יש לי כמה שאלות אלכם:

תמירי

New member
איבזור

אותו הדבר חוץ מאשר אני החלפתי את הפנסים הקדמיים לדגם כמו בראלי תראה בערוץ יורוספורט זה עושה את זה אחרת. גנטים מוזהבים אני לא אוהב אז יש ג´אנטים יפים מאד עם צמיגים ברידסטון בחתך 45.
 

חיים_K

New member
חתך

מידת החתך מציינת את גובה דופן הצמיג יחסית לרוחה הסוליה. חתך 45 פרושו שגובה דופן הצמיג היא 45% מרוחב הסוליה. אני מתפלא שתותח נהיגה כמוך, שלמד הכל מסימולטורים ויורוספורט לא יודע את זה. וברצינות: קראתי את מה שכתבת למעלה לגבי מיומנות הנהיגה שלך ולא ידעתי אם לצחוק או לבכות: א. למרות מה שאתה חושב אין לך שמץ של מושג בנהיגה, כי אף אחד עוד לא לימד אותך. ב. קורס ראלי של שבוע לא יעשה אותך שומאכר. ג. אם תקנה אימפרזה, עם אפס ניסיון נהיגה והרבה בטחון עצמי, תהרוג את עצמך ועוד מישהו. ד. קנה לך פג´ו קטנה, תלמד לנהוג, אחרי 3 - 4 מכוניות אולי תהיה בשל לאימפרזה. הכל בידידות ומתוך דאגה כנה לעצמך ולסביבה.
 

teen17

New member
1 הדברים היחידים שאני לא מבין זה

מה זה חתך. מישהו אמר שאני חייב להבין הכול אבל הכול????? במכוניות?????
 

rigi

New member
נראה לי שפשוט צוחקים עליכם

עם כל זה שהייתי (ועודני ) חולה הגה בגילו של טין אפילו לא חלמתי על מכוניות כאלה.. אז יש שתי אפשריות..או שהוא צוחק פה על חשבוננו או שיש בבית מספיק כסף לביזבוזים (ובאמת שיהיה רק לבריאות ותהנו). בגיל 17רק דמיינתי איך אני נוהג וזה ממש לא שינה לי על מה. טין בשבילך אני מקווה שתתבגר ותבין שבחיים יש מדרגות שצריך לטפס גם המיקצוענים היו פעם פישרים , ונהגו על מכוניות פשוטות. אף אחד לא נולד עם אימפרזה ביד. ואם מדברים איתך על מוות תאמין שלי שזה רק מנסיון . אישית אני לא מכיר אבל בן דוד שלי סיפר לי על מישהו מתלהב (וזה לא רע להתלהב כל עוד זה בטעם ) שהוציא רשיון לאופנוע כבד וכמעט ולא נשע לפני זה על טוסטוסים ולא צבר ניסיון על הכבישים. הוא נהרג יותר מהר ממה שאתה מתאר לעצמך אחרי שהוא לא השתלט האופנוע ונכנס במערבל בטון. תתחיל בקטן...(מדי פעם אתה תשים לב שאפילו מפחיד לנהוג בכבישים בארצנו) אם הזמן והניסיון תקנה את מכונית חלומתיך. מאחד שהגשים אץ החלום (גם אם הוא לא בשמים..ולא משופר דיו עדיין)
 
למעלה