יש לי רעיון טוב...

kingshimmy

New member
LOL

שואה און שואה כל יום... לצערינו הרב, בחירת המנהלים אינה תלויה בנו.

A lost angel

New member
את ההודעה שלי להנהלת הפורומים שלחתי

הייתי מנסה לקבל ניהול בעצמי, אבל בטי יותר מתאימה.. זו לא ההתמחות שלי.

danihell7734

New member
מה הבעיה לנהל ת'פורום הזה בכלל?

חוצמזה, אני חושב שצריך לשנות את השם שלו לפורום שואה, ככה יהיה נוח יותר לכולנו. זיג הייל ושבוע טוב לכולם(חוץ מליהודים שבינינו)

I am a freak

New member
כמה תגובות

כתבתי הודעה באורך הגלות..... והכול נמחק כשהאקספלורר התרסק!! זה היה ממש ארוך ומושקע... מעצבן
הבחור החדש- לא יודע אם אמרתי לך כבר... אבל... ברוכה הבאה לפורום.
אני לא יודע על מה דיברת- "תקופה טובה.."
אני הייתי כאן חודש אחרי הפתיחה.... בערך... לא היו סימנים כאלה, סימנים למצב יותר טוב.
בעיות וטענות למיניהן- אני מודע לטענות שלכם כלפי ינון, אבל עכשיו אני רואה שיש גם טענות כלפי
למרות שאני לא יודע למה ועקב אילו צעדים שלי יש לך סיבה להגיד דברים כאלה- במיוחד, זה ממש מצחיק לשמוע את זה מפי אנשים אשר רק מורידים את הרמה של הפורום בבדיחות על שואה, קללות, ירידות והשמצות.
אולי במקום להגיד שאין פעילות מצד המנהל תגידו מה חסר? כי אני לא רואה שחסר כלום! הפורום נקי, אני משתדל לעמוד בקצב ולמחוק קללות שלכם, ויש הכול! אנחנו גם עובדים על מילון מונחים (שמסרב לעלות לאויר, הוא שונא אותי
). במקום לחפש בעיות ולשמור אותם כעילה להחלפת מנהל, תגידו שמשהו לא מוצא חן בעיניכם והכול יסתדר (מבטיח
)
בטי
כמנהלת
כאן
בפורום הזה
סליחה- חיחיחיחיחי. *נרגע* לא נראה לי שאפילו אני צריך להסביר את עצמי.
אני לא זוכר מה בדיוק אמרתם, ככה שאין לי יותר על מה להגיב. טענות מענות שאלות בקשות פניות ועוד מילים שמסתיימות ב-"ת"... פנו אליי. מחכה לתגובות, במידה ותהיינה כאלה. שוש שבת שלום,

Flame

New member
הוי ואבוי...../images/Emo12.gif

עם כל הכבוד.. אני חושבת שוש וינון מנהלים דווקא טוף מאוד.. תפקידם לשמור על הפורום נקי מקללות וכו'.. והם עושים את זה מעולה. אני לא חושבת שצריך להחליף מנהלים, מה זה יעזור..? הפורום באמת קצת שומם בזמן האחרון, אבל אני בטוחה שנצליח לשפר את המצב לפני שהוא יהפוך לרוח רפאים..
..! המנהלים לא יכולים להחיות אותו לבד, הם צריכים את העזרה שלנו! בלעעע.. לא נראה לי שמישהו ינהל אותו יותר טוף מהם.. זהו
שבת שלומלום!!

Gum Cigarettes

New member
סליחה,

אבל הידע שלי בנושא הפורום כפול ומשולש משלך ומשל ינון גם יחד. אתם סך הכל שני אנשים שאומרים "רוחות? -מאגניב." ו"מנהלים" פורום. התפקיד של מנהלי הפורום הוא לא מסתכם בלמחוק קללות, זה חלק מזערי מתוך התפקיד, התפקיד של מנהלי הפורום הוא לתרום לפורום, תרומה שאתם לא תורמים. לא שאפשר להאשים אתכם, כי אין לכם ידע מורחב בנושא, אלא אולי דברי ש"קלטתם" מהאתר של גוסט (ויש בסיס לדברי). ממש מנהל בוגר, "חיחיחיחי". נפלא.

Gum Cigarettes

New member
זה עצוב

כל כך שאתם לא יודעים בכלל מה התפקיד שלכם. באמת, אני בוכה עכשיו.

Flame

New member
המממ...

אני לא אכנס לויכוח של "ינון יותר חכם מבטי" כי זה פשוט ילדותי. אבל פה מגיע התפקיד שלנו, חברי הפורום.. אנחנו חברי הפורום בעיקר אמורים לתרום לפורום..אני לא אמרתי שתפקידם הוא למחוק בלבד.. את מוזמנת להביט שנית בהודעה שלי.. כתוב "וכדומה" והנחתי דגש על עיניין המחיקה לא סתם! לא כולם יכולים להיות יצירתיים כמוך, הדבר החשוב ביותר שצריך בתור מנהל פורום הוא שליטה עצמית.. ואין לך זכות לומר לשוש "ממש מנהל בוגר" כי לפי דעתי, הדרך שבה התבטאת כלפיי בשרשור ההוא (רובו נמחק כמובן) הייתה בלתי הולמת.. מנהל פורום לא אמור לקלל ולקרוא לחברי הפורום המגוונים בשמות גנאי-שליטה עצמית.. ואם את רוצה להיות מנהלת את חייבת ללמוד לכבד את חברי הפורום ואת דעתם.. גם אם זה לא מוצא חן בעינייך.. טוף בכל מקרה-סטיתי מהעיניין..מצטערת
בקיצור, לא.

Gum Cigarettes

New member
לא יחסתי

את ה"דגש אל המחיקה" אלייך, אלא למה שהפריק אמר. ואת לא חושבת ש"חברי הפורום" הנכבדים צריכים לתת כבוד כדי לקבל? -לתת כבוד לאנשים שהרגע איבדו מישהו חשוב מהקהילה שלהם? לא אמרתי מי יותר חכם. ולא אמרתי שאני רוצה לההיות מנהלת הפורום. אמרתי, שלתת לאנשים שלא מבינים בנושא מסויים, לנהל פורום באותו נושא, הוא לא דבר מוצדק לעשות. אין כאן כל ויכוח על מי יותר חכם. ובקשר לאותו מקרה, זה היה יום או יומיים אחרי שרן מת, בקיצור, תפסת אותי ביום רע, ובמה שלקחתי כהעלבה אישית כלפי וכלפי אותו בנאדם שנרצח. אני מתנצלת על כך. אני לא חושבת שמוצדק לשפוט בנאדם בשעה שהוא כל כך פגיע. שליטתי העצמית גבוהה בד"כ, גם במציאות, וגם בחיים הוירטואלים, עד שפוגעים באנשים שאיכפת לי מהם. ואני חושבת שכמעט כל בנאדם בעולם הוא בדיוק אותו דבר כמוני בנושא הזה. ובקשר ל"גם כשאין לו דעה כמו שלך", ובכן, חוט המחשבה שלי הוא פילוסופי לרוב. משמע, אין לי דעה. ככה שאני לא משוחדת מדעות של עצמי או של אחרים. אבל יש עיניין של עובדות (לא מדעיות בנושא הזה, אבל עובדות שמבוססות על אמונה), זתומרת, אם מישהו יבוא ויגיד שלפי האמונה היהודית שדים הולכים עם דגל גאווה על הראש, יהיה בהחלט ניתן להגיד לו שהוא טועה. מבינה?

Flame

New member
תראי...

לא ידעתי שהוא היה קרוב אליך, וזה לא שבאתי וצעקתי "יא!! מגיע לו!! שישרף!!" ממש לא! אני באתי והבעתי דעה.. ובכלל לא מכוונת ספציפית אליו. את חושבת שאין לי רגשות? שאני לא מבינה אותך? יש לי רגשות! ובגלל זה אני כן מבינה אותך.! בלי שום הסבר ממש התנפלת עליי, ולא הבנתי בכלל מאיפה זה בא.. הייתי מופתעת, אוקיי? לא הבנת למה התכוונתי ובגלל זה נעלבת/התעצבנת.. אני אבקש סליחה שוב, על כך שפגעתי בך.. אני מבינה אותך, מבינה שהיה לך קשה לשלוט בעצמך באותם רגעים.. והאמיני לי שאני לא שופטת אותך בכלל
אני מקווה שתרגישי טוף, ואני מבטיחה לך שהכל בסדר איתו... אין לך דעה הא?
עכשיו.. זה בלתי אפשרי... אדם ללא דעה הוא כמו בובה.. יכול להיות שלא הבנתי את כוונתך? בעיניין העובדות.. עובדות לא יכולות להיות מבוססות על אמונה..
.. אמונה היא אמונה.. ועובדה היא עובדה... אבל אני מבינה אותך בכל זאת, ובהחלט קשה להסביר במילים את ההרגשה שלך- זה קרה לי אלפי פעמים
. ואם האיש הזה אומר שהוא ראה את השדים עם דגל הגאווה?? הוא משקר? למה? כי את אומרת שלשדים אין דגל גאווה? (את מבינה שזו דוגמא אחת ממליון) את מבינה לאן אני חותרת? מה שציינת בהודעתך היא דעה בלבד.. לכל אחד מאיתנו מציאות שונה.. מציאות שהוא בורא.. ובמציאות של אדם אחר ממך השדים הולכים עם דגל גאווה על הראש.. הוא לא טועה..
וגם את לא כשתגידי לו שלא כך הדבר.. כי אצלך זה שונה. מבינה אותי? אני מקווה שתביני, שלא ידעתי בכלל שרן היה קרוב אלייך..אני מצטערת ועדיין זה לא היה בסדר.. מצידך..

Gum Cigarettes

New member
לא בדיוק.

אני לא אמרתי שהוא משקר, שוב, את לא מבינה. אני אמרתי ש"לפי האמונה היהודית" שדים לא הולכים עם דגלי גאווה על הראש, ואת זה אי אפשר להכחיש, כי אכן לפי המסורת והאמונה, כתבי חז"ל ורבנים, שדים לא הולכים עם דגל גאווה על הראש. אין לי דעה, ואני לא כמו בובה. זה הקטע, שאין לי דעה, מבחירה. אני בוחרת לא למקד את האמונה שלי בדבר אחד, ולכן אני יכולה ללמוד דברים שונים על אמונות שונות ולאמץ אותם כידע, ולא רק את האמונה שלי. בגלל זה אני יודעת כל כך הרבה על שדים, בשלוש ומשהו שנים האחרונות חקרתי אותם ואת כל האמונות שיכולתי להשיג (מרכזיות, לא אישיות. הכוונה לתרבויות העוסקות בשדים ורוחות מנטיבים שונים) וללמוד. ועובדה, זה עובד. זה לא שכל בנאדם יכול לגרום לי להאמין במה שהוא מאמין בו, להפך, דבר זה הוא כמעט בלתי אפשרי, אבל הוא יכול לגרום לי לחשוב על האמונה שלו בצורות שאפילו הוא לא חשב עליהן.

I am a freak

New member
וואו!! יש לך בעיה רצינית!

"לא אמרתי מי יותר חכם" חיחי... את צודקת, באמת לא אמרת, פשוט רמזת בצורה עבה מאוד. סלחי לי, בבקשה, אבל- משפט כזה מאפיין אנשים אגואיסטים מתנשאים וכדו'. *ממשיך בדרך שלך* זה לא אומר שזה מה שאני חושב שאת, אני פשוט רומז לזה בצורה עבה מאוד. אני ממש חולק לגבי רוב הדברים שאמרת בהודעתך לגבינו. אני לא יודע לגבי ינון, אבל לגבי- הכול 90% ניסיון אישי ועוד 10% של מסקנות שהגיעו אנשים אחרים בעקבות טעויות ואני חושב שיהיה טיפשי לחזור עליהן שוב.
"אמרתי, שלתת לאנשים שלא מבינים בנושא מסויים, לנהל פורום באותו נושא, הוא לא דבר מוצדק לעשות" לדעתי, זה עדיף בהרבה יותר מלתת ניהול לאדם שמתייחס כמוך לאנשים ולדיעות שונות- אשר לא מכבד את הפלורליזם אשר יותר מצפוי שייתקיים בפורום כמו זה
ושלא תחשבי, אפילו לשניה אחת, שאני מסכים עם מה שהמשפט הזה אומר- אם הייתי שחצן כמוך, הייתי אומר לך שגם ממני יש לך כמה דברים שאת יכולה ללמוד- אבל אני לא. *הבאתי אותה בהפוכה....חיחי
*
"אין כאן כל ויכוח על מי יותר חכם." ברור שאין, את כבר קבעת את זה בהודעה הקודמת שלך. לדעתך כל הפורום מלא שרלטנים קטנים ומציקים שלא יודעים כלום. ושוב, שלא יעלה לך אפילו לשניה לראש שאני מסכים עם דעותיך.
" ובקשר לאותו מקרה, זה היה יום או יומיים אחרי שרן מת, בקיצור, תפסת אותי ביום רע, ובמה שלקחתי כהעלבה אישית כלפי וכלפי אותו בנאדם שנרצח. אני מתנצלת על כך. אני לא חושבת שמוצדק לשפוט בנאדם בשעה שהוא כל כך פגיע. שליטתי העצמית גבוהה בד"כ, גם במציאות, וגם בחיים הוירטואלים, עד שפוגעים באנשים שאיכפת לי מהם. ואני חושבת שכמעט כל בנאדם בעולם הוא בדיוק אותו דבר כמוני בנושא הזה." צברת לעצמך נקודת זכות. כנראה שיש לב מאחורי כל הקשיחות (למקרה ותנסי לעוות את דברי ולשנות אותם לפי רצונך- אני באמת מתכוון לזה, ולא במובן הפוגע, חלילה וחס)
" אבל יש עיניין של עובדות (לא מדעיות בנושא הזה, אבל עובדות שמבוססות על אמונה), זתומרת, אם מישהו יבוא ויגיד שלפי האמונה היהודית שדים הולכים עם דגל גאווה על הראש, יהיה בהחלט ניתן להגיד לו שהוא טועה. מבינה?" "עובדות שמבוססות על אמונה", זה בדיוק מה שהופך את המשפט שלך לשגוי כיוון שהאמונות שלך הן לרוב לא האמונות שלי- ולכן, מה שנכון לגביך לא יהיה נכון לגבי ולגבי אמונותי- ויותר מזה, את אינך יכולה להגיד לאף אדם שהוא טועה בהתבסס על האמונות שלו בלבד. כמה הבהרות- אני בטוח שאם אני לא אכתוב את זה את תמצאי פרצה ותצליחי להוציא אותי שקרן. 1. הגבתי להודעה שלך בלי להמשיך ולקרוא את שאר התגובות, אני אעשה את זה לאחר שאני אשלח את תגובותי. 2. הגבתי לפי מה שהבנתי, אם לא הבנתי משהוא כיאות, אשמח אם תתקני אותי. 3. שגיאות וכאלה, עקב מהירות- מצטער. לגבי הבגרות- שלא תחשבי שאין לי מה להגיב, מתוך מעט הכבוד שנשאר לי כלפיך, אני עוצר את עצמי מלהגיב. יום טוב,

kingshimmy

New member
הבעיה של הפורום הזה...

טוב, אחת מהן, לפחות, היא שאתם לא מבינים אחד את השני. ובגלל שאני יודע שיש לך טעויות בהבנה של מה שהיא אמרה, והדבר האחרון שיש לי כוח אליו זה לתקן ולהבהיר דברים, אני רק אציין שיש כמה דברים שלא הבנת, ואני מופתע שלאנשים פה יש סבלנות וכוח לכתוב הודעה אחת עם תוכן, ועוד חמש הודעות תגובה של הבהרות, תיקונים ודברים בסגנון, הכל במסגרת ויכוח שמבוסס על אי הבנה. אין לי מושג איך לפתור את זה, אני מציע שפשוט נהרוג כמה אנשים, יהיה שו... אה.. שמח.

Gum Cigarettes

New member
ROFL.

לא רמזתי לזה שאני יותר חכמה, פשוט רמזתי לזה שאתה טיפש. מצטערת אם הבנת אותי בצורה לא נכונה. ובקשר ל"עובדות מבוססות על אמונה", שוב, אתה לא מבין (מה עוד חדש?). לפי הדת היהודית (היהדות, "כאילו"?), שדים לא הולכים עם דגל גאווה על הראש. מצטערת, אבל לפי הדת עצמה, ובזאת הכוונה למסורת האמונות, ושוב, דברי חז"ל ורבנים, שדים לא הולכים עם דגל גאווה על הראש. תתאמץ להבין... הבנת? ודרך אגב, "לדעתי, זה עדיף בהרבה יותר מלתת ניהול לאדם שמתייחס כמוך לאנשים". מצטערת, אבל לדעתי עדיף להיות, כביכול "ציני" (זה שאני לא שמה סמיילי כל שתי מילים לא אומר שאני צינית) לאנשים, אך לתת להם מידע נכון, עדיף בהרבה, מלהיות נחמד לאנשים ולהדריך אותם בצורה שעלולה להרוס להם את החיים ואת השפיות (כולנו מודעים לסכנות של עיסוק בנושא זה). וזה שאתה אפילו אומר אחרת, או אפילו רומז, רק מראה על כמה שמנהל טוב אתה. בלי ציניות. (סמיילי).

Gum Cigarettes

New member
אתם מוזמנים לעשות

עצומה של 10 אנשים (כל חברי הפורום) ולשלוח למנהלי הפורומים בקשר למנהל שאתם רוצים, אבל אני בספק אם הם יפעלו. לדעתי, צריך כאן שני מנהלים, עם דגש על ידע , שאין למנהלים כאן. נ.ב . הפורום הזה אף פעם לא היה "יותר טוב".

למעלה