עונה לך../images/Emo26.gif
לא..לא...אני לא כתבתי שגוסטב יותר מושך מטום[ואני לא חושבת ככה].. דברתי על מה שכן משותף להם וזה מוזיקה. אני חושבת שאי אפשר להתווכח עם העובדה שגוסטב בהרבה יותר מוכשר מטום[בסדר זה דעה] אבל טום הוא רק פנים יפות, הוא יודע בקושי 4 אקורדים, אין משהו בנגינה שלו שמיוחד, אף פעם לא הקשתי לטום כגיטריסט וחשבתי לעצמי וואו איזה גיטריסט הוא, כי הוא לא מוכשר, סליחה טעות שלי, יכול להיות שהוא מוכשר בסה"כ הוא לא למד גשיעורי גיטרה. יכול להיות שהוא מוכשראבל והוא בכלל לא מפתח את זה, אם מייחסים למה שהוא כרגע מנגן עם כל הכבוד[ וטלוש אני ממש לא מתכוונת לפגוע ] טום אחד הגיטריסטים הגרועים
כגיטריסט בלהקה נחשבת! הרבה לא מייחסים לזה חשיבות כי הוא יפה. אבל מה אני יגיד^__^ זה הדבר שאני הכי מקשיבה לו ומייחסת לו חשיבות שאני שומעת מוזיקה. , הוא בקושי יודע אקורדים, תראי גיטריסטים אחרים ותביני מה זה, כאחת ששומעת המון להקות [במיוחד שהם סקרימו, כי הגיטריסטים שם כ"כ טובים
] ואני חושבת שאים יש מישהי בפורום ששומעת סקרימו[ויש] תסכים איתי, טום לידם שואף ל0. אני שמה לך קישור למטה , תביני על המ אני מדברת^_^ עכשיו ברצינות אני שואלת אותך, אי פעם שמעת את טום בשירים וחשבת לעצמך וואוא יזה גיטריסט טוב? או שחשבת עלצמך איך הוא נראה טוב

את מבינה....טום באמת נראה טוב(למרות שהוא לא הטטעם שלי, מתאים לך יותר
) ולעומת זאת יש את גוסטב שהוא ה-מתופף , הוא פשוט תותח ושאני שומעת אותו, או רואה אותו בהופעה זה פשוט מדהים. הוא גאון וכ"כ מוכשר,ואני לא חושבת שהוא חתיך, בגלל זה הוא וביל המועדפים עלי בלהקה, כי באמת אני חושבת שהם מוכשרים, ביל כזמר הוא מעודף עליי כי אם יש משהו שאני מעריכה בזמרים זה אם בלייב הם נשמעים אותו דבר, וביל כזה, וגם בלי שום קשר הקול שלו מרגיעה אתי[דאמט נשמע כ"כ טיפשי אבל ככה זה<: ] ביל כותב את השירים , זה כישרון! במיוחד שאני מתחברת למילים ואם יש משהו שאני אוהבת בלהקה זה את המילים של השירים שלהם, זה מה שמחזיק אותי כמעריצה של ט"ה. ושוב אני ממש לא מתכוונת לפגוע
וחוץ מזה אני לא כעסתי עליה כי היא פתחה הודעה חדשה על תמונות ,אוקיי היא חדשה, זה כי היא יחסה חשיבות רק לביל ולטום, אני מצטערת אני פחות מעריכה אנשים כאלה, זה אופי.<: הקישור שדברתי עליו פה: הינה זה גיטריסטים שאני יעריך מבינה

וזה רק דוגמא אחת: זה מתחיל בשניות הראשונות שקט... קוראים ללהקה underoat
צפיה\שמיעה מהנה טלוש