יש לי הצעה ! :)

y a n a 1 5

New member
יש לי הצעה ! :)

בואו כל אחת תעלה את התמונה שהיא הכי אוהבת של טום ואת התמונה שהיא הכי אוהבת של ביל וככה יהיו מלא תמונות יפות שלהם =]

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gifשלהללה

בשביל זה יש את אלבום התמונות של טוקיו הוטל בתפוז..!

Fall Out Liel

New member
לא רק זה אבל זה גם ממש מגעיל..../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

פעם אחרונה שבדקתי בפוסטר ועל הדיסק ובכלל היו שם עוד שני בנים. אולי את לא מכירה אבל קוראים להם גוסטב וגיאורג. אחד עושה בוםבום עם מקלות על כזה תוף, זה נקרא מתופף. ועוד אחד עושה טרהטרה עם מין מקל ארוך כזה שדומה לגיטרה אבל יש לו ארבעה מיתרים עבים. איזה קיפוח

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif ח.. נכון!

מעריצות מונסון מה שליאל תירגמה . כן זאת אם הגיטרע התימנית. זאת ליאל אז היא תיארה את גיאורג וגוסטב.!

3has3

New member
../images/Emo45.gif כבר אין לי כוח להגיד את זה ../images/Emo178.gif

כבר ויתרתי מהרעיון שיום יבוא וכולם יכירו בעובדה שקיימים עוד אנשים בלהקה חוץ מבילוש וטומוש כפרעליהם [
]

Fall Out Liel

New member
זה שביל וטום הם הפרונטמנס לא אומר שצריך להתעל

ם מגיאורג וגוסטב..

3has3

New member
בעיקרון...

עושים מביל וטום סיפור רק כי הם תאומים וכי זה סוג של גימיק
וגם בגלל המראה שלהם וגם בגלל שהם מדברים הרבה

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif תקשיבי ../images/Emo13.gif

כל יום ראשון יש משחק תמונות ושמים מלא מלא תמונות אז זה בדיוק כמו שנעשה עכשיו מבינה? והמנהלים קצת כועסים על זה אם עושים סתם .. אז ביום ראשון תראי ויהיה מלא תמונות סבבה ?

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo207.gif תראו מה קרה לטום בהופעה ../images/Emo39.gif

זה לקוח מהבלוג של אן ולרה ויכולהיות שרובכם כבר קראתם את זה אז לא לסקול .
מסע ההופעות "צימר 483"- חלק מס' 1: אסונות. טום: או מיי גאד, יש מליון דברים.. אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. ביל: למעשה, לי יש (מחייך). במהלך הופעה אחת הגיטרה של טום הפסיקה לעבוד. כשההופעה נגמרה, והרבה ימים אחרי, היה לנו ממש כיף לצחוק על טום. גיאורג: רגע מזעזע בהחלט היה כשאחד מהצלמים שלנו נפל מהבמה, ממקום ממש גבוה, מאיפה שגוסטב ישב. הוא נראה די מפחיד כשראינו אותו אחרי ההופעה, כי היה לו חתך גדול על הסנטר. אבל הוא עבר את זה, ועכשיו הכל חזר לשגרה. טום: הו בנאדם, תקשיב לסיפור הזה- זה קצת מגעיל, אבל הנה הוא: בדיוק כשהמצלמה עשתה עלי קלוז-אפ, קונדום עף על הבמה. אבל הוא כבר לא היה בתוך האריזה, ואתה יכול לנחש איפה הוא נחת?! כן, ברור שעל הגיטרה שלי! וזה לגמרי נתקע שם- זה היה ממש מגעיל. הבעיה הייתה שלא יכלתי לעצור לנגן, אז הייתי צריך לנער את הגיטרה בזמן שניגנתי, כדי להוריד את הדבר הדביק הזה מהגיטרה שלי. למזלי זה נפל בנקודה מסויימת, אבל כמובן שכל הקטע הזה תועד ע"י מצלמה. אלה היו קצת סיקורים ממה שקרה במהלך סיבוב ההופעות של "צימר 483" [חלק מס' 1] של טוקיו הוטל...

Fall Out Liel

New member
XDDDDD למה הוא ניסה להוריד את זה?../images/Emo168.gif

חשבתי שהוא אוהב את השטויות האלה..
XDDD חח איזה קורעים הם..

למעלה