יש לי משחק חדש!!

Shexy Peanut

New member
../images/Emo9.gif

2 דברים טובים במאימי : - הורישיווווווווו
- שהתחלתי ממיאמי אני מניחה ו.. אולי הצילומי נוף כו' 2 דברים מעצבנים בניו-יורק: - שדני מתחיל עם לינדזי
בלי קשר.. היא אפילו לא מושכת - כל המערכת יחסים המלוקקת הזו שעושים לסטלה (זה דפוק תודו) 2 דברים מעצבנים בלאס וגאס: - איכות הצילום, סגנון צילום (מוצי אותי מדעתי.. בNY הצילום הכי טוב) - יש כל הזמן תחושה כזו כאילו הסידרה צולמה בשנות ה90 המוקדמות.. או משהו.. זה מציק.. חוץ מזה שלאס וגאס זו עיר של זונות, הימורים וחטאים.. ובסדרה זה לא ממש ככה.. [לפחות לדעתי] וגם כל הקאסט שם לא נראה כאילו הם לאס וגאסאים.. [
] כולם חנונים~!

ראניה15

New member
זה כל הקטע בוגאס!!

בגלל שוגאס כי עיר כזאת,אז הכי שם מעניין... והכי יפה שזה מצולם בשנות ה90 המוקדמות...[כמו פריקים וגיקים....אבל שם זה אמור להיות שנות ה80..] אני אוהבת חנונים!!!
אבל גרג לא חננה :\

Shexy Peanut

New member
לא הבנת ../images/Emo6.gif

אני אוהבת חנונים וגם פריקים וגיקים לצורך העיניין
! ואין לי בעיה עם שנות ה90 המוקדמות..! הייתי מתה לחיות בתקופה הזו!!! [מסיבות כאלה ואחרות.. טבו נו.. בעיקר כי Kurt ונירונה
(בעצם לא צריך קונדום) |סקסקסקס|] אני לא חושבת שהקאסט של LV הוא כאילו קבוצה מחתרתית של חנונים או משהו
ואני לא מקבלת תחושה של עיר חטאים.. מה שאני שונאת בLV זה איכויות הצילום וסגנון הצילום.. אני לא יכולה להתמודד עם זה.. זה תחשוה שזה נעשה בשנות ה90-80 וזה משגע אותי. בLV הסגנון ואיכות צילום הכי גרועה.. (הכי טובה זה בNY)

ראניה15

New member
חחח

וכן צריך קונדום!!!!!!!! [אני נשמעת כמו איזו אמא...נכון?] אהאאהההה שיהיה...

צילום...

הצילום דווקא מאד איכותי בעיקר אם את משיגה את הפרקים של בדרך אחרת חוץ מקניית DVD וצפייה בטלוויזיה, הם מצלמים את הסדרות האמריקאיות היום בHDTV שזה שיא האיכות של הווידאו להיום (לא רוצה להכנס לפרטים טכניים) וגם אם תשימי לב אז בווגאס למצלמה יש פילטר כחול כזה ובמיאמי הם שמים פילטר כתום לפעמים, זה שאת אומרת שבנ"י יש את האיכות הכי טובה זה בגלל שלא נראה שהם משתמשים בפילטרים אז רואים באמת הכל "חי" כזה. נירוונה שליטה!

Shexy Peanut

New member
נירוונה אש-כרה...../images/Emo45.gif שליטההה../images/Emo99.gif

כן במיאמי באמת יש פילטר כתום.. אבל בLV יש תחושה של סרט ישן ואני לא אוהבת את זה..
בגלל זה אני גם מפספסת הרבה פרקים וכו' זה מפריע לי לעין... אני אוהבת צילום נקי כזה ובLV הוא ממש ממש ממש לא נקי (לפחות לא נראה נקי)

תלוי מי!

גריסום סקסי! וגריסום הוא סמל החנוניות! יש חנונים לא כ"כ סקסים, בלשון המעטה. לא עולה לי שם של אחד כרגע, אבל אני עוד אחשוב על משהו!

CapitanSparrow

New member
גריסוווווום../images/Emo99.gif

וגרג!!!! ואהבתי את החתימה
"גם אני ספרתי 1455 פרפרים מתים אצל גריסום בבית"

FeLL67

New member
אבל.. אבל גריסום שלי../images/Emo10.gif ~!

אני אוהבת אותו הכי הרבה

ראניה15

New member
הא! את רומזת למשהו?!...?

חחחח טוב...אז...שני רביעי שישבת ---שלי ראשון שלישי חמישי - שלך,פלי :]

ראניה15

New member
אני תמיד אהבתי אותו...בזמן שכולם אמרו לי שהוא

זקן,מכוער [
!!!!!] וחברה שלי אמרה לי : "גריסום...בחור גדול גריסום" אהה!! שמחתי שסוףסוף משהו מבינה אותי :]

למעלה