יש לי הצעה ! :)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ספיר כנסי ../images/Emo13.gif

קודם כל תיקנתי ת'צמי בהודעה השניה לא התכוונתי שהוא כיאלו יותר משו ך לא ניסחתי את זה נכון .. התכוונתי להגיד שאת אוהבת אותו יותר . ועכשיו אני מבינה. אני מסכימה איתך שגוסטב הוא מתופף מדהים באמת יצא לי להגיד את זה מלא פעמים שהוא ממש מתופף טוב וכאלה [ואני ממש לא מביהנ בתופים , זה רק החלום הכי גדול שלי]. ולמרבה הפלא גם יצא לי להגיד את זה על טום. והרבה. ואני ממש רצינית .. יש כל מיני סולואים שהוא עושה ויש באיזה שיר אחד[כרגע אני לא זוכרת איזה] שהוא עושה סולו מהיר וממש התלהבתי מזה . אין טעם להתווכח על זה כי זאת דעתך וזאת דעתי אבל בלי שום ספק אי אפשר להשוות בינהם. וסבבה אני עכשיו אשמע את הקישור ואגיב לך עליו
אוהבת מליאנתלפיםם !

crazysapir

New member
הווו מה ששמתי לב בקישור זה אחת הלהקות הטובות

underoath
אני מכורה לשירים שלהם ...תהני:)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ספיר ספיר שמעעעתי ! XDD

הוא באמת תותח
ויאו את לא מבינה .. זה על פול ווליום אצלי ואז אני שומעת תהתחלה ואני כזה "וואי הוא מנגן יפה וגם השיר יפה" פתאום הסולן התחיל לצרוווחח .. ומזה נבהלללתייייי חחחחח XDDD אבל דווקא שיר חמוד , ובד"כ אני לא אוהבת צרחות וכאלה. גם הקליפ יפה ..

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif תעשו לי טובה כנסוו . ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

ספיר זה לא הכל אישית אלייך זה לכולם. אז ככה- אני מסכימה איתכן שצריך להזכיר גם אותם אבל ... א.תרגעו היא חדשה מה אתן מתנפלות עליה? מסכנה. ב.זכותה לבקש תמונות של ביל וטום אם היא אוהבת אותם יותר .. וזה לך ספיר - [ למרות שאם כבר מדברים גוסטב בהרבה\המון יותר מוכשר מטום] על פי מה את כותבת את זה? בלי להיות מגעילךה או משו . גוסטב וטום מנגנים על כלים שונים את לא יכולה להשוות בינהם ולהגיד מי יותר טוב . אולי גוסטב יותר מושך נראלך מטום אבל זה לא אומר שאפשר להשוות בינהם , ובמיוחד לא אם הם לא עושים את אותו הדבר ומנגנים על אותו הדבר. ועכשיו לכולם - תקשיבו יש בנות שאוהבות יותר אאת ביל וטום , וזכותן . גם לגוסטב וגיאורג זה לא מפריע ככה שאין סיבה שלכן זה יפריע .. אם אתן אוהבות יותר את גוסטב וגיאורג סבבה תאהבו אבל את תכעסו על בנות שלא אוהבות אותם. אני לא באה פה לריב עם אפחת וגם לא להיות מגעילה פשוט תבינו הילדה הזאת חדשה זאת הקבלת פנים שהיא צכה לקבל? זה הרבה יותר מגעיל מאשר לאהוב את ביל וטום יותר . ואני ממש מצטערת אם פגעתי כאן במישי בזמן שכתבתי את זה פשוט ניסיתי להבהיר משו. אז סליחה
|סיום חחפירה| אבל זה חשוב !

y a n a 1 5

New member
ואוו

איזה ריב פתחתן פהה ! תשמעו אני חדשה פה, ולא ידעתי שיש אלבומי תמונות שלהם, אבל פירמטו לי לא מזמן את המחשב ואין לי שום תמונות שלהם, בגלל זה ביקשתי שתעלו תמונות כי חסרות לי תמונות של ביל וטום י. ואתן צודקות ב100% שצריך להתייחס למוזיקה שלהם, ואני כן מתייחס אני מטורפת על המוזיקה שלהם לא רק על התדמית וזה. ואני ממש לא מקפחת פה אף אחד אני מתה על כולם ! מקווה שהבנתם אותי. וטלל ? תודהה לך !

../images/Emo216.gif../images/Emo121.gifבסדר את חדשה אבל עדיין ..

אנחנו מספיק חופרים פה על הנושא וזה כבר נמאס ! טוקיו הוטל לא מורכבים רק מטומוש ובילוש ואני בטוחה שזה גם לא כ"כ מעניין אותך אבל עדיין יש עוד חברי להקה ויש פה כמה שאוהבים את טוקיו הוטל רק בגלל המראה שלהם .. וחוץ מזה , הפורום הוא לא בשביל לעלות לתמונות ושאמרו לך שיש אלבום תמונות את אמרת לא נורא לא איכפת . כאילו מה את חושבת ? אנחנו .. רובנו מנסים לשמור על הפורום הזה כפורום טוב ומסודר .. ולא רוצים למלות אותו בתמונות של טומעעעעע ובילושקהההה !

../images/Emo216.gif../images/Emo121.gifאה ואם פגעתי בך , לא התכוונתי ..

אני מבינה שאת חדשה פה . בכל מקרה ברוכה הבאה D:

Fall Out Liel

New member
תראי..../images/Emo168.gif

אל תיעלבי או משהו כי ממש לא רציתי לפגוע בך אבל זה מעצבן שאנשים מתייחסים יותר מדי לביל וטום מאשר לשניים האחרים. מספיק התקשורת עושה את זה אז המעריצים צריכים להתייחס לכולם באותה מידה. מותר לך לאהוב אותם ואת מי שבא לך, את לא היחידה. אבל אל תתחילי לפתוח הודעות חדשות ולחפור על זה יותר מדי כי זה לא ימצא חן בעיני אנשים. ואל תיעלבי או משהו, אנחנו ידידותיים
ואנחנו לא נושכים......חזק

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אין על מה מותק ../images/Emo8.gif ואנחנו לא רבות חח

אל תדאגי

dorkiflitz

New member
אומיייגאאאד ידעתם שזבוב יודע לשחות?!?!?!

אני לא ידעתי! שעה מסתובב לי פה זבוב בחדר, שכבר התחלתי לאמץ כחיית מחמד, והוא ממש הציק לי ואז הרגשתי בחסרונו וגיליתי שהוא שוחה לו בכוס קפה שלי!!! חצוף!!!! זה כזה מוזר לראות זבוב שוחה XD

Fall Out Liel

New member
XDD הוא היה עם שנורקל ומשקפת?../images/Emo168.gif

בדקת שהוא מרח קרם הגנה? תעשי לו בריכת גלים

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחחח XDDDDDDD

רציני לא ידעתי , דור ! את גילית עכישו תגלית היסטורית !!!!!

y a n a 1 5

New member
אוקיי ../images/Emo201.gif

לא שנפגעתי פשוט הפריע לי שככה הגבתן , אבל הבנתי אותכן ואתן צודקות . , אני אדע לפעם הבאה :] ותודהה

crazysapir

New member
על המ את מדברת XD את לא מבינה שהייתי

בבריכה אצל בן דוד שלי, אני ראיתי נמלות שטות עם סירה מעַלֶה!!!
באמת><

למעלה