מאחל לך חיים מאושרים (גם לאחר המוות D- ומפוקחים, שתהיי בריאה ושתצליחי בכל דרך אשר תבחרי לפסוע בה (למרות שבקהילה שלך אין הרבה אפשרויות...) וכמובן אני מאחל לך להבין אותנו ולהגיע לאמת, לכבד כל אדם באשר הוא (גם אם הוא קטן ממך) ולא להיות שחצנית ומאוד בטוחה במה שאת לא מבינה בו.
כבר אמרתי לך משהו לגבי הפורום הזה , מקווה שתזהרי... אם את בשלבי סיום התיכון כדאי שתכנסי לפורום "שירות לאומי" תוכלי להתכתב עם חברה ברמה קצת יותר גבוהה מפה ויוכלו לסייע לך בהגשמה עצמית למען הקהילה במקום המסגרת הצבאית , הנוקשה ובד"כ בעלת פחות סיפוק (במיוחד לבנות)... בהצלחה !!!
לא רק בדת, אלא גם באסטרולוגיה, מכובדתינו היא בת מזל גדי! גדייה שאפתנית וחרוצה ששואפת להגיע לפיסגה, תוך כדי עבודה קשה והשקעת מאמץ, הטבע חנן אותה ביופי טבעי, והיא מאד אחראית זהירה, יסודית ועיקבית. GOODLUCK!!!
(היום הצבא מחפש איך לקצץ בכוח אדם, יחידת המילואים שלי עצמה נסגרה, ופורקה, אבל אני ממשיך כמובן לשרת). רצון אלוהי ומזל - באסטרולוגיה יש ניתוח אופי ואישיות לפי מזל, ומפת לידה, אבל יש גם תחזית לעתיד, כמו שנוסטרדמוס חזה יפה. הכוכבים הם ה"כלים" באמצעותם משתמש האלוהים. אני אישית מאמין שהכל ניתן לשינוי, ויש גם לזה הסבר, אבל השירשור הזה הוא ברכות לבעלת השמחה ולמה לא נשמח בשמחתה?