וואו!! יש לך בעיה רצינית!
"לא אמרתי מי יותר חכם" חיחי... את צודקת, באמת לא אמרת, פשוט רמזת בצורה
עבה מאוד. סלחי לי, בבקשה, אבל- משפט כזה מאפיין אנשים אגואיסטים מתנשאים וכדו'. *ממשיך בדרך שלך* זה לא אומר שזה מה שאני חושב שאת, אני פשוט רומז לזה בצורה עבה מאוד. אני ממש חולק לגבי רוב הדברים שאמרת בהודעתך לגבינו. אני לא יודע לגבי ינון, אבל לגבי- הכול 90% ניסיון אישי ועוד 10% של מסקנות שהגיעו אנשים אחרים בעקבות טעויות ואני חושב שיהיה טיפשי לחזור עליהן שוב.
"אמרתי, שלתת לאנשים שלא מבינים בנושא מסויים, לנהל פורום באותו נושא, הוא לא דבר מוצדק לעשות" לדעתי, זה עדיף בהרבה יותר מלתת ניהול לאדם שמתייחס כמוך לאנשים ולדיעות שונות- אשר לא מכבד את הפלורליזם אשר יותר מצפוי שייתקיים בפורום כמו זה
ושלא תחשבי, אפילו לשניה אחת, שאני מסכים עם מה שהמשפט הזה אומר- אם הייתי שחצן כמוך, הייתי אומר לך שגם ממני יש לך כמה דברים שאת יכולה ללמוד- אבל אני לא. *הבאתי אותה בהפוכה....חיחי
*
"אין כאן כל ויכוח על מי יותר חכם." ברור שאין, את כבר קבעת את זה בהודעה הקודמת שלך. לדעתך כל הפורום מלא שרלטנים קטנים ומציקים שלא יודעים כלום. ושוב, שלא יעלה לך אפילו לשניה לראש שאני מסכים עם דעותיך.
" ובקשר לאותו מקרה, זה היה יום או יומיים אחרי שרן מת, בקיצור, תפסת אותי ביום רע, ובמה שלקחתי כהעלבה אישית כלפי וכלפי אותו בנאדם שנרצח. אני מתנצלת על כך. אני לא חושבת שמוצדק לשפוט בנאדם בשעה שהוא כל כך פגיע. שליטתי העצמית גבוהה בד"כ, גם במציאות, וגם בחיים הוירטואלים, עד שפוגעים באנשים שאיכפת לי מהם. ואני חושבת שכמעט כל בנאדם בעולם הוא בדיוק אותו דבר כמוני בנושא הזה." צברת לעצמך נקודת זכות. כנראה שיש לב מאחורי כל הקשיחות (למקרה ותנסי לעוות את דברי ולשנות אותם לפי רצונך- אני באמת מתכוון לזה, ולא במובן הפוגע, חלילה וחס)
" אבל יש עיניין של עובדות (לא מדעיות בנושא הזה, אבל עובדות שמבוססות על אמונה), זתומרת, אם מישהו יבוא ויגיד שלפי האמונה היהודית שדים הולכים עם דגל גאווה על הראש, יהיה בהחלט ניתן להגיד לו שהוא טועה. מבינה?" "עובדות שמבוססות על אמונה", זה בדיוק מה שהופך את המשפט שלך לשגוי כיוון שהאמונות שלך הן לרוב לא האמונות שלי- ולכן,
מה שנכון לגביך לא יהיה נכון לגבי ולגבי אמונותי- ויותר מזה, את אינך יכולה להגיד לאף אדם שהוא טועה בהתבסס על האמונות שלו בלבד. כמה הבהרות- אני בטוח שאם אני לא אכתוב את זה את תמצאי פרצה ותצליחי להוציא אותי שקרן. 1. הגבתי להודעה שלך בלי להמשיך ולקרוא את שאר התגובות, אני אעשה את זה לאחר שאני אשלח את תגובותי. 2. הגבתי לפי מה שהבנתי, אם לא הבנתי משהוא כיאות, אשמח אם תתקני אותי. 3. שגיאות וכאלה, עקב מהירות- מצטער. לגבי הבגרות- שלא תחשבי שאין לי מה להגיב, מתוך מעט הכבוד שנשאר לי כלפיך, אני עוצר את עצמי מלהגיב. יום טוב,