יש לי כמה שאלות אלכם:

teen17

New member
יש לי כמה שאלות אלכם:

1. מה ההבדל בין Impreza WRX לבין Impreza WRX STI? (כמובן שדגמי 2002). 2. כמה עולה אימפרזה אס טי איי בארץ ומה האיבזור שמקבלים איתה כולל? 3. מה יותר טוב-אימפרזה אס טי איי או אימפרזה פרו דרייב (ולמה היא יותר טובה מהשנייה?) 4. מה זה אימפרזה פרו דרייב ומה ההבדל בינה ובין האימפרזה אס טי איי? 5. מאיפה ניתן לקנות חצאיות, פנסים שקופים (קדימה ואחורה) לגולף V6 4Motion? האם היבואן של פולקסוואגן מכיר בתוספות האלה או שזה מהווה ביטול לאחריות היבואן? והאם ליבואן יש מישהו מוסמך שמתקין חצאיותופנסים שקופים לגולף V6 4Motion? 6. מה עדיף יותר לקנות-גולף V6 4Motion או אימפרזה STI/Pro Drive ולמה? סליחה שזה כל כך הרבה שאלות אבל הן פשוט עלו לי ברצף למוח. גל, מתלבט איזה רכב לקנות אחרי שיוציא רישיון.

umop apisdn

New member
תשובות...

1. WRX- אימפרזה טורבו סטנדרתית. STI- אימפרזה משופרת בסדנה הביתית של סובארו. ההבדל: 22% יותר כוח (265 לעומת 218 כ"ס) ו17% יותר מומנט (35 קג"מ). 5.4 שניות לSTI, לעומת 6.4 ב"רגילה"... שינויים נוספים: הגה מהיר יותר (2.6 מנעילה לנעילה), בלמים מתוגברים, צמיגים רחבים יותר, דיפרנציאל מגביל-החלקה גם בציר הקדמי ו6 הילוכים. כמו כן, מצנן הביניים גדל ונוסף לו קרור מים, ולמנוע נוסף גם תזמון שסתומים משתנה... 2. 230 אלף. 3. STI- יותר כוח, יותר מושקעת. 4. PRODRIVE- מיוצרת ע"י סדנת השיפורים הבריטית "פרודרייב". STI- מיוצרת ע"י הסדנה של סובארו. 5. ברר בסוכנות צ´מפיון- לדעתי מדובר באבזור רשמי או בכזה שנתמך ע"י היבואן. זה לא מבטל אחריות. 6. האימפרזה עדיפה, אך שתיהן לא מתאימות לנהג חדש, ודורשות יותר מיכולת לעבור טסט מסכן של משרד הרישוי.

teen17

New member
אני יודע...אבל אני עובר קורס ראלי..

אחרי שאני יעשה צבא (אני חושב שאני יעשה אותו באנגליה). ותאמין לי יש לי את היכולות לנצל טוב מאו את שתי המכוניות הללו. דרך אגב מה הנפח מנוע של האימפרזה אס טיי איי? והאם האיבזור שלה כולל אגזוז לחץ, גלגלי מגנזיום בצבע זהב, בקיצור האם האיבזור הפנימי שלה כפי שהיא מיובאת לארץ ניראה כמו התמונות בלינק הבא? גל.

umop apisdn

New member
אני לא מאמין לך שיש לך את היכולת.

עם כל הכבוד- עוד לא הוצאת רשיון אפילו- איך אתה יודע אם יש או אין לך יכולת? אלו מכוניות קשות, ולא סתם רכבי צפונבונים!!

teen17

New member
סליחה?????????

מה הקשר עכשיו לצפוני?????????? ותאמין לי שיש לי את היכולת ואם לא אז בעיה שלך!!!!!!!!!

umop apisdn

New member
ספר לי איזה יכולת יש לך,

איך רכשת אותה ואיך אתה מתאמן ומשפר יכולות. כי משעורי נהיגה בטח ובטח שלא לומדים לנהוג!!

teen17

New member
די......באמת..........

יש בעיר שבה אני גר מקום שיש בו סימולטורים של נהיגה ספורטיבית ונהיגת ראלי וחוץ מזה אני מסתכל הרבה במרוצי ראלי וכדומה ואני יודע מה ההם עושים. בקיצר, מה זה משנה לך כל כך?????

umop apisdn

New member
מה זה משנה לי?!?

אולי כי נמאס לראות ילדים בני 18/19 מתרסקים עם המכונית שלהם כי הם לא ידעו לשלוט בה!! ומצפייה בטלויזיה הרבה לא תלמד- כמו לימוד שחייה בהתכתבות... אל תמהר לטעות ולחשוב שאתה יותר ממה שאתה באמת. זה לא נועד להעליב- פשוט תבין שנהיגה ספורטיבית דורשת תרגול ומיומנות- ובטח כשמדובר ברכבים קשים לשליטה כמו האימפרזה... ולאימפרזה מנוע 2 ל´ גם בSTI, וגם בWRX.

teen17

New member
אם אתה רותה ואם אתה לא רוצה........

יש לי את היכולת להשתלט גם על האימפרזה וגם על הגולף וי 6. לא מאמין אל תאמין וחוץ מזה אני מאוד מאוד מאוד נזהר כשאני נוהג. ועוד דבר אני חולה על נהיגה ספורטיבית. גל.

teen17

New member
אז זהו שאני לא אכנס בעמוד!!!!!!!

כי אני נוהג בזהירות וגם בספורטיביות.

נירון1

New member
סליחה שאני מתערב....

ההמלצה שלי לבחור בן ה17 - אל תקנה את הרכבים הללו. תלך על ז´אנר אחר באותו כסף. לדוגמא: 206 קופה-קבריולט, ג´יפ, אלפא 147 2 ליטר, גולף עד 150 כ"ס. מדוע? השילוב בין רכב מהיר מאוד ובעל מגבלות גבוהות עם נהג חדש (נוהג פחות משנתיים רצופות) הוא פשוט קטלני; לוקח בפירוש הרבה זמן כדי לרכוש את האינסטינקטים לגבי מה אפשר ומה אי-אפשר לבצע ברכב, באלפי המצבים המשתנים שבהם יכול להיות נתון נהג. ואין מדובר רק ביכולות טכניות (אם כי גם) אלא גם בעניינים הקשורים לתנועה, תגובות נהגים אחרים, תגובות הולכי רגל, איכויות שונות של כבישים ועוד. בתור נהג חדש ברכב של מעל 200 כ"ס יהיו לך שתי אפשרויות: 1. לנהוג כמו פדלאה; 2. לנצל את הרכב ויכולותיו ואז כמעט וודאי שתיקלע לסיטואציה מסוכנת שבה תוכל, חלילה, לאבד את חייך או להרוג אחרים. מכיוון ששתי האפשרויות הללו לא מומלצות - כדאי לך לוותר לעת עתה על הרכב. את הנטיות לנהיגה הספורטיבית תוכל לממש בקארטינג (מומלץ נתניה) ובקורסי ראלי למינהם (מומלץ איתן בלנק)

yaron_z

New member
אם אתה כ"כ בטוח שאתה נהג כזה טוב

TEEN 17 - הכוונה אליך, גם עם אוטו של 150 כ"ס ופחות תוכל לעקוף את נהגי המפלצות בכבישי נהיגה. בסימולטורים וגם בהכי טובים שיש ושיהיו זה כ"כ שונה מבמציאות, תתחיל, תעשה קורס קארטינג בנחשונים (נתניה די על הפנים). אולי אתה חושב ש"נהיגה זהירה" תציל אותך ממצבים שמגיעים אליהם במכוניות כאלו אז כדאי שתתוודא למציאות, לא אכפת לי שתנהג במכוניות של 200 כ"ס בסימולטורים, אבל אם הייתי יודע מי אתה על הכביש הייתי נותן גז ובורח כמה שיותר מהר...

teen17

New member
לכול המאירים למיניהם:

אני בינתיי רק מתיעץ ושואל ואתם כבר בטוחםי שאני נסע על האוטו הזה. רק שאלתי........ואיזה התנפלות......אפשר לחשוב כאליו לא יודע מה קרה...

מצמץ

New member
TEEN

אנחנו מתנפלים עליך, בגלל שאנחנו מנסים להבהיר לך שמאות אנשים אומרים כפי שאתה אומר "שאין לך בעיה לנצל את המכונית טוב מאד", ואז הם ישר דופקים רייס, עושים תאונה, ונהרגים. ולכן אנחנו ממליצים לך "להרגיע", לחשוב בהגיון, לצבור קצת ניסיון, ואז להעלות את הרף עם מכונית כמו האימפרזה טורבו. רצוי שיהיה לך נסיון קודם לכן בשביל שתוכל לשלוט כראוי במכונית כזו (ולא שהמכונית תשלוט בך), בשביל בטיחותך ובשביל שלום הציבור. מצמץ, רוצה שלכולם תהיה בחניה מכונית כמו האימפרזה טורבו, אבל לא על חשבון החיים של אנשים.

CtrlZ

New member
איזה ויכוח מטומטם

כל כך הרבה הודעות בשביל ילד שעוד אין לו רשיון בכלל שמתכנן לקנות רכב שעולה יותר מ150 אלף אחרי שהוא יוציא רשיון זה ממש בדיחה

teen17

New member
אני ממש אבל ממש לא מתכוון לעשות....

רייסים. אני יודע שזה ממש לא בטיחותי וגם לא התכוונתי לעשות!!!!! לידיעתך.

למעלה