יש לי משחק חדש!!

H ידידנו העקום?

גרררררררררררררררררר חלאס לרדת על הוריישיו... אמא שלי מאוהבת בו

נימאס לי ממכם

אני כבר לא לוקח את זה בצחוק. אין לי כוח. כל פעם אותו סיפור..זה כבר לא מצחיק. זה כמו לספר את אותה בדיחה מיליון פעם...חלאס כבר. אבל יאללה תרדו עליו כמה שאתם רוצים..לי כבר נימאס להגיב על השטויות האלה. אני במילא עצבני על יום מחורבן שעבר עליי..

CapitanSparrow

New member
אל תתעצבן :$

זה לא כדי להעליב מישהו או אותך, זה פשוט מצחיק אנשים מסוימים זה הכל.

hitchhiker218

New member
סליחה אם פגענו בך או משהו...

ולכולם יש ימים מחורבנים.... לא נורא... מחר יום חדש

לא פגעתם בי...פשוט...

זה מרגיז כזה..לא יודע... כולה סדרה, אתם לוקחים את זה רחוק מידיי... ואתם עוד אומרים לי לא לקחת ברצינות ואישי מידיי.. ואתם אלה שלוקחים ברצינות. זה התפקיד שנתנו לו...מנעארף..

ראניה15

New member
לא..למען האמת ..

חברה שלי אמרה לי שהיה לו סרט אחד מצליח...ואז הוא התלהב וכ'ו וכ'ו לא קיבלו אותו יותר...ואז לקחו אותו לCSI... גם ראיתי ראיון איתו...הוא די עצבן אותי [סליחה..] בהתחלה לא כ"כ שנאתי אותו...

מה זהההההההההה????

אני מצטט אותך.. "חברה שלי אמרה לי שהיה לו סרט אחד מצליח...ואז הוא התלהב וכ'ו וכ'ו לא קיבלו אותו יותר...ואז לקחו אותו לCSI... " מי החברה שלך האהבלה הזאת? מי? תגידי לה שלא תזבל בשכל כי דייויד קרוזו שיחק בהרבה סרטים ולא רק ב csi. איזה זבלנית, והוא שחקן מעולה ומצליח. טוב...אני מפסיק כבר להגיב לגבי כל הירידות שלכם על הוריישיו, זה מתחיל להיות ממש ילדותי ומפגר מצידכם. כאילו מה....זה כולה סדרה, עד כמה רחוק תלכו, אה?!!?!??

ראניה15

New member
סליחה...../images/Emo10.gif

התכוונתי שהוא התלהב מידי ושאר הסרטים לא כ"כ הצליחו.. סליחה,טוב?

רציני...

הוא שחקן כושל, באמת... היה מלא תוכניות עליו, ראיונות עם אנשים שהביעו עליו דעה, וגם בכלל ראיתי כמה סרטים בכיכובו... מצטער לאכזב אותך, אבל הוא לא שחקן מעולה ומצליח, אולי לפי דעתך כן, אני לא מתכוון להתווכח איתך על זה. וכמו שאמרתי לך בתגובה קצת יותר למטה, את זה שלוקח את זה רחוק מדי.

../images/Emo45.gif את צודקת, ואני אוסיף...

זו בסך הכל סדרה, כאילו... גם אין מה לעשות, אנשים רוצים להגיד מה שהם חושבים על זה, הרי הפורום עוסק בשלושת הסדרות, ולא כולם אוהבים את שלושתן, מישהו אולי אוהב אחת פחות, מישהו אולי שונא אחת, וצריך שכל אחד יוכל לכתוב על זה, כל עוד באמת הוא לא יגזים וייקח את זה לרמה האישית, ואני חושב שאתה הוא זה שלוקח את זה רחוק מדי, כי למשל כשאני כותב את דעתי על מיאמי לדוגמא, אני לא כותב את זה במכוון כדי לפגוע בך ואני בטוח שככה גם כל שאר האנשים שכוצבים כאלו דברים.

Shexy Peanut

New member
../images/Emo45.gif

די לרדת על הורשיו
מה גריסום יותר טוב?
אבא בונה
בלי הורישיו SCI מיאמי זה לא אותו דבר.. [לא היה לי משפט מחץ ;[ ]

FeLL67

New member
זה סיכום זה? ../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo6.gif

אני אגיד רק 2 מילים סקס אפיל

למעלה