יש לי משחק חדש!!

CapitanSparrow

New member
אוקיי [:

דברים טובים במיאמי: - קודם כל, זה שהסדרה במיאמי. אני אוהבת את מיאמי.
- ומסכימה עם מי שרשם, הפתיח ממש יפה. דברים מעצבנים בווגאס: - אקלי. - אפילו שאני מתה עליה, לפעמים יש פרקים שקת'רין מזה דרמה קווין ואני לא אוהבת את זה.
[גם לשרה, אבל זה טוב כי בד"כ זו הדרך היחידה שגריסום נותן לה תשומת לב...] דברים מעצבנים בניו יורק: - זה שהעיפו את איידן ושמו במקומה ילדה בת 3, לינדזי. - המשפטים הדפוקים של מאק לפני הפתיח [ואל תגידו גם גריסום, המשפטים של גריסום שנונים]! - הפתיח ממש מכוער! כאילו השיר מדהים
אבל עיצבו אותו ממש מכוער וזה [הייתי חייבת].

ראניה15

New member
יאפ!! מסכימה בהחלט!!

גריסום ממש שנון... אהבתי במיוחד שהיה תחילת פרק...[עונה 6\7 נראה לי...] שהיתה ילךדה שנרצחה , שהיתה מתחת למדרגות... וא גריסום [
מממ גריסום!!] אמר "Stairway to heaven " [ואהבתי במיוחד כי אני גם שומעת לד זפלין...:] וגם אם החיפושיות אהבתי :] [לא יודעת אם זה שנון....אבל אהבתי!:]

FeLL67

New member
בגלל זה הוספתי את זה XD

גאד זה כ'כ קשה שלא לרדת על הוריישיו, הוא כ'כ דורש את זה >:

גריסום...

הוא תמיד מצליח להגיד כאלו דברים יפים, תמיד קולע בול. ובכלל בזמן האחרון אני חורש על הפרקים החדשים של ווגאס, אני כ"כ אוהב את הדמות שלו, דברים קטנים כמו ההליכה המצחיקה שלו ודברים גדולים כמו הגאונות שלו.

ראניה15

New member
ממממ גריסום

ההליכה? אפעם לא שמתי לב.. מה הבעיה בגאונות...מתאים לו..:]

ראניה15

New member
אופס...איפה שהוא השתחל לי לא

רק כדי שאני יוכל לכתוב משהו על גריסום! דיי אני מפסיקה עם זה............. או שלא!

hitchhiker218

New member
וואי ההליכה....XDD

כשהוא הולך הוא ניראה כמו דוב.... ושלא תחשבו שאני שונאת אותו.. אם אני שונאת מישהו זה את "H" ידידינו העקום=]

למעלה