עוד דבר, מי קבע איך צריך לפרש? מי קובע מה הוא טוב ומה רע?
אם אתה מסתכל מהיבט התרבותי אז אכן יש פה בעיה. אבל יודע מה אני רוצה לומר לך? שדווקא בגלל שבנך שונה יש לו
ראיה שונה= כלל פשוט. עכשיו יש שתי אפשריות א. להחזיר אותו לתלם= להרוס אותו ואת האופי האוטיסטי שלו ב. לנסות
להבין אותו ולמצוא פתרונות יצרתיים= להפוך אותו ליותר מאושר וומקבל את עצמו, כי מזה סטאוציה אלא נכונה? אתה חושב שכל
הנטים מבינים איך לפועל? ראיתי מאה פםעם נטי מעליבים אחד את השני ,או לא מבינים כמו שצריך, הילד שלך סך הכול חושב
אחרת וטוב יותר כן מה לעשות. ושנית אין פה בהכרח עניין אידאלוגי אלה עניין פילסוטפי, אתה בוחר בדרך הקלה ננירמול
אני בוחר בדרך היותר קשה בהרבה באין שיעור הבנה של הבמכניקה האוטיסטית לכל רבדיה אני חוקר את זה,זה תחום מחקר
לכל החיים. כמו שפיזקאי חוקר את חוקי הטבע או בילוג את חוקי החיים, או פסל לומד את הטכיניקות, כך גם אני, חוץ
משאר התחומים שלא חשובים לי כרגע כמו תחום הזה. לכן זה מחקר מיגע ומייאש. אני בחרתי לחקור את האוטיסטים, להבין
את הנשמה שלהם. תיכול לראות תגובות שלי, יש שני סוגי של בני אדם אלו שאולים איך ( איך אפשר לטפל, לצראת מהבעיה
לעשות יותר קל) ויש אנשים חכמים שואלים למה ( למה יש לאוטיזט שוניי מחשבתי, למה הוא רגיש לזה ולזה ולשני לא) וכולי
מי יותר חכם לטעמך? מלמה נוכל להגיע לאיך, מאיך לא ונוכל להגיע למה. אני טוחן פה מים עם אראנה כבר חודשים על
על הפילסופיה שלנו. אני רוצה לכתוב ספר, ניסיתי להתחיל. לנסות לעשות מהפכה. ותגובות כמו שלך לא תורמות לי, כי
לאשם את האוטיסט בכשל חברתי- הבנתי זה הכי קל, למצוא פתרון או להבין למה זה קשה מבין? ועל זה אני עובד.
וגם -ה אחרים שמה לעשות היום הם מעט...