יש לי משהו להגיד..

yochay 2

New member
יש לי משהו להגיד..

בכל מקום אני רואה,שומע,קורא.. שמאלנים=ערבים... שמאלנים שונאים יהודים.. שמאלנים שחכו מזה להיות יהודים שמאלנים אוהבים ערבים... שמאלנים שונאים שנאת מוות מתנחלים שמאלנים שמחים על הבחירות של החמאס שמאלנים רוצים שישראל תה]וך לפלשטין.. רוצה לבקש דבר אחד לכל השמאלנים בבקשה תגידו לי שזה לא נכון.. תגידו לי שאתם לא שונאים שנאת מוות מתנחלים תגידו לי שאתם מעדיפים יהודים על ערבים תגידו שאתם לא רוצים לחלק את ישראל לפלשטין.. אני יודע שחלק מהדברים הם הינם נכונים.. וזה עצוב..:( מי ייתן ותהפכו ליהודים יום אחד.

yochay 2

New member
....

ועוד משו אתם יודעים שכל האנשים זה מה שהם חושבים על שמאלנים שאתם מעדיפים ערבים על פני יהודים... או אם פולארד היה מרגל לטובת חיזבאללה.. השמאל כבר היה מוציא אותו מכל כלא אפשרי... זה משמח אותכם שככה זה מה שחושבים עליכם? כי זה חולני ולא שפוי.

yochay 2

New member
להה באמתת

ואולי תענה למה ששאלתי... זה שלא אמרת כלום אומר שזה נכון.. עצוב מאוד לסגור במקום סגור אנשים כאלה.

lithium1914

New member
אין מה להכחיש, הכל נכון.

וגם לאינקוויזיציה המקארתיסטית, שתהיה במדינת ההלכה שתקום פה עוד כמה עשורים, אני אשקר.

MsUnderstood

New member
בקשה תגיד לי שאתה לא שונא שנאת

מוות סמלנים.. נו באמת כבר דשנו בזה..

yochay 2

New member
ת'אמת? לא..

אני לא יאחל מוות ליהודים..אפילו שהם שמאלנים בניגוד אליהם שיש להם שנאת מוות למתנחלים ועוד כמה יהודים.. חח אני רואה השמאלנים שפה לא מגיבים זה נכוןןן.. צדקתיי... חולי נפש!

MsUnderstood

New member
איפה ראית ששמלאני כותב מוות

ליהודים? מאיפה כל השינאה שאתה מפזר? אתה רוצה שייתיחסו אליך ברצינות,אל תקרא לנו חולי נפש.. אתה לא יותר טוב מכל אדם אחר,למרות מה שאולי אתה חושב

Continuum

New member
אבל אמרת ששמאלנים הם ערבים..

לא יהודים.. אתה קצת סותר את עצמך פה.

yochay 2

New member
שמע

אותה חשיבה אותם דעות לשניהם כמוהם לא.. אבל חלק מהם דיי בבאסה שנולדו יהודים ולא ערבים אני דיי בטוח בזה כמו שהרב כדורי ז"ל אמר "השמאל כבר שכח איזה זה להיות יהודי"

noamgk

New member
הוא לא אמר את זה...

ביבי לחש לו את זה באוזן (לפי וואיינט).

אייף.../images/Emo163.gif

אתה מכיר את חוק זכויות האדם? "כל אדם זכאי ל_______________ [השלם את החסר] בלי שום קשר דת, גזע, ולאום. תפרש את זה איך שתרצה. אני בעד זכויות אדם בסיסיות ומעלה-ותו לא. [ד"א, זה תקף לגבי שני הצדדים]

*לדת, גזע, ולאום.../images/Emo163.gif

וזה נהפך למעיק, אחרי שדנים באותו נושא 6 פעמים בשעה. בבקשה, תמצא משהו חדש לדון בו.

negative

New member
איך אתה "יודע" שחלק מהדברים נכונים?

מעניין מאוד איך אתה "יודע" משהו שהוא לא נכון

אני לא שונא מתנחלים בכלליות.

אני שונא את דיעות המתנחלים. אני שונא מתנחלים מסויימים. מאיפה אתה יודע שחלק מהדברים האלו נכונים?(מי הלשין?
) בוא נגיד ככה- ראית אי פעם שמאלני כותב מוות ליהודים? אבל מה- אני כן שמח על זה שהחמאס נבחרו (והסברתי כאן כבר את הסיבות), אני לא מעדיף יהודים על ערבים, אבל גם לא ערבים על יהודים. ותאמין לי, אני לא פחות יהודי ממך.

אלוקים ישמורררררררררררררר

אמרתי את זה אלפי פעמים וכנראה שאני אצטרך לומר זאת שוב! די לשנאה הפנימית הזוו....דיי....בגלל שנאה כזו נחרבו עולמות. לכאן או לכאן כולנו יהודים אנחנו צריכים לשנוא אך ורק את האויב ולכל מי שתוהה מי האויב במקרה הזה...האויב הוא : מי אם לא הערבים??? כי מי שפוגע בי-כאן בא"י הכי הרבה זה הם.. אני לא חושבת שיש טעם להצדיק את מעשיהם.. עכשיו שהחמאס נבחר זה רק מראה עד כמה הימין צדק- עכשיו הרוב הוא זה שרוצה בפיגועים-החמאס תומך בפיגועים-הוא נבחר אז מן הסתם שזה רצון הרוב....הגיון פשוט! ה' תעזור להם לפקוח עיניים! אגב- שמעתי פעם שמאלני אומר: "יאללה כבר עם המתנחילם האלה, נמאסו..אני אומר לך...אני הולך לשם עם אקדח יורה בכולם ונותן את המקום לערבים.." לאא כפת לו להרוג אחים אבל הוא רוצה שלום... תבינו את גדול האבסורד.. לילה טוב.......

yochay 2

New member
צודקת כלכך..

שמאלנים-ימינים לא כדאי שנריב בין עצמנו בגלל האוייב האמיתי.

למעלה