יש לי יום הולדת!!!!!!!!

dafnaleh

New member
"כל הערכים אבדו"

לא יודעת אילו אנשים אתה מכיר, אבל הם לא האנשים הנכונים. אחוז הדתיים בקורס טייס לא גבוה כפי שאתה טוען. אנא ענה לדבריי למעלה.

yair abitan

New member
לא דברתי על קורס טייס בלבד...

בכל חטיבות החי"ר יש פלוגות שלמות של ביני"שים.... רכ"א דתי (האלוף שטרן) הפרקליט הצבאי הראשי ועוד רבים....

L7

New member
גם מתאבדי החמס דתיים. ללא דתיים

שם אין מה להציע.

dafnaleh

New member
אבל זה כך גם ביחידות אחרות

רוב היחידות, למעשה. אני לא אומרת שאין חיילים דתיים משובחים, אני מודעת לזה שיש. אבל לומר שהם הרוב, והחילוניים הם לא ציוניים וכאלה דברים- זה פשוט לא נכון.

Piren

New member
heh

i wonder where you got those stats from ... from my experiance.. it's not even close to being true ... i think my friends would agree aswell (I can tell you about the Navy, and my friends would help out with Paratroopers, Golani, Givati, Nachal and Anti Aircraft) ... BTW.. concidering the ratio between the amount of kibutzniks and Religious folks... maybe it isnt as far fetched as your claim It's still odd that the "elite" part of the army (air force.. tho i dont like to think of it as that) is dominated by the non-zynoic chilonim and kibutsnikim

Piren

New member
לא ציוניים

הלצה בתוספת קמצוץ ציניות

Piren

New member
oyy

you didnt understand me... i was being cynical ... He claim that non religious people arent Zyonic anymore ... i.. being the Cynic that i am... made a mockery of his statement by saying that most pilots .. happen to be those "non zynonic" Chilonim and Kibutsnikim

preacher

New member
שמירת הארץ - מסכים.

שמירת העם? לא יודע. נראה לי שהעם אצל הציונים-דתיים בא על חשבון הארץ. עוד הרוג פחות הרוג, מה זה משנה, העיקר שהארץ כולה בידינו.

מזל"ט ומקווה שעד השנה הבאה

תתפכחי. סתם שאלה- אמרת פעם שאת חוזרת בתשובה- האם ביומהולדת שעבר שלך כבר היית דתייה?

לסכיזואיד

1. מזה הכינוי הזה?! 2. הייתי חצויה' בין שני העולמות, אבל בתוכי אפשר לומר שאני דתיה' מגיל 0 למה?

שיחקת אותה!

נראה כמה זמן השרשור יהיה בכותרות הבן-איש-חי נשאל אם טוב לחגוג יום הולדת לסיבת השאלה נאמר לו כי היום הולדת היחיד המוזכר בתנ"ך הוא יום הולדת את פרעה ופרעה כידוע היה רשע ולכן יכול להיות שיום הולדת הוא חג של הרשעים? הבן-איש-חי חייך גיחך ואמר: טוב לחגוג יום הולדת, יום הולדת הוא יום שמחה לאדם, יום שמחה לעולם, יום מסוגל ביותר להצלחה בכל הענינים האישיים. אז קבלי נא שוב את ברכותי, בהצלחה בהמשך.

תודה לכולכם!!!

בשנה שעברה לא העלתי בדעתי שהשנה אני יקבל ברכות יום הולדת דרך אתר רבוי אתאיסטים בפורום בכלי שעד לא מזמן ראיתי בו כגוש המתכת שלי... לא ברור לי איך הובלתי את חלקכם לכתוב דווקא על הצבא אבל גם זה יצא נחמד... ראיתם איך גילינו יכולת להתאחד?... זה כוחו של עמינו! (שזה לא יקומם אף אחד... אני כבר חוששת להשתמש במונחים מסויימים בפורום הזה... תיקראו לזה "כוחו של הציבור הישראלי" אם אתם מעדיפים כך..) ולשומר החומות הראשון- כנראה שאני לא עוקבת, אבל לא הבנתי מה בדיוק גישתך כמשתתף בפורום

למעלה