יש לי יום הולדת!!!!!!!!

vizini

New member
כן, הוד רוממותך...

מה יש לברך אדם דתי? הלא מאומה לא ישווה לחיי הנצח המובטחים לנשמתו...

s u p e r mind

New member
מזל"ט

מאחל לך חיים מאושרים (גם לאחר המוות D-:) ומפוקחים, שתהיי בריאה ושתצליחי בכל דרך אשר תבחרי לפסוע בה (למרות שבקהילה שלך אין הרבה אפשרויות...) וכמובן אני מאחל לך להבין אותנו ולהגיע לאמת, לכבד כל אדם באשר הוא (גם אם הוא קטן ממך) ולא להיות שחצנית ומאוד בטוחה במה שאת לא מבינה בו.

yair abitan

New member
מזל"ט !

כבר אמרתי לך משהו לגבי הפורום הזה , מקווה שתזהרי... אם את בשלבי סיום התיכון כדאי שתכנסי לפורום "שירות לאומי" תוכלי להתכתב עם חברה ברמה קצת יותר גבוהה מפה ויוכלו לסייע לך בהגשמה עצמית למען הקהילה במקום המסגרת הצבאית , הנוקשה ובד"כ בעלת פחות סיפוק (במיוחד לבנות)... בהצלחה !!!

L7

New member
מזל?מה זה מבחינה דתית? יום הולדת

שמח

לבלב

New member
ויש דבר כזה שנקרא "מזל"

לא רק בדת, אלא גם באסטרולוגיה, מכובדתינו היא בת מזל גדי! גדייה שאפתנית וחרוצה ששואפת להגיע לפיסגה, תוך כדי עבודה קשה והשקעת מאמץ, הטבע חנן אותה ביופי טבעי, והיא מאד אחראית זהירה, יסודית ועיקבית. GOODLUCK!!!

neko

New member
מישהו חכם אמר לי פעם

(תואר שני בפיזיקה זה מספיק חכם בעיני
) - שמזל זה ר"ת של מקום, זמן ולעשות...

למרות שאין לי נטיה לברך אותך

ולו רק בגלל דעותיך הכפרניות והנתעבות, הרי הפעם אשנה ממנהגי ואודה לך על פרשנותך המעניינת, אשתמש בזה ברשותך.

neko

New member
ודאי וודאי. להזכירך, דעותי אינן

כפרניות: דעותי אובייקטיביות, ונטולות דעה קדומה. רק אדם דתי יכול לכפור. מכיוון שמעולם לא האמנתי, איני יכול לכפור בדבר.

גם את הדיוק הזה אאמץ.

כעת גם אוכל לטעון לך זכות שנקראת "תינוק שנשבה". מושג הלכתי למי שלא גדל על ברכי ההלכה וההשקפה היהודיים ולכן לא יודע אותם.

neko

New member
לא, תינוק שנשבה הוא מי ששטפו

את מוחו מגיל 0 לקיום דברים שאינם קיימים באמת. כמו השייח נסראללה, וכמוך.

dafnaleh

New member
הרשה לי לחלוק עליך

יש גם מסגריות דתיות לבנות בצבא.

לבלב

New member
איזה מחלוקת היתה בינינו?

(היום הצבא מחפש איך לקצץ בכוח אדם, יחידת המילואים שלי עצמה נסגרה, ופורקה, אבל אני ממשיך כמובן לשרת). רצון אלוהי ומזל - באסטרולוגיה יש ניתוח אופי ואישיות לפי מזל, ומפת לידה, אבל יש גם תחזית לעתיד, כמו שנוסטרדמוס חזה יפה. הכוכבים הם ה"כלים" באמצעותם משתמש האלוהים. אני אישית מאמין שהכל ניתן לשינוי, ויש גם לזה הסבר, אבל השירשור הזה הוא ברכות לבעלת השמחה ולמה לא נשמח בשמחתה?

למעלה