יש לי גוף של דוגמנית?

ספירוW

New member
יש לי גוף של דוגמנית?

אז ככה אני בת 17 ואני רוצה להיות דוגמנית של קטלוגים, אני מגדרה, אני לא רוצה שתראו את הפנים כי אני לא רוצה שאח"כ יפרסמו את התמונות וזה כי היה לי בלאגן וזה, אבל אני יודעת שהפנים שלי מתאימות אבל אני לא יודעת לגבי הגוףףף מה אומרים?

Melvina

New member
...

בכל הגוף, קצת רגליים, ידיים, בטן. יש לך גוף מאוד יפה ואני בטוחה שתתקבלי :)

ספירוW

New member
תודה מאמי!

וכן באמת הזנחתי קצת את המכון...תודה על הביקות!

וגם

קצת חזה לא יזיק. את נראית לי בת 14 בלחץ, תגדלי,תתפתחי תקבלי גוף של אישה, תחטבי אותו כל הזמן.. ואז תלכי לדגמן

Melvina

New member
חזה זאת בעיה

גם אצלי יש חזה בקושי, 75 C כשבבגד ים זה נראה כמו B, האמת שאני מתכננת לעשות הגדלה ברגע שיהיה לי כסף. היא לא יכולה להגדיל את החזה שלה מעצמה.

ספירוW

New member
אני מחטבתאותו אבל חזה זאת בעייה כי

ההורים שלי לא מרשים לי הגדלת חזה כרגע ואני מאוד מאוד מאוד רוצה לעשות אבל זה 20 אלף שקל לא יהיה לי את הכסף הזה בשנים הקרובות... אולי רק אחרי צבא בעזרת השם

Melvina

New member
לא מעודדת

הגדלת חזה, רשמתי רק בנוגע לעצמי. זה לא טוב מהרבה סיבות אבל עם זאת אני גם לא נגד. אני הפסקתי להתפתח ממזמן, לך עוד יש כמה שנים.

ספירוW

New member
אבל אני בגיל בת 17 לפחות לפי

מה שכתוב בכרטיס שלך... עכשיו זה הכינוי של אחותי הקטנה

את בת 17, את עוד יכולה להתפתח

אני עשיתי ביגל 19 כשכבר הבנתי את הרמז מאלוהים. והגדלת חזה עולה 20 אלף שקל אצל גנבים.. כיום היא עולה משהו כמו 10000-15000

Melvina

New member
לא בטוח

אצלי מלבד הגובה שום דבר לא השתנה מגיל 15. ואני יודעת כבר אצל מי אני אעשה, בחודשים הקרובים אני גם עושה אצלו ניתוח להסרת צלקת קטנה על הלחי הוא אחד הרופאים הטובים בעולם לכן אני מצדיקה את המחיר שלו.

חח ומאיפה לך שהוא אחד הטובים בעולם?

כי הוא אמר לך?חמודה, לפני שתעשי את הדבר הזה, בתור אחת שעברה הגדלת חזה אני אומרת לך אל תינעלי על מישהו אחד כי את תתאכזבי, (אני לא מאלו שהתאכזבו אני עשיתי בשכל) תלכי, תבררי על מקומות, תכירי את המנתחים השונים,לכי תדעי אולי תמצאי מישהו שאת סומכת עליו יותר. ואצלך לפחות הגובה השתנה, אני מכיתה ח' לא גדלתי בכלום, גובה משקל וחזה. עכשיו בגלל הצבא הורדתי במשקל אבל זה לא נחשב כי האוכל שם מסריח.

למעלה