יש לי משהו להגיד..

יוטו

New member
אם אותך היו מגרשים מהביית כמותם

אני בטוח שהיית מגיב יותר מהם - אין לי ספק בכך . אני לא יודע מה אני הייתי עושה אם היו באים לפנות אותי רק בגלל שאני יהודי - אבל לא להגיב זה היה מעשה לא שפוי מבחינתי לעשות . ומי שהיכה את מי אלה היו השוטרים והחיילים .

ק ש ר

New member
תנסה שלא לדבר בשם אחרים,

גם אם זה התירוץ היחידי שיש לפשיעה שלכם. התורה לימדה אותך לשקר? בינתיים היו אלו מתנחלים: שהכו, שזרקו אבנים, שהשחיטו ציוד צה"לי, שהסתובבו רעולי פנים.

יוטו

New member
אני מדבר על תמונות שפורסמו של

קצינים בצה"ל שחונקים מתיישבים . לגבי ה"השחטה" של הכלים - זכותם להרוס את מה שאמור להרוס את בתיהם . לגבי הביצים - כנ"ל - זכותם , ביצה זה לא דבר מסוכן . לגבי אבנים - לא מאמין עד שאני לא רואה על מי ולמה .. אין סיכוי שהם זרקו על סתם חייל שעבר במקום .

ק ש ר

New member
שקרן זה מחמאה בשבילך, אה?

1. הכלי הזה הוא כלי, ששייך לפלוגה ששומרת על התנחלות, ואין לו קשר לפינוי. 2. השחטת רכוש מהווה עבירה נוספת על החוק. וואלה לא זוכר שדיברתי על ביצים, רוצה להזכיר לי? החברים שלך זורקים על אבנים כבר קרוב לחודש, תרצה או לא.

יוטו

New member
אני דווקה שמעתי בערוץ 2 שהכלים

האלה היו אמורים להרוס את הבתים . לגבי הבצים - התבלבלתי עם תגובה של משהו מפורום אחר . שוב לגבי האבנים - אין סיכוי שזה על סתם חיילים שעוברים באזור .

ק ש ר

New member
מה אתה אומר...

לא, כי חבר שלי משרת שם. אבל אם אתה אומר... אני עדיין מאמין למי שמשרת שם
אבנים נזרקו על חיילים, כל מה שתכתוב עכשיו לא ישנה את זה.

יוטו

New member
חייל לא יכול להיות פושע ? ../images/Emo31.gif

חייל לא יכול לגנוב ? חייל לא יכול לרצוח ? אל תדבר שטויות ..

Vrock

New member
ובכן,

הכו-גם השוטרים והחיילים. בנוסף, השוטרים הסתובבו בלא אמצעי זיהוי, דבר שהוא עבירה על החוק וטאבו דמוקרטי. הדבר נעשה כדי שיימנעו מהעמדה לדין.

מעולם לא טענתי שכל מה שהמשטרה

עושה חוקי...ולמדתי את זה גם על זרועי.... אבל תפקידם הוא לאכוף את החוק...ואם החוק הוא לפנות את הישוב הנ"ל, עליהם לפנות את הישוב הנ"ל....

כאילו,

זאת ההודעה הכי מצחיקה שקראתי בעולם, ובכל זאת כולם מתייחסים אליה ברצינות תהומית, האם הבעיה איתי?

yochay 2

New member
מצחיקה מצחיקה

אבל דיי נכונה בהקשר לשמאלנים זה ניהיה מפחיד... כאילוו תתאסלמוו לא רוצים אותכם פה! אני בטוח שתשמחו לגור בעזה עם החברים היפים שלכם

למעלה