Ana Lyn Newkirk
New member
יש לי בקשה
משיחה שלי אתמול עם אחד מחברי הפורום (לא משנה עם מי) הגענו למסקנה שהפורום כבר לא מושלם כמו שהיה פעם. נכון שזה גם בגלל שאנה כבר ירדה לאחרונה מהאופנה, אבל זה גם בגלל כמה דברים לא הוגנים שמתרחשים כאן בין אנשים מסויימים. אנחנו רוצים לשנות את המצב, מכיוון שאותו בן-אדם שדיברתי איתו אתמול, הודיע שהוא מתכוון לפרוש בקרוב, כך שפליז, חבר'ה בואו ננסה לעשות מאמץ ולשפר את המצב בפורום בדרכים הבאות: א. להפסיק עם ריבים שטותיים סטייל "מותר או אסור להגיד שאנה שמנה?" או דברים בסגנון האלה. אני לא רוצה לנקוט בשמות אבל יש לאחרונה כמה אנשים שפשוט בלי לשים לב נגררים לויכוחים האלה. ושאותם אנשים יבינו שאנחנו לא בגנון ויפסיקו עם הויכוחים הקטנוניים האלה. ב. נכון, אנחנו בתקופה של בגרויות ולימודים, ויש הרבה דברים שקשורים לזה שאפשר לדבר עליהם (ואני אישית גם הייתי חלק מהעניין של לדבר כאן על בגרויות וכד') אבל פליז בואו ננסה בכל זאת שהנושא המרכזי כאן יהיה "אנה" ולא "כמה 006 היה קשה השנה?" או "למה דוד קיבל יותר גבוה מניר במתכונת בהסטוריה?" בואו נסכם שננסה לצמצם את ההודעות הללו, ובכל מקרה, לשים אותם בשרשורי
מרוכזים ולא על גבי מלא שרשורים כאן. ג. יש לי בקשה אישית. אני שמתי לב שלפעמים אנשים כאן פותחים שרשורים ומספרים על החיים שלהם, ואז איזה מישהו מנצל"ש על השרשור שלהם איזה דיון אחר שבכלל לא קשור, והנושא של השרשור משתנה לגמרי, כך שאנשים לא מקבלים את ההתייחסות הראויה לשרשורים חדשים שהם פותחים. אז פליז, תשתדלו לנצל"ש בעיקר לשרשורים של תפוז אנשים או שרשורי
ולא לשרשורים אישיים שפתוחים אנשים כאן בהם הם רוצים להשתפך בפנינו. גם לי עשו את זה, ותאמינו לי: זה מעצבן בטירוף. זה מרתיע אנשים מלכתוב כאן ולספר על החיים האישיים שלהם. ד. אפילו שזה לא משהו שאני יכול/צריך לדרוש מכם, תנסו להתייחס לכל מיני מגילות/בקשות שאנשים פותחים כאן. לפעמים באמת אין לנו ממש זמן ואנחנו נכנסים בתקופות מסויימות לפורום ל-5 דקות ביום (ויש לכל אחד תקופות כאלה) אבל בכל זאת בואו ננסה להתייחס לכל מיני הודעות שאנשים כותבים כאן, ולא לתת להם תחושה של חוסר אכפתיות ושל חוסר התייחסות רצינית. ה. כ
עליכם, ואני מקווה שאף אחד לא נפגש באופן אישי מהשרשור הזה. פשוט ממה שהבנתי, אם האווירה בפורום תמשיך להיות כזו, אנחנו הולכים לאבד את אחד הגולשים היותר תורמים ומדהימים שיש כאן. אז פליז, תעשו טובה, ותנסו להחזיר את האווירה כאן למה שהיה פעם.
משיחה שלי אתמול עם אחד מחברי הפורום (לא משנה עם מי) הגענו למסקנה שהפורום כבר לא מושלם כמו שהיה פעם. נכון שזה גם בגלל שאנה כבר ירדה לאחרונה מהאופנה, אבל זה גם בגלל כמה דברים לא הוגנים שמתרחשים כאן בין אנשים מסויימים. אנחנו רוצים לשנות את המצב, מכיוון שאותו בן-אדם שדיברתי איתו אתמול, הודיע שהוא מתכוון לפרוש בקרוב, כך שפליז, חבר'ה בואו ננסה לעשות מאמץ ולשפר את המצב בפורום בדרכים הבאות: א. להפסיק עם ריבים שטותיים סטייל "מותר או אסור להגיד שאנה שמנה?" או דברים בסגנון האלה. אני לא רוצה לנקוט בשמות אבל יש לאחרונה כמה אנשים שפשוט בלי לשים לב נגררים לויכוחים האלה. ושאותם אנשים יבינו שאנחנו לא בגנון ויפסיקו עם הויכוחים הקטנוניים האלה. ב. נכון, אנחנו בתקופה של בגרויות ולימודים, ויש הרבה דברים שקשורים לזה שאפשר לדבר עליהם (ואני אישית גם הייתי חלק מהעניין של לדבר כאן על בגרויות וכד') אבל פליז בואו ננסה בכל זאת שהנושא המרכזי כאן יהיה "אנה" ולא "כמה 006 היה קשה השנה?" או "למה דוד קיבל יותר גבוה מניר במתכונת בהסטוריה?" בואו נסכם שננסה לצמצם את ההודעות הללו, ובכל מקרה, לשים אותם בשרשורי