יש לי משחק חדש!!

זה מזכיר לי...

פעם אבא שלי התבלבל בינהן, הוא כזה: "זאת לא ההיא ממיאמי, מה היא עושה בניו יורק ועוד עם שם אחר?" XD

ממ כן, אבל לא כולם חושבים ככה

לי הן ממש קצת מזכירות אחת את השנייה, אבל נגיד לאנשים שרואים את הסדרה פעם ב.. או שלא שמים לב לפרטים הן ייראו מאוד דומה (בגלל זה הבאתי את הדוגמא של אבא שלי).

FeLL67

New member
אהה

מיאמי - אני אוהבת את הצילומי נוף האלו אשתו של ריי כזאת יפה , חח אני אפילו לא יודעת איך קוראים לה
מממ, איזה דברים משמעותיים. P: NY כמו שאדי אמר- יש פרקים לא משהו כאלה ועניין ההגזמות לגביי הטכנולוגיה
LV האא, מממ, נמ. אין לי ||||||||||||||||||:

FeLL67

New member
*

זה לא שאני חושבת שהסדרה "מושלמת" [זה רק תיקים.] אני פשוט לא מסוגלת לחשוב על שום חסרון שעולה לי לראש כרגע

ראניה15

New member
למה?

יחסית לשאר...וגם בגלל שLV היתה הראשונה מבין הCSIים היא נראת הכי הגיונית....והשחקנים מעולים! חחחחח גרג הורג אותי!~!!

FeLL67

New member
כי.. למרות הכל

ועם כמה שאני מתה על הסדרה הזאת בכנות- אני פשוט לא מקבלת את המושג "שלמות" וחוץ מזה במחינתי מה שהכי קרוב לשלמות זה תיקים באפלה

FeLL67

New member
היא לא משודרת כרגע

בשומקום, אז ממ.. מוצאים פתרונות "יצירתיים"

יאי!

צריך לפתוח את זה כל חודש! אז ככה- דברים טובים במיאמי: 1. ג'ונתן טוגו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. זה שמריסול מתה! היא מזה עצבנה אותי! דברים לא טובים בLV: 1. שגרג הפך להיות CSI. אהבתי אותו יותר מאחורי שולחן מעבדת החומרים והדנ"א. 2. שתמי פלטון מתה. הייתי אוהבת יותר אם היינו פוגשים בה יותר במהלך העונות. אני אשמח אם היא תבוא בתור רוח רפאים או משהו כזה... דברים לא טובים בNY: 1. כל הסיפור שהיה בפרק של היום עם דני. לא אהבתי את העלילה הזאת כמו שלא אהבתי את העלילה של Man Down במיאמי. חוץ מהקטע הזה של דלקו בלי חולצה. 2. סטלה. אני לא אוהבת זונות!

סטלה זונהההההההההההה?@@?../images/Emo215.gif

אוקיייייי עכשיו הגזמתתתתתתתתת!!!!!!!!!!
מי את!?מי את שתבואי ותגידי שהיא זונה?!?!סליחהההה באמת1!!!הסצינה שהיא עשתה עם חבר שלה מאאוריקה בכללל לךא מתקרב לסצינות סוטות ששחקניות אחרות עושות!!!!!!!! וראיתי אותה פעם אחת בערוץ E! והיא תרמה והיתה נחמדה
על מה את מדברת בכלל

דיברתי על הדמות, לא על השחקנית

ואת מדברת על סטלה כמו שאני מדברת על ריאן...סופסוף אני מבינה איך זה להיות בצד השני של הגלגל... וזה לא משהו אישי נגדך, ולא משהו אישי נגדה. אבל תודי שהיא שם בשביל היופי והסקסיות ולא משנה כמה היא תכסה את זה במילים לטיניות ויסודות כימיים- היא תמיד תהיה סוג של זנותית

אבל בהתלחלה גם דברתי על הדמות../images/Emo9.gif

ואז על השחקנית כאילו בעארוץ E זה רק השחקנית,אבל כל השאר דברתי על הדמות
חחח אני נורא מצטערת..יש לי אובססיה....אני לא יכולה לשמוע שקוראים לה זונההההההההההההההההההה

למעלה