יש לי משהו להגיד..

אתה מדבר כאילו שאמרתי שאני

שונא יהודים ומתנחלם, ולא אמרתי כך, להפך, אמרתי שאין לי בעיה איתם. זה לא הם פוגעים בישראל, זה העובדה ש2 העמים הללו נמצאים כאן. אז יש לך 2 אפשרויות-או להתחיל לנסות להוציא אותם מכאן, ואף אחד לא יכול להבטיח לך מי ינצח, או לנסות לעשות איתם שלום.... אני אישית מעדיך את האפשרות השנייה.... דווקא הימין כאן, או יותר נכון מצביעי הליכוד צריכים לדעת שלהצביע למפלגה לא בהכרח אומר שאתה מסכים עם כל המצע שלה. ומי שאמר את זה, זה שמאלנים שמחושבים שהמטרה מצדיקה את האמצעים, דוגמאת מוקי, שאיתם אני לא מסכים. אבל זה לא ששאלתי....לא אמרתי אם מישהו אמר מוות למתנחלים, כלומר מוות למישהו בגלל מה שהוא עושה, אלא מוות ליהודים, כלומר בגלל דתם..... ודרך אגב, מבחינתי הערבים הם אחים שלי בדיוק כמו המתנחלים.... בעייניך מה שמאחד זה הדת, בעייני זה העובדה שכולם בני אדם....

לא לאא לא

שני דברים...ערבים הם לא אחיך! אין לכם אותו דם... ליהודים -כן..תתפלא! דבר שני: הימין בחר בשרון כי חשב שהוא מייצג א תדעותיו בצורה הכי טובה זה שהו אלקח את ההחלטה ליידים שלו ולא שם על העם ורצונותיו זה משו אחר! אז אי אפשר לומר שאנחנו בחרנו במפלגה שאנחנו לא תומכים בה אפאחד במשפחה שלי לא יבחר באפאחד לכנסת הזו! כי אפאחד מהם חא משקף את דעותיי..

במה הדם שלנו שונה?

באמת, תסביר לי....בתרומת דם, יש לי דם של יהודי ויש לי דם של ערבי, במה דם יהודי יעזור לי יותר? וזה למה יש לו עכשיו תמיכה של רוב העם?(לצערי.) שרון דיבר כבר אז על וויתורים כואבים.... הצבעה למישהו לא בהכרח אומר שאתה מסכים עם המצע שלו.....

אאין לי שום אינטרס להצביע לאדם

שלא משקף אץ דעותיי....אולי אני אצביע לחאמס כי זה לא בהכרח חיב לשקף את דעותיי?!? חוצמזה..זוכר את הסיפור עם עשיו ויעקב מהגן?! אז זהו שמעשיו הרשע נמשך זרע של הערבים ומיעקב הצדיק נמשך עם שלם- עמ"י... מאותו זמן עגישו כבר לא נחשב שאחיו של יעקב-נכון שזה הרבה יותר מורכב ולא מדיוק אבל זה בגדול הרעיון.. תבין שאתה לא יכול לחיות עם הערבים על אותה אדמה. אין מה לעשות!! הם לא יתנו לנו לחיות כאן בשקט כל עוד הם לא יקבלו את רצונם! ורצונם ידוע לכל!

אז אם ערבי מתגייר אז הדם שלו עובר

כבדרך פלא טרנספורציה, וכבר לא מכיל את זרע הרשע, ואדם שמתאסלם להפך? אז כל אדם שמצביע למפלגה מסויימת, מסכים ב100% עם דיעות המפלגה? אתה לא מצביע למפלגה איתה אתה מסכים, אלא מפלגה שהכי תועיל לך. והחמאס היו היחידים שיכלו לפגוע בפת"ח המושחטים. וכן, רצונם ידוע לכל: http://news.walla.co.il/?w=//851562

ק ש ר

New member
יקירתי,

כשרעול פנים זורק אבנים על חיילים, אני לא בודק אם ערבי הוא, או יהודי.

Continuum

New member
שמע

הייתי בטוח שהוא בן 12 או בן 14 עם תסמונת דאון או משהו..

yochay 2

New member
ואני הייתי אומר..

שיש מצב ברחת מעזה.. מתחזה לישראלי יהודי או ברחת מאברבאנל משו כזה... חולה נפש כמו שאר השמאלנים

ק ש ר

New member
יש לי שאלה אחרת אליך

(ולא אין לי איזה אהבה מיוחדת לערבים), לדעתך צריך לתת כבוד לאנשים שפורצים לבסיס צבאי ומשתלטים על רכב צה"לי?

יוטו

New member
כול עוד הצבא קשור בפינוי (שזה לא

אמור להיות תפקידו בכלל) התשובה היא - כן ! . תפנה לשרון בתלונות . (אם תוכל )

ק ש ר

New member
תפקיד המשטרה לאכוף את החוק

אז למה מכים מג"בניקים? אגב, תפקיד הצבא הוא גם מתן עזרה למשטרה.

ק ש ר

New member
מי שמכה את החיילים

ומחכה את החמאס, הוא אויב לא פחות ולא יותר מהחמאס.

למעלה