../images/Emo109.gif ../images/Emo207.gif תראו מה קרה לטום בהופעה ../images/Emo39.gif
זה לקוח מהבלוג של אן ולרה ויכולהיות שרובכם כבר קראתם את זה אז לא לסקול .
מסע ההופעות "צימר 483"- חלק מס' 1: אסונות. טום: או מיי גאד, יש מליון דברים.. אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. ביל: למעשה, לי יש (מחייך). במהלך הופעה אחת הגיטרה של טום הפסיקה לעבוד. כשההופעה נגמרה, והרבה ימים אחרי, היה לנו ממש כיף לצחוק על טום. גיאורג: רגע מזעזע בהחלט היה כשאחד מהצלמים שלנו נפל מהבמה, ממקום ממש גבוה, מאיפה שגוסטב ישב. הוא נראה די מפחיד כשראינו אותו אחרי ההופעה, כי היה לו חתך גדול על הסנטר. אבל הוא עבר את זה, ועכשיו הכל חזר לשגרה. טום: הו בנאדם, תקשיב לסיפור הזה- זה קצת מגעיל, אבל הנה הוא: בדיוק כשהמצלמה עשתה עלי קלוז-אפ, קונדום עף על הבמה. אבל הוא כבר לא היה בתוך האריזה, ואתה יכול לנחש איפה הוא נחת?! כן, ברור שעל הגיטרה שלי! וזה לגמרי נתקע שם- זה היה ממש מגעיל. הבעיה הייתה שלא יכלתי לעצור לנגן, אז הייתי צריך לנער את הגיטרה בזמן שניגנתי, כדי להוריד את הדבר הדביק הזה מהגיטרה שלי. למזלי זה נפל בנקודה מסויימת, אבל כמובן שכל הקטע הזה תועד ע"י מצלמה. אלה היו קצת סיקורים ממה שקרה במהלך סיבוב ההופעות של "צימר 483" [חלק מס' 1] של טוקיו הוטל...