יש לי ילדה

לאחוז חלקי ביגוד של אנשים אחרים בניגוד לרצונם

זו אלימות.

כשמדובר בחלקי לבוש תחתונים זו תקיפה מינית.

אור2221

New member
הא?

שיא התמימות? עד איזה גיל? 12? 13? 17?

האם צריך לשלוח את הבחור לכלא? לא.
האם צריך לנהל איתו שיחה צפופה ביותר, בין היתר גם על הנושאים שאני חופרת עליהם כאן מדי פעם, כמו הסכמה, ניצול, הטרדות מיניות וכד' - בוודאי.

וכן, כן, כן, עדיף שהמתבגר יצפה בפורנו, ולא ימשוך לנערה בשר ודם בחזיה כדי לבחון איך היא מגיבה, והאם בפעם הבאה הוא גם יכול להכניס את היד לתוך החזיה ולראות מה התגובה?

תלוי איך. כמו שתלוי איך מציאים דייט

האם הצעה וסירוב זאת הטרדה? האם הצעות ונדנוד חוזר ונשנה זו הטרדה או התמדה. זה נתון לפרשנות כמו כל דבר בחיים.

אני גורסת שאם את מרגישה מוטרדת סימן שהוטרדת (מינית או בכל דרך אחרת....יש הטרדות לא מיניות שמוציאות לך את הנשמה) אבל האם באמת?

לא שמענו מספיק סיפורים על הבחור הלא עזב בחורה X והיום היא אשתו?

תלוי.

הצעה אחרי שסרבת זו הטרדה.

בתי המשפט מביעים שיקול דעת, ואני מנחשת ששתי הצעות עדיין לא ייחשבו להטרדה,
אבל אם אמרת "לא, ואל תציע לי יותר" כמה פעמים והוא חוזר ומציע - זו הטרדה.

נקודת ה"כשאת אומרת לא למה את מתכוונת" כבר הובהרה לפני כמה שנים.

כשאת אומרת "לא" זה "לא".

אני לא מכירה אף סיפור אהבה שהתחיל בזה שבחורה אמרה "תעזוב אותי ואל תציע לי יותר".
גם סיפורי ה"כשהיא אומרת לא אז תמשיך, היא תאהב את זה בסוף" שאובים בעיקר מפורנו רך, ולא מהחיים האמיתיים.

בעלה של אחותי של חברתי היה כזה. נודניק.

כל הזמן היה מגיע אליה הביתה מחכה לה למטה....הם נשואים...

דוקוא מהחיים -ולא מהפורנו הרך

מכירה זוג
שהוא חיזר ללא לאות
היא לא התעניינה בו
אבל לאורך הזמן וההתמדה----- והם נשואים היום ,כ35 שנים כבר.

לא התעניינה, או גם אמרה לו "תסתלק מכאן"?

כאלה שחיזור בעקשנות גם אני מכירה

אבל לא כאלה שהיא אמרה לו "תעוף מהעיניים לפני שאתלונן במשטרה" - וזה נגמר ברומן.

לא התעניינה בכלל -ממש לא "תעוף לי מהעיניים"

אבל
במונחים שלי (כבר אז)
הוא היה נודניק טורדני ומעיק בחיזור הבלתי פוסק שלו.

ובגלל מקרים כאלה יצא שם רע ל"לא רוצה"

רק שלא יתנפלו עלי אני נגד הטרדה מכל סוג ומן שהוא.

BigBadWolf

Member
כל כך הרבה תגובות ואף אחד עוד לא העיר על לבוש

אני לא יודע מה לבשה הילדה ולכן אני מתייחס באופן כללי לנושא. אם נועצים מבטים בחזה של בחורה או לא תלוי בעיקר בצורת הלבוש. מחשוף עמוק יגרום למבטים לא מודעים בעוד כיסוי מלא יגרום שלא יהיו מבטים כלל (או לפחות לא מבטים לא מודעים). כמובן שקל להאשים את עוזר ההוראה ואני לא בא לומר אם הוא היה בסדר או לא, אבל בחיים אתה צריך קודם כל לעזור לעצמך ואם לא נעימים לך המבטים אולי כדאי לכסות עוד קצת.

רוני810

New member
בדיוק חשבתי קודם שאפילו אין לה ברירה פה,

יש לה חזה גדול. ככה היא. שום קשר לצורת הלבוש שלה.
גם בחולצת טריקו רואים חזה גדול.
אלא אם כן היא צריכה להתחיל ללכת עם חולצות במידות ענקיות כדי לטשטש את הגוף שלה. וגם אז בטח יראו את החזה. אבל לפחות לא תחשוב/י שהיא גרמה לו להסתכל.
מילא אם היו מספרים שהיא הלכה עם מחשוף, אבל לא.
היא הלכה עם הגוף שלה.
פשוט מגעיל בעיני לקחת את זה למקום של "מה היא לבשה".

BigBadWolf

Member
בענייך מגעיל, בעיני חשוב ביותר

כאמור אין לי מושג מה לבשה ואיך ואני מתייחס רק למקרה הכללי. גם חזה גדול אפשר להבליט או לא להבליט, אבל אי אפשר מצד אחד להבליט ומצד שני להתלונן שמסתכלים. גם אני בוחר מה ללבוש בהתאם לאיך אני רוצה שיסתכלו עלי.

דף חדש4

New member
אין שום דבר שאת יכולה לעשות

אין שום דבר שאת יכולה לעשות כדי למנוע את המבטים האלה- מצד העוזר של המורה ומצד כל אדם אחר שתפגש עמו במהלך השנה הזו ובשנים שתגענה. אם מדובר במורה פרטי - מן הסתם הייתי מחליפה מורה. אבל מלבד זאת- היא תצטרך להתרגל וללמוד לא לשים לב לזה, ללמוד ללבוש בגדים צנועים אם היא רוצה להפחית את התופעה,וללמוד לשמור על עצמה שזה לא יגלוש מעבר למבטים. מעבר לזה- זה מה שיש.

לא קראתי את שאר התגובות כאן...

אבל מה שאני היתי עושה כהורה זה לתמוך בה ולעודד אותה... לתת לה את כל החיזוקים והעידוד ולהסביר לה שזה בסדר שהיא נבוכה וברור שעוזר המורה היה "לא בסדר" (בלשון המעטה) כשנעץ בה מבטים ואז היתי בודק איתה אם זה היה רק מקרה חד פעמי שלא חזר על עצמו, אם רק חד פעמי אז מחזקים את הילדה, נושמים עמוק וממשיכים הלאה... אם חלילה האדון חוזר ונועץ בה מבטים אז אני היתי ניגש לדבר עם הנהלת בית הספר (כאב לנערה מתבגרת, ברור לי שלו זה היה קורה אצלנו, היתי נמנע מלשוחח עם המורה החרמן וסליחה מראש ממנהלת האתר על הביטוי הלא ראוי, כי אם היתי נתקל בו אז היתי "מפרק" אותו לחתיכות...) ודורש מהם לדאוג שהענין יפסק מיד ואם לא אז היתי פונה ומגיע עד שר החינוך עצמו אם היה צורך וגם מגיש תלונה במשטרה על הטרדה מינית...
מצטער אבל בעיני זו הטרדה מינית לשמה ואדם שעוסק בהוראה ובמיוחד כזה שעובד עם נערות בגיל ההתבגרות, חיב לדעת להתאפק ולהימנע מכל גילוי של סטיה מהנורמה, אחרת, אין לו מה לחפש בתפקיד שכזה...

למעלה