עוד אחתתתתתתתתת
ש שיר חולה על אגמי New member 1/9/06 #11 מבחינת הגוף כןן!!! את הפנים פשוט לא ראיתי אבל לדעתי יש לך גוף טובב... תיכתבי פרטיםם.. גיל: גובה: משקל: צבע שיער: צבע עניים:
מבחינת הגוף כןן!!! את הפנים פשוט לא ראיתי אבל לדעתי יש לך גוף טובב... תיכתבי פרטיםם.. גיל: גובה: משקל: צבע שיער: צבע עניים:
ס ספירוW New member 1/9/06 #12 פנים נראה לי שכן אני בת 17 כבר אמרתי מטר שישים ומשו צבע שיער חום כמו שרואים בתמונות וגם עיניים חומות דבש
פנים נראה לי שכן אני בת 17 כבר אמרתי מטר שישים ומשו צבע שיער חום כמו שרואים בתמונות וגם עיניים חומות דבש
T topagency2 New member 1/9/06 #14 נראית מצויין גוף יפה וחטוב שיזוף מצויין יש פוטנציאל, בנוסף כמו שטושי אמרה ככל שתתבגרי הסיכוי יגדל כי תתפתחי תתבגרי והדבר רק יוסיף לך.
נראית מצויין גוף יפה וחטוב שיזוף מצויין יש פוטנציאל, בנוסף כמו שטושי אמרה ככל שתתבגרי הסיכוי יגדל כי תתפתחי תתבגרי והדבר רק יוסיף לך.
ט טושי זה בורידים New member 2/9/06 #26 אמרתי את זה גם בהנחה מסויימת שיש לה פנים מתאימות. אבל לך תדע.
ט טושי זה בורידים New member 2/9/06 #31 לא פיקפקתי חס וחלילה אבל גם לא יכולה בדיוק לדעת אם זה נכון בגלל זה כתבתי בהשערה שזה נכון
ס ספירוW New member 2/9/06 #24 לכולם זה חשוב!! כרגע זאת ספירו'ש אחותה הקטנה ובמתמונות זאת ל-א אני!!!!! אלא אחותי...
J jesus fuck me New member 3/9/06 #32 ממ האמת... שלפי דעתי אין לך גוף של דוגמנית, אם את תרזי איזה 5 קילו ותתחטבי אז יהיה לך, אבל כרגע יש לך שניצלים כאלה (צדדים) מה שאומר שאת בעיקר צריכה לחטב את איזור הבטן והאגן
ממ האמת... שלפי דעתי אין לך גוף של דוגמנית, אם את תרזי איזה 5 קילו ותתחטבי אז יהיה לך, אבל כרגע יש לך שניצלים כאלה (צדדים) מה שאומר שאת בעיקר צריכה לחטב את איזור הבטן והאגן