יש לי הצעה ! :)

MaaYanUshM1

New member
יאא נראה לי מצאתי אותו..חח יאו מסכן...

חחח איך הוא כולו חטף הלם....יאוו....ישר הוא הלך למאחורה והביאו לו גיטרה.. http://www.youtube.com/watch?v=3oZ3pv3A8pU&feature=related

LiHiLuSh

New member
כן כן ../images/Emo6.gifחח נכון קורע חח

נקווה שלא יקרה לי בעתיד

crazysapir

New member
נראלי ששחכת משהו../images/Emo46.gif

או יותר נכון מישהו להזכירך טום וביל הם לא חברי הלהקה היחידים! זה פורום טוקיו הוטל. וטום וביל בשבילנו זה בדיוק כמו גיאורג וגוסטב[ למרות שאם כבר מדברים גוסטב בהרבה\המון יותר מוכשר מטום] וגם אם היית כותבת את גיאורג וגוסטב, אני לא אוהבת את כל הקטעים של תמונות, יחסו יותר למוזיקה. אני לא אומרת לא לשם בכלל בפורום תמונות[שבלי שום קשר יש אלבומים בשביל זה] אבל זה ב-ה-ר-ב-ה פחות הכרחי, ולא סתם שהפורום יתמלא בדברים כאלה ובכלל שיפתחו נושאים על תמונות. יום טוב:)

i panic

New member
ספיר אני צריה אותך דחוףך!!

1.את באה מחר? 2.אני צריכה אותך דחוף..!! 3.אניצ ריכה שתעבירי לי שירים לאמפי כי הכל נימחק לי בגלל זה אני צריכה את להביא לך את האמפי... קיצר אני לא יתחבר יותר למסן...אז דברי איתי פה :))

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif תעשו לי טובה כנסו .

ספיר זה לא הכל אישית אלייך זה לכולם. אז ככה- אני מסכימה איתכן שצריך להזכיר גם אותם אבל ... א.תרגעו היא חדשה מה אתן מתנפלות עליה? מסכנה. ב.זכותה לבקש תמונות של ביל וטום אם היא אוהבת אותם יותר .. וזה לך ספיר - [ למרות שאם כבר מדברים גוסטב בהרבה\המון יותר מוכשר מטום] על פי מה את כותבת את זה? בלי להיות מגעילךה או משו . גוסטב וטום מנגנים על כלים שונים את לא יכולה להשוות בינהם ולהגיד מי יותר טוב . אולי גוסטב יותר מושך נראלך מטום אבל זה לא אומר שאפשר להשוות בינהם , ובמיוחד לא אם הם לא עושים את אותו הדבר ומנגנים על אותו הדבר. ועכשיו לכולם - תקשיבו יש בנות שאוהבות יותר אאת ביל וטום , וזכותן . גם לגוסטב וגיאורג זה לא מפריע ככה שאין סיבה שלכן זה יפריע .. אם אתן אוהבות יותר את גוסטב וגיאורג סבבה תאהבו אבל את תכעסו על בנות שלא אוהבות אותם. אני לא באה פה לריב עם אפחת וגם לא להיות מגעילה פשוט תבינו הילדה הזאת חדשה זאת הקבלת פנים שהיא צכה לקבל? זה הרבה יותר מגעיל מאשר לאהוב את ביל וטום יותר . ואני ממש מצטערת אם פגעתי כאן במישי בזמן שכתבתי את זה פשוט ניסיתי להבהיר משו. אז סליחה
|סיום חחפירה| אבל זה חשוב !

Fall Out Liel

New member
את צודקת אבל........./images/Emo168.gif

זה פורום טוקיו הוטל ולא ביל/טום/גיאורג/גוסטב. אם היא רוצה תמונות שלהם בנפרד היא יכולה לחפש באלבומים או בגוגל. וגם אם היא לא הייתה חדשה אנשים היו כותבים לה את זה. נכון, אז יש כאלה שאוהבות אותו ואותו ואת ההוא אבל שיאהבו אותו לבד, ולא שיתחילו להפוך את הפורום רק אליו. בפורום הזה מתייחסים ללהקה כלהקה ולא כיחידים. וכן, שמים פה תמונות שלהם לבד וראיונות לבד והכל אבל הכל בפרופורציות. לאף אחד לא הייתה בעיה אם היא הייתה לפחות מנצל"שת. או לבקש תמונות של כולם.

crazysapir

New member
עונה לך../images/Emo26.gif

לא..לא...אני לא כתבתי שגוסטב יותר מושך מטום[ואני לא חושבת ככה].. דברתי על מה שכן משותף להם וזה מוזיקה. אני חושבת שאי אפשר להתווכח עם העובדה שגוסטב בהרבה יותר מוכשר מטום[בסדר זה דעה] אבל טום הוא רק פנים יפות, הוא יודע בקושי 4 אקורדים, אין משהו בנגינה שלו שמיוחד, אף פעם לא הקשתי לטום כגיטריסט וחשבתי לעצמי וואו איזה גיטריסט הוא, כי הוא לא מוכשר, סליחה טעות שלי, יכול להיות שהוא מוכשר בסה"כ הוא לא למד גשיעורי גיטרה. יכול להיות שהוא מוכשראבל והוא בכלל לא מפתח את זה, אם מייחסים למה שהוא כרגע מנגן עם כל הכבוד[ וטלוש אני ממש לא מתכוונת לפגוע ] טום אחד הגיטריסטים הגרועים כגיטריסט בלהקה נחשבת! הרבה לא מייחסים לזה חשיבות כי הוא יפה. אבל מה אני יגיד^__^ זה הדבר שאני הכי מקשיבה לו ומייחסת לו חשיבות שאני שומעת מוזיקה. , הוא בקושי יודע אקורדים, תראי גיטריסטים אחרים ותביני מה זה, כאחת ששומעת המון להקות [במיוחד שהם סקרימו, כי הגיטריסטים שם כ"כ טובים
] ואני חושבת שאים יש מישהי בפורום ששומעת סקרימו[ויש] תסכים איתי, טום לידם שואף ל0. אני שמה לך קישור למטה , תביני על המ אני מדברת^_^ עכשיו ברצינות אני שואלת אותך, אי פעם שמעת את טום בשירים וחשבת לעצמך וואוא יזה גיטריסט טוב? או שחשבת עלצמך איך הוא נראה טוב:) את מבינה....טום באמת נראה טוב(למרות שהוא לא הטטעם שלי, מתאים לך יותר
) ולעומת זאת יש את גוסטב שהוא ה-מתופף , הוא פשוט תותח ושאני שומעת אותו, או רואה אותו בהופעה זה פשוט מדהים. הוא גאון וכ"כ מוכשר,ואני לא חושבת שהוא חתיך, בגלל זה הוא וביל המועדפים עלי בלהקה, כי באמת אני חושבת שהם מוכשרים, ביל כזמר הוא מעודף עליי כי אם יש משהו שאני מעריכה בזמרים זה אם בלייב הם נשמעים אותו דבר, וביל כזה, וגם בלי שום קשר הקול שלו מרגיעה אתי[דאמט נשמע כ"כ טיפשי אבל ככה זה<: ] ביל כותב את השירים , זה כישרון! במיוחד שאני מתחברת למילים ואם יש משהו שאני אוהבת בלהקה זה את המילים של השירים שלהם, זה מה שמחזיק אותי כמעריצה של ט"ה. ושוב אני ממש לא מתכוונת לפגוע
וחוץ מזה אני לא כעסתי עליה כי היא פתחה הודעה חדשה על תמונות ,אוקיי היא חדשה, זה כי היא יחסה חשיבות רק לביל ולטום, אני מצטערת אני פחות מעריכה אנשים כאלה, זה אופי.<: הקישור שדברתי עליו פה: הינה זה גיטריסטים שאני יעריך מבינה:) וזה רק דוגמא אחת: זה מתחיל בשניות הראשונות שקט... קוראים ללהקה underoat
צפיה\שמיעה מהנה טלוש

dorkiflitz

New member
כנסי שניה ספיר..

שמעי. את פשוט לא יכולה להשוות את טום לגוסטב או ההפך מסיבה פשוטה- הם לא עוסקים באותו דבר! ההשוואה שעשית לגיטריסטים בלהקות סקרימו זאת השוואה הגיונית, אבל להשוות למישהו שעוסק במשהו אחר לגמרי- לא הגיוני בכלל. זה כמו שתבואי לרקדנית ולזמרת ולהגיד שהרקדנית יותר טובה מהזמרת. גוסטב כישרוני בפני עצמו, ולא בהשוואה לטום. וטום גיטריסט ברמה שלו, אם את משווה אותו לגיטריסטים מקצועיים במיוחד ברור שהוא יהיה גרוע לידם, אבל הוא בפני עצמו כשרוני. עובדה, רוב הלחנים של השירים- טום לקח בהם חלק. ואת לא יכולה לקבוע כמה אקורדים הוא יודע, כי את לא טום ואת לא יודעת איזה אקורדים הוא באמת יודע.. אף אחת לא יודעת את הידע שלו בגיטרה. ולשפוט בלי לדעת, זאת לא חוכמה. וכמובן, אני לא באה במטרה לריב ולהתווכח.

crazysapir

New member
לא הבנת אותי ב-100%

בטח שלאט להתווכח
זה דיון^^ בלי שום קשר וגוסטב כל מה שכתבתי על טום ככה זה. ואני השוותי בינהם כנגנים[ולא משנה במה] אז טום במה שהוא עוסק דעתי שהוא לא טוב בה, וגוסטב במה שהוא עוסק הוא מעולה בה. אז זה כמו שאני יכולה לראות שחקנית, ואני יכולה לראות זמרת, וזא מה שאני משוווה בינהם זה הכישרון בין אן זה משחק בין אם זה ריקוד, אז לדוגמא שהזמרת היא זייפנית, אלב השחקנית היא שחקנית קולנוע מעולה! אז הזמרת היא גורעה והשחקנית היא מעולה, אבל פה אין משהו באמת משותף בינהם, בין גוסטב לטום השוויתי כמוזיקה,איך הם מבחינה מוזיקאלית . וחוץ מזה לכל שיר יש אקורדים , ודווקא בגללל שהוא לוקח חלק בכתיבת הלחנים מעידה על כך שהוא לא יודע מיודע מה אקורדים. ואם משתמשים בעיניין: "גיטריסט ברמה שלו" אז שאומרים את זה הכוונה לנמוכה:) באמת באמת שאי ממש לא מתכוונת להעליב,אני מאוד בנאדם שמעמיק בדברים כאלה.ואם כבר טוקיו הוטל להקה נחשבת, אז הוא צריך ללמד, ושיתפסו משהו מהלהקה, שלא יראו אותו כחבר להקת טוקיו הוטל פרתוף יפה. כי תמיד שיורדים על הלהקה תמדי איך יש לי לגבות על חברי להחלהקה השונים וטום תוקע אותי בדיבור. אני רוצה שאנשים בינו שטוקיו הוטל הם אל סתם להקה של פנים יפות, שיש לכל אחד מהם כישרון, שהם יודעים מה שהם עושים! ואני לא אומרת שטום צריך להיות כמו אלה שהבאתי לך ,כדי לא להיות קיצונית, אבל לפחות משהו... אבל טל זאת רק דעה, את יכולה לקחת את כל מה שאמרתי לכיוון אחר. את יכולה לחשוב בדיוק ההפך ממני, לא חייבת להסכים. בסה"כ אני אדם נחמד
XDD סתם סתם

למעלה