כמה שאלות בסגנון "הרגשתי ככה וככה, מה זה יכול להיות?" או "אני חושב שיש לי שד בבית, איך אני מברר את זה בצורה בטוחה?" ועוד כל מיני שאלות שהפורום בעצם נועד בשבילן, ויפרסם אותן כאן בשירשור חדש. המנהלים וה"מועמדים", כביכול, מטעם חברי הפורום יענו על השאלות ויפרסמו את התגובות לא בפומבי, אלא ישלחו את התשובות שלהם, בצורה מסודרת, לאותו בנאדם ניאטרלי, והוא ורק הוא, יפרסם את התשובות (שצריכות להכתב כמו במבחן, ולא עם סמיילים, לדעתי. זה הרי אכן מבחן, וכמו שבמבחן לא תשים סמיילי למורה, ככה גם לא תשים סמיילי במבחן כזה. זה יהיה חוסר כבוד גרידא לדעתי) בפורום, וחברי הפורום יוכלו לשפוט. -לא לפי ניקוד, אלא לפי עצמם. שיחליטו בינם לבין עצמם (כל אחד עם עצמו) את מי הוא מעדיף, וילכו להגן על אותם אנשים, אם איכפת להם בכלל. אני לא חושבת שאפשר, וצודק, להעיף מנהל מתפקידו ע"י בנאדם שלא ראה את מידת הידע שלו בנושא הפורום. ומידת הידע שהופגן בפורום זה היתה קטנה מאוד מכל הצדדים, מכיוון שהוא רדום. השאלה היא, אם יהיה מצב של שאלות קצת יותר מסובכות, האם מנהלי הפורום יצליחו להתמודד עם שאלות כגון אלו? by the way.. אם באמת עושים את השאלון הזה, אני חושבת שצריכים לקחת שאלות גם בנושאים מסביב, כי הרבה אנשים פה מקשרים כל דבר ל"חיצוני", רוחות, שדים, חזיונות כביכול וכו'. צריך גם לדעת להסתכל קצת הצידה, "מה עוד זה יכול לההיות?".

I am a freak

New member
יש לי הצעה יותר טובה בהרבה../images/Emo70.gif

הנהלת הפורומים ממש עסוקים, כמו תמיד. אפשר לשלוח להם הודעות עד מחר, יש להם סדרי עדיפויות, ובצדק. אל תוותרו- למרות שאני ממש ממש לא תומך בהחלטה שלכם
טוב, הגעתי למסקנה, שיש כאן אנשים ממש ממש ממש ממש ממש ילדותיים שלא יכולים לפתור את הבעיות שלהם בצורה נורמלית- ובזה שאני אומר "נורמלית" אני מתכוון ל- לא להיות דו פרצופית, לדבר דוגרי כמו שאני דיברתי עד עכשיו, לא לשנות עמדה כל שניה וחצי, לא לשקר ולא לעמוד לצד מישהו שאתה בכלל לא יודע מה הוא מייצג או בגלל שהוא שלח לך מסר מדהים שבו הוא תומך בך ומברך אותך על בואכה לפורום שלנו ושהות מהנה. בטי, את כותבת בהודעה שלך מלא דברים, שאני בטוח שאם עכשיו אני מבקש ממך להוכיח את טענתך, איך לך שום, אבל שום דרך להוכיח אותה
כתבת הרבה דברים, אבל סתם לדוגמא- (אין לי ציטוט כי זו הודעה אחרת) משהו על, שאת יודעת פי 3 ממה שאני יודע ושאני נותן לאנשים מידע אשר יכול להרוס את החיים שלהם כי הוא מוטעה. תני לי דוגמא אחת כזאת, לא יותר- רק 1 (
)
בהצלחה- יש עוד מלאאאאא דברים כאלה.... יום טוב לך,

Gum Cigarettes

New member
בולשיט.

ומי שלח למי מסר שמברך אותו על הצטרפותו לפורום? (זה דווקא מעניין). וזה מה שאמרתי, אל תתמכו במישהו שאתם לא יודעים איך הוא באמת יתפקד כמנהל פורום, בגלל זה הצעתי את הקטע עם השאלונים. אפשר להוסיף סעיף- "איך אתה היית מתפקד כמנהל פורום?" אם זה ירגיע אותך
. לא אמרתי שאתה הרסת למישהו תחיים, תרגע, זה אפילו לא משתמע מההודעה שלי. תראה, אנשים באים לפה "אני רוצה לעשות סיאנס, איך עושים את זה?", עכשיו, אני מאמינה שיש לך ידע מסויים בנושא סיאנסים, ולו רק כי קראת את המאמר שלי (אני יודעת שידעת גם לפני). אבל לסיאנס יכולות להיות גם השלכות מאגיות נטו, ולפני שבנאדם בא לעשות תקשור כזה הוא צריך לדעת גם דרכי התגוננות מיידים וכו'. בכל אופן, כל עוד אין לך ידע בנושא מאגיה, ואתה לא מזהיר אנשים מ*משהו מסויים* (אנשים מגיבים יותר טוב כשהם יודעים לפני מה הם עומדים), ו\או נותן דרכים להתמודד איתו, זה עלול לפגוע בבנאדם האחר. אל תענה לי עכשיו שאתה יודע איך להתגונן ובלה בלה, כי זה לא העיניין פה, זאת הייתה רק דוגמא קטנה.

I am a freak

New member
בטי- כנסי. ../images/Emo26.gif

1. מי שלח את המסר? *בשיא הציניות* אמממ.... כנראה שאף אחד שממש מעונין שהמנהלים המנהלים כרגע ירדו מההנהלה (תסיקי מסקנות לבד, את זה אני לא מתכוון לפרש בשבילך). 2. שאלונים? חיחי.... ומי בדיוק יבדוק אותם? אין אדם ניטראלי. לכל אחד יש דיעות בנושא. ואדם שאין לו דיעות בנושא, הוא לא יודע עליו כלום ואין לו קשר אליו לכן אין לו דיעות בנושא. פירוש 2- את הצעת אדם ניטראלי. לכל אדם אשר מתעסק בנושא, יהיה באשר הוא, יש דיעה בנושא. אותו אדם שישפוט, יילך לפי האמונות והידיעות שלו ולכן הוא יילך בכיוון האדם אשר הכי קרוב לאמונות והדיעות שלו. במקרה ההפוך- אדם אשר אין לו אמונות משלו הוא אדם אשר לא צריך לפתח אמונות משלו כיוון שהוא לא מתעסק בנושא- אם הוא לא מתעסק בנושא הוא לא יודע כלום והוא לא יכול לשפוט באותה תחרות טיפשית שלך. 3. בקשר לדרכי ההתמודדות המידיים- את כל כך דוגלת בנושא של "ללמד אותם דרכי התמודדות מידיים", נכון
מעניין שלא רשמת על זה שום דבר במאמר שכתבת על סיאנסים. כל כך חשוב ואפילו את, המדריכה המושלמת, שכחת
תחשבי על זה. ועכשיו- באים לכאן מלא אנשים שלא יודעים כלום- קמו יום אחד בבוקר והחליטו, היום אני רוצה לעשות סיאנס. אנשים מהסוג הזה שבאים לכאן, כאמור, לא יודעים כלום- אם נלמד אותם שיטות הגנה מידייות ואפקטיביות הם לא יצליחו להתמודד איתן בכל מקרה, כי כדיי להתמודד עם יישות כלשהיא, תהיה מה שתהיה, צריך איזה שהוא סוג של ידע, אפילו המוטע ביותר. ואם המקרה הוא הפוך? באים לכאן אנשים שכבר יודעים קצת, אפילו מעט, וגם הם שואלים מה עושים ואיך עושים, נכון? אם היה חשוב להם לדעת על דרכי התגוננות, הם היו ששואלים על זה. במקרה שהם לא שאלו, כנראה הם כבר יודעים שיטות שונות להתגוננות ולכן הם לא שאלו. פירוש 2- כתבת בהודעה שלך שאני צריך לתת שיטות שונות להתגוננות מיידית במקרה וקורה משהו. אז אני כתבתי לך בתגובה שאם זה כל כך חשוב לך, למה את בעצמך לא מציינת זאת
כתבת מאמר בנושא סיאנסים ואין שם איזכור אחד לגבי שיטות מיידיות להתגוננות. עוד כתבתי שיש כמה סוגי אנשים ששואלים כאן שאלות, ביניהם- 1. אנשים שבכלל לא מבינים בנושא- לכן, גם אם נלמד אותם שיטות שונות להתגוננות מיידית זה לא יעזור כי הם לא מבינים כלום וגם אם נסביר להם איך מתגוננים ומה עושים בלי שהם יידעו לפחות את הבסיס, הם לא יצילחו. 2. אנשים שמבינם בנושא, אפילו מעט- במקרה כזה, אם היה חשוב לאותו אדם ששאל את השאלה לדעת על שיטות שונות להתגוננות מיידית הוא היה שואל, ואני הייתי עונה. במקרה והוא לא שאל, כנראה הוא לא רוצה לדעת או שהוא כבר יודע איך להגן על עצמו במקרה סכנה. 4. את האדם האחרון שצריך ללמד מישהו על שיטות להתגוננות מידית
פירוש 4- כתבתי בנקודה הרביעית והאחרונה שאת האדם האחרון שצריך ללמד מישהו על התגוננות מידיית מפני התקפה. את שואלת את עצמך למה
כיוון שכאשר את עשית סיאנס, לא ידעת להתמודד עם היישויות שהגיעו אליך ולא ידעת להתגונן בצורה מיידית ולכן יש לך דברים מעופפים בבית עד היום. בסופו של דבר, שקלי מילים, כי נמאס לי לפרש את כל מה שאני כותב. זה מתחיל להיות מעצבן יום טוב,

A lost angel

New member
אני אולי לא בטי,

אבל אני חושבת שהויכוח מיותר. כגורם חיצוני שמתערב בפורום לעיתים רחוקות, ושמכיר את שני הצדדים(אותך ואת בטי) במידה שווה(רק שאת בטי ראיתי מציאות)), אני יכולה להעיד שהפורום יכל היה לתפקד יותר טוב תחת ההנהלה של בטי, בגלל שהגישה שלה יותר ריאלית. דעתי. דנה

Gum Cigarettes

New member
לך נמאס לפרש את מה שאתה כותב?!

טוב, אני אקצר, כי בשיא הכנות, אתה עלית לי, ולעוד כמה אנשים בפורום הזה על העצבים פעם אחת יותר מידי. לא כתבתי שום מסר בקשר ל"ברכות חמות להצטרפותך לפורום", זה הסיגנון שלך, לא שלי. במאמר שלי כן כתבתי על הסכנות בסיאנס, ועל כמה שזה לא מומלץ, ואיך יודעים *מה* בא אליך (שד, רוח, וכו'). ולהפך, כשאני עשיתי סיאנס מה שהופיע לי היה עם קשר גדול אלי, אבל לא אל הסיאנס. הפתיחה האנרגטית של מעגל הסיאנס והעובדה הפשוטה שאני בתוכו משכו את "דבר" זה. ואתה יודע מה, אם כבר, אני הבנאדם הכי מוכשר ללמד כאלה דברים, כי אני יודעת איך להפטר מהם *מניסיון*. ודרך אגב, במקרה שבנאדם לא שואל "איך להתגונן", זה הרבה פעמים בגלל שהוא לא יודע על הסכנות שבזה. אל תשחק אותה ראש קטן, חוסר במוח זה לא תרוץ.

Gum Cigarettes

New member
ובקשר לשאלונים,

לא התכוונתי שמישהו יבדוק אותם, אלא שחברי הפורום ישפטו בעצמם (עם עצמם). זה כדי לתת לכל אחד מהם מושג מה באמת הידע של כל אחד מהאנשים פה (שרוצים להשתתף בשאלון). זה לא עם ניקוד אמיתי! כסס....

I am a freak

New member
תגובה

חיחי... אולי תפסיקי לדבר בשמם של שאר החברים
לא דיברתי ברצינות עם אף אחד מהחברים שאת אומרת שעליתי להם על העצבים (חוץ ממורן.... אולי) ולכן, אין להם שום סיבה לכך שאני אעלה להם על העצבים. תחשבי על זה. *משחק במשחק שלך* כנראה, את לא הבנת אותי, בפעם המי יודע כמה
אני לא אמרתי שאת שלחת מסר לאף אחד
זה שאת כל כך רוצה לקחת הכול על עצמך לא אומר כלום. תנסי לחשוב קודם לפני שאת מגיבה. זה יחסוך הרבה דיונים חסרי טעם כמו אלה (בכוונה אני לא אומר "ריבים" כי מבחינתי זה לא ריב, זה פשוט דיון שבא להסביר עמדות וטענות).
" ואתה יודע מה, אם כבר, אני הבנאדם הכי מוכשר ללמד כאלה דברים, כי אני יודעת איך להפטר מהם *מניסיון*" אין לי הרבה מה לגיב, חוץ מלשתף אתכם בזה שאחרי שקראתי את תגובתך, במיוחד את החלק שהדגשתי, נקרעתי מצחוק על הריצפה ולא יכלתי לקום במשך כמה דקות טובות. כמעט נחנקתי
(אז עכשיו אני מבין את דרך שלך, את מנסה לחנוק אותי למוות
) את כל כך טובה בלהיפטר מהם, נכון
*נקרע מצחוק שוב* את רוצה שאני אצטט מה-history של האייסיקיו שלי את השיחה שבה אמרת ששאריות מהסיאנסים עדיין עפים לך בבית
או שאני פשוט אלך כמה דפי פורום אחורה ואגיע לאותו דבר שוב
את כל כך טובה בלהיפטר מהם, בגלל זה הם עדיין שם *בשיא הציניות*. או שאת פשוט שקרנית ממש ממש טובה טובה (או שלא
). יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
הו הו.

מרי כריסמס. כן דיברתי, למעשה, דיברתי עם 5 מהם. וכולם אמרו שאתה אידיוט. מרוצה? זה לא דברים מהסיאנס. זה דברים שקשורים בסיאנס בדרך עקיפה. ואני מנועה מלהסביר יותר. בכל אופן, אלה לא "שדים" רגילים. אלה כאלה שצריך להזמין מגרש בשבילם, ואני לא יכולה להביא אחד הביתה. אף פעם לא יכולתי. מה עוד שהוא יצטרך לעשות את הגרוש עלי.... ו.. נו, יותר מידי פרטים. זה לא שאני שקרנית כל כך טובה, זה פשוט אתה שכל כך חכם.

I am a freak

New member
אולי לתלמדי לקרוא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

דיברתי לא את דיברת
אני דיברתי מובן
או שאני צריך לחזור על המשפט המפגר הזה שוב
פירוש- אני לא דיברתי עם אף אחבר מהפורום ובלה בלה בלה (כל מה שכתבתי בהודעה הקודמת). אני מקווה שעכשיו זה ברור.

Gum Cigarettes

New member
הוא מפגר רק כי אתה כתבת אותו.

צודק, טעות שלי. אז בשם מה שהם אמרו, אתה אידיוט. מרוצה?

למעלה