יש לי הצעה ! :)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo207.gif2 ראיון עם טום |כוכב|

- ראיון עם טום קאוליץ- "אני יספר הכול לבד!" Bravo-מתי הייתה הפעם האחרונה שהלכת לסרט, ומה ראית? טום: אני חושב שזה הייה "ספיידרמן 3", וראינו אותו עם כל הלהקה. Bravo-מה אפשר להציע לך, כך שתסכים לקחת על עצמך את הסגנון של ביל? טום: הדבר היחידי שבא לי לראש זה רומן עם "אנג'לינה ג'ולי", אבל בלי צחוק, אני בחיים לא הייתי מסכים להתלבש כמו ביל. אני חושב שהאנשים לא יבינו אותי נכון. Bravo-אם הייתה לך בחורה היית מחביא אותה מהתקשורת, או שלא היית מחביא את היחסים? טום: אני תמיד מספר על הבחורות שלי! כבר הייה לי 2 או 3 רומנים ציבוריים! למרות שאף אחד מהם לא נימשך יותר מיום אחד (צוחק) Bravo-החברים והמשפחה שלך לא מעירים לך על הדיבורים התמידים על סקס, וההודעות על כך שאתה שוכב עם מעריצות? טום: למה שפתאום יעירו לי על זה?! בדרך כלל ההורים משגעים את הילדים עם דיבורים על חיי המין שלהם. ואותי בכלל לא צריך לשאול, אני יספר הכול לבד!. Bravo-מי או מה יכול להוציא אותך מדעתך? טום: בדרך כלל קשה להוציא אותי מדעתי. אבל יש בנאדם אחד שמסוגל לעשות את זה, הוא קטן ממני ב10 דקות והשם שלו מתחיל ב-"ב"! [מממ.. מעניין מי !? ] זהו יותר אני לא יכול לפרט עליו...צוחק. Bravo-עם מעריצות היו מאוד מבקשות ממך להוריד את הכובע ולהראות את הראסטות שלך, הייתה עושה את זה? טום: אני לא חושב שיש הרבה שהיו רוצות לראות אותי עם הראסטות שלי, אבל עם מישהי מעוניינת אני מזמין אותה אליי לחדר אמבטיה. Bravo-האם הייתה רוצה לשנות את השיער בבת אחת, להוריד את הראסטות? טום: בינתיים לא!, אבל אם ימאס עלי הראסטות אני אוריד אותם. Bravo-אין לך חשק לעשות פירסינג חדש, או קעקוע? טום: אני לא יודע...עכשיו בינתיים לא, והאלה נחייה ונראה. Bravo-כמה גיטרות יש לך , והאם אתה נותן לכולם שמות? טום: תאמת שלא ספרתי, אני חושב שבסביבות 20 בטוח. ואני לא נותן להם שמות. לעומת זאת גיאורג קורא לגיטרת בס שלו "מיסטר סאנדבארג" . אני חייב להגיד שזה חבר אמיתי היחידי של גיאורג. Bravo-אתה וביל חוזרים כל הזמן על כך שיש לכם את אותם החלומות, אתה יכול להגיד את החלום הכי נועז, ייחודי, או סודי שלך? טום: אני חושב שזה יהיה השאלה הראשונה שאני ישאיר בלי תשובה, בגלל שאני שוכח על מה אני חלמתי די מהר. Bravo-מה השקר הכי גרועה שלך? טום: אני אף פעם לא משקר! אני חושב שכול העולם צריך כבר לדעת שאני הכי אמיתי שיש! (צוחק) Bravo-הדבר הכי בלתי נשכח מהטיולים שלך כשהייתם בביה"ס? טום: אני זוכר רק נסיעה אחד כזאת, כי תמיד הייתי עושה את עצמי חולה. תאמת שאני לא ממש אוהב להיזכר בתקופת הביה"ס- אני הייתי שונא את ביה"ס! כל הנסיעות האלו מאורגנים רק עם מטרה אחת, לפזר את השעמום של הביה"ס. למרות זאת בבית ספר עצמו היו לי מלא בנות, אני חושב שזה הזיכרון היחידי החיובי שאני אוהב להיזכר בו. Bravo-יש לך איזשהו הרגל רע?- למשל אתה מדבר מתוך שינה? טום: נו מדבר מתוך שינה, אני לא יודע צריך לשאול את אלו שהיו לידי באותו הזמן. יש לי הרגל להשאיר איזשהו דברים קטנים מאחורי בכול מקום שאני הולך עליו. זה נשאר שם ושומר זיכרון עליי. גם מהבלוג של אן ולרה.

3has3

New member
יואו! זה די ישן אבל...

"אבל עם מישהי מעוניינת אני מזמין אותה אליי לחדר אמבטיה." כזה משפט נטחן XD אני כל הזמן אומרת את זה למי שאוהבת את טום [בגלל מה שהוא אמר
אז אם הוא כבר מזמין אני אפרסם את זה בשבילו
]

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifחחח איזה ראיון הזוי

חח הוא הצחיק אותי בזה שהוא מספר לבד על החיי מין שלו,ועל מי שמעצבן אותו. איזה לא נחמד על זה שהוא אמר שהבס של גיאורג זה החבר האמיתי היחיד שלו (ברור שזה לא נכון,אבל זה מצחיק
)

y a n a 1 5

New member
חחחח

חחחח הדברים הכי הזויים שיכולים לקרותת ! קראתייאת זה כבר אבל יואו מסכןן

3has3

New member
XDDDDD אוקיי,

לפי מה שטום תיאר את זה נראה כאילו הוא אף פעם לא ראה כזה XD סתם לא
מה, באו לשם בנים שרצו לעשות את טום?

3has3

New member