יש לי בקשה

../images/Emo45.gif

עדי, שמת לב כמה פעמים הגבתי לך היום עם

מישהי 111

New member
וואי כמה הסחפות..

מאמי, עם כל הכבוד אני לא בגילך ואני לא ילדה בת 14 כדי לבוא ולהיכנס לשטויות האלה.. בואי תורידי טיפה הילוך... אני לא כתבתי את כל זה. צביקה פתח בנושא.. מה שאמרתי לצביקה- אמרתי לו בלבד. זה שהוא החליט מיוזמתו האישית לפתוח בזה כי כנראה זה בער לו והפריע לו, שזה סבבה לגמרי, אז פתח. אל תוציאי דברים מהקשרם וקל וחומר שאל תוציאי אותם עליי! אני לא ילדה וכל מה שזרקת פה מעצבים או לא מעצבים. כעס לא כעס, לא נכנסת לזה בכלל. אבל ההגזמה בשיאה. דאגתי לציין פה עובדות שסילפת וחבל.. לא ציפיתי מאף אחד לתגובה כזאת אבל בטח שלא ממך, לאור ההיכרות שלנו. כל מה שאמרתי זה שכן, דיי נמאס לי מהפורום. לא חדש לאף אחד שאנסטסיה כבר לא ממש מעניינת אותי ובטח שלא מעניין אותי קטעי וידיאו ישנים שלה שכבר ראיתי אלף פעם כל אחד מהם. כששמת קישור בפורום על ההופעה של בריו או מה שזה לא יהיה לא ממש יכולתי להתייחס, אולי בגלל שאני בצבא וגם ככה אני הייתי מפספספת את זה? אין לי טעם. אבל ברגע שקראתי שזה כנראה יופיע ב-VOD אז כן התייחסתי כי עוד היה לי סיכוי לראות את זה. תראי, ברור שהפורום מת בעיקר כי אין חדש עליה. וברור שהוא יתעורר רק בתנאי שיצוץ משהו חדש עליה, אבל כפורום, דברים פה ממש יוצאים מפרופרציות ורק לפי ההודעה הזאת אני רואה איך דברים השתנו פה. תראי, מה שאמרתי לצביקה אתמול, זאת הייתה ערת אגב שלא תוכננה בכלל מראש ובטח שלא לפצוח בשיחה מעמיקה בנושא... חזרתי דיי גמורה אתמול ובאמת לא האמנתי שנדבר שעה. קרה ואולי קרה בטוב, מה אני אגיד לך. את יגאל, אני יכולה לפגוש בלי קשר לפורום הזה. הפורום זה רק חוט מקשר ולא יותר מזה. טלפונים סמסים ופגישות יכולות להעשות בלי הפורום הזה. תאמיני לי. אל תתאמצי בכלל לחשוב שאני נשארתי בגללו. אני לא עושה פה טובה לאף אחד והדגשתי וחבל שלא היה על זה מרקר שאני לא באה לעשות דרמות בתקווה שתתחננו שאשאר. זה שאני לא הרבה כאן בזמן האחרון כל אחד ותיק יכול להעיד פה. אין לי בעיה גם לא להיכנס לכאן שבועות. הפורום נעשה משעמם ואני אגיד את זה הכי "בוטה" שבעולם ואין לי בעיה ואין לי בושה. אני לא מפחדת פה מתגובות של אף אחד. בעיקר אחרי שכבר הנושא עלה. אין לי מה להצטדק פה בכלל... נכנסתי לפורום כי זה כבר הפך הרגל. פעם הייתי יושבת הרבה יותר.. אולי באמת ממלא שעות פנאי שהיו לי. וזה נכון, אני חוזרת מהצבא אני מנצלת כל דקה שיש לי והפורום לא הפך למרכזי... אני לא בבסיס פתוח ואני לא חוזרת מלימודים ואין לי את הזמן שיש לכם. גם אני, שנה שעברה בזמן הזה היה לי ים של זמן... והייתי רבה מלא עם חבר שלי באותה תקופה על כמה זמן אני מקדישה לאנסטסיה וכמה זמן אני מקדישה לו. הייתי ממש גרופית של הבחורה הזאת ובין היתר של הפורום הזה. כיום זה הפך לזה שאני יושבת פה ושם אבל לא יותר מ5-10 דק' ביום ולא תמיד גם ביום.. מן הסתם יש את הימים שאני בצבא וגם בימים שאני בבית אני לא תמיד נכנסת לבדוק את מצב ההודעות. לא בזין שלי (שלחו לי על הביטוי) לשבת ולקרוא מה כל אח ענה באיזו שאלה בבגרות. עברתי את החרא הזה ואני ויגאל בתקופת הבגויות לא ידברנו כמעט על בגרויות ושיתפנו על החיים, אבל בגרויות זה לא חיים, עם כל הכבוד! יש חיים גם אחריי ובטח ובטח שבזמן הבגרויות. כמה אפשר לדבר על לימודים? כמה שהחיים שלי לרוב זה צבא החיים האמיתיים שלי זאת האזרחות... וככה זה.. תפסיקו לחשוב שאתם היחידים שעברו בגרויות בחיים שלכם והיחידים שיעברו. דיי. חלאס.. לא התנגדתי כשעדי סיפרה על חוויות שלה. כי אלה דברים שמשתנים.. לא הגבתי רע כשליהי סיפרה על הל"ג בעומר שלה או כל אחד. כי אלה חוויות ובסופו של דבר זה מה שנקרא "חדשות" בגרויות זה לא חדשות ולא כלום. כנסו לפורום בגרויות ותשתפכו עד לב השמיים. בגרויות זה חרא ודיי לדבר על זה כאילו זאת ההצגה הכי טובה שראיתם בימייכם. אי אפשר להוציא פה מילה בלי שיבואו תקיפות. אני לא מאמינה שאני באמת מגיבה לזה. באמת.. ברגע זה הורדתי מכבודי. בשיא הכנות. מה אני בת 5? אני פושעת? חלאס.. פעם היינו פתוחים והיה מותר להגיד הכל, איך זה שפתאום הכל אסור? טוב, תשמעו ובעיקר את, עדי שדאגת להגיד כמה לא איכפת לי מכם, זה שאני אעזוב- זה בטוח. לא חייבת פה דין וחשבון לאף אחד למה, כמה ואיך. כתבתי כאן חלק מהדברים. באמת אל מעניין אותי מה אנשים פה חושבים עליי אם אני כן אוהבת לא אוהבת, זה לא האישו. אני זאת אני, תקבלו את זה. יש דברים שנמאס לי מהם- גם את זה תקבלו. ושלום על ישראל... ולמרות כל מה שעברנו ביחד, עדיין אין לי בושה ואף לו הכי קטנטונת לבוא ולכתוב את כל זה. איך אני איתכם? עכשיו את באמת יכולה לחשוב כל העולה על רוחך. ומצידי שאתם ביחד איתה. להתראות וכל טוב.

adii1201

New member
את לגמרי לא הבנת את הדברים

שלי! דבר ראשון אני בת 17 ולא בת 14... ומה שכתבתי פה ממש לא היה מעצבים אבל אמרתי שנכון שיש לך קשר מחוץ לפורום עם יגאל וזה בסדר אבל גם איתנו יש לך קשר מחוץ לפורום וזה לא היה יפה להגיד שאת נכנסת לפה רק בשביל יגאל... אני לא יודעת אם אמרת את זה כי אנחנו (ואני מדברת על צביקה ליהע ועליי שיש לך קשר איתנו) כבר ממש לא מעניינים אותך או כי אף פעם לא עניינו... וזה לא כיף לדעת... תראי, אני אגיד לך ת'אמת אני מחשיבה אותך בתור חברה לפורום וכמה שזה כבר הפך לשיגרה כמו שאת מציגה את זה זה תמיד כיף שאת חוזרת לפורום ואני גם תמיד שמה לב שחזרת... אני תמיד יושבת לקרוא ת'מגילות שלך לא משנה אם הן הכי ארוכות בעולם ואני בטוחה שגם ליהע וצביקה. אני לא באה אלייך בשום תלונות אני פשוט רוצה להבין אם רק יגאל חשוב לך ואף אחד מאיתנו לא זה הכל. ואני לא אמרתי שלא אכפת לך מאיתנו! אני אמרתי שאת אמרת שאת נכנסת לכאן רק בשביל יגאל אז שאלתי מה קורה איתנו? ואני לא חושבת שאת לא צריכה להגיד את מה שאת חושבת. זה בסדר גמור שאת אומרת אבל את לא הבנת את מה שאמרתי
אני לא התכוונתי להגיד שאני כועסת עלייך או לא יודעת מה... ולגבי עניין התגובות זה לא היה מופנה אלייך זה היה מופנה לכל שאר הפורום שאותם יש כאן דברים שכן מעניינים כי רובם נמצאים בבית ולא בצבא. כל מה שכתבתי שהודעה הקודמת לא היה מופנה רק אלייך אלא אל כולם. החלק היחיד שהיה מופנה אלייך זה היה החלק שלא הבנתי למה את אומרת שאת נכנסת לפה רק בשביל יגאל כי חשבתי שבדיוק כמו שאנחנו מחשיבים אותך כחברה אז את מחשיבה אותנו. ואני לא משווה את הקשר שלך עם יגאל כי ברור שהוא הרבה יותר מסתם היכרות באינטרנט אבל בכל זאת אנחנו עדיין משהו והייתי רוצה לדעת אם אנחנו לא. עכשיו בקשר לבגרויות: תראי אני מסכימה איתך ועם כל מי שאמר כאן שאנחנו טוחנים את עניין הבגרויות מלא, ואני חלק מזה. אני מעלה פה הצעה ותגידו לי מה אתם חושבים. בכל פעם שיש בגרות (שאין עוד הרבה כאלה) אז בדיוק כמו שאתם משתפים חוויות אישיות תבואו לשתף. נפתח באותו בוקר שרשור
על הבגרויות בלבד ותגידו לנו איך היה ואם היה משהו מיוחד אבל לא נתחיל לספר אחד לשני על התרגילים שפתרנו ומה לא עשינו כי עדי ולא רק עדי צודקת ואומרת שזה לא מעניין. יש פורום בגרויות אם אנחנו רוצים להשתפך שם על התרגילים שעשינו. בכל מקרה אני חושבת שאנחנו קודם כל צריכים לנסות להחזיר את האווירה למה שהיא הייתה קודם... ועדי, אם נפגעת או התרגזת ממה שכתבתי מקודם אז אני מבקשת סליחה כי באמת שלא לזה התכוונתי....

מישהי 111

New member
לא הכוונתי שאת בת 14

התכוונתי שאני כבר לא. בכל מקרה, לא נפגעתי ולא כלום ואין לך על מה להתנצל. אמרת את מה שחשבת וזה לגיטימי לגמרי. הכוונה שלי הייתה שאני לא נכנסת לפה בגלל יגאל, להיפך! יגאל היחידי שאני בקשר איתו מחוץ לתחומי הפורום ( לא לאחרונה, אבל בכללי) ואתם לא. וזאת הסיבה שנשארתי. כי חדש לגביי אנסטסיה אין הרבה וגם אם יש זה לא בהכרח דברים שמעניינים אותי או יעזרו לי. אבל את יודעת שאני עדיין אוהבת אתכם וגם אותה... היום עשיתי סדר בחדר ופתאום קלטתי משהו שאמא שלי שמה לי לא מזמן בחדר, כנראה באיזה יום שהייתי בצבא או משהו וקלטתי ים דפים של ילדה בת 14/ 15 בסביבות הגילאים כאן, והייתי הכי גרופית בעולם בנודע לסדרה "אי.אר" וקלטתי ציטוטים של השחקנים שם וכל מיני שירים שהיו בסדרה ותמונות ואפילו אני זוכרת שהחבר הראשון שלי היה טוב במחשבים וישבתי לו על הוריד לבנות אתר על הארבעה שהכי אהבתי ואני מניחה שמתוכם רק אחד אתם תכירו וזה ג'ורג' קלוני והיה שם כל מיני דברים של האתר ועד היום האתר הזה לא גמור... אוייששש... כמה פתטי.. אבל זה היה נחמד להיזכר ואמרתי לעצמי שחשבתי שעם אנסטסיה אני גרופית והבנתי שלא והיום בעיקר. אבל אני עדיין אוהבת אותה.. אפילו לפניי כמה ימים חלמתי עליה... היא חמודה בסה"כ. אני לא יכולה שלא לאהוב אותה ובטח שבתור זמרת! יש לה קול אדיר והיא מדהימה ואין עליה. פשוט אין עליה גם חדש מה שגורם לשכוח ממנה. אבל יהיה כייף בעוד שנה שנתיים כשהיא תעשה קאמבק מטורף, יהיה עליה הרבה רעש.. מה שנאי מנסה להגיד שאני אוהבת אתכם. אתם משעממים אותי סה"כ לאחרונה, אבל איכפת לי מכם וחשוב לי שתצליחו. אני פשוט כנראה כבר הזדקנתי מדיי בשבילכם. ומה אני עושה פה? יש לי יומיים חופש מצהבא ועוד יומיים אני בכינרת... אה-אה.

adii1201

New member
אז אני הבנתי אותך לא נכון ../images/Emo13.gif

חשבתי שאת לא אוהבת אותי יותר
וזה בסדר שדיי משעמם פה בזמן האחרון אני מסכימה וחוצמזה שכמו שאמרת וכולם אמרו אין שומדבר חדש עליה אז בכלל משעמם... לגבי אי אר:
אני חולה על הסדרה הזו!!!!!! וואי בפרק שמארק מת בכיתי!!!!! זה היה כ"כ עצוב!!!! ונוח חמוד
ותהני בכינרת

notthatkind

New member
יאאא גמנייייי!!!!!!

אני חולעל אי.אר...
ובפרק שמארק מת גמני בכיתי..וזה לא אופייני לי כי אני אף פעם לא בוכה בסרטים או סדרות...זה פשוט היה כלכך עצוב

מישהי 111

New member
באמת? איזה אדיר..

הייתי גרופית מטורפת... את לא מבינה את מי הערצתי שם... בכל מקרה... עבר.. הסדרה עדיין משובחת.. אבל כמו אנה, גם היא טיפה נשכחה ברגע שהפסיקו לשדר אותה... צריך להשיב את אנה לפניי שתעלם...

Ana Lyn Newkirk

New member
דיד-ספרי להם את הסיבה האמיתית לחופש

המינוי שלך למפקדת הבסיס! וכמו שאמרתי לך כבר במסן: מעכשיו, כל פעם כשמישהו ירצה לפנות אליך הוא יצטרך לרשום בכורת ההודעה "הששב המפקדת" (במקום: "ללא נושא"
) מעכשיו יהיו כאן גם מנהל וגם מפקדת, כשהמנהל הוא גם למעשה (במקרה או לא) גם הבן-אדם היחיד שבשבילו ה"מפקדת" נכנסת לכאן
בכל מקרה, אם נהיה רציניים שניה, אז לדעתי, את לא צריכה לראות את עצמך כזקנה כאן. נכון שאת התגייסת כבר, ושיש לך יותר נסיון בחיים, אבל תזכרי שיש כאן עוד כמה אנשים שמתקרבים לגיל שלך, ואם לא שמת לב, את גדולה ממני למשל בדיוק ב-21 חודשים
שזה ממש כלום. ומעבר לזה, כמו שידוע, גיל זה לא רק עניין מספרי, אלא גם עניין רגשי. אני יכול להגיד לך למשל, שאם ליהע לא היתה מספרת את גילה, הייתי חושב שהיא בת 15, ולא כי היא זקנה או משהו, אלא כי יש לה סגנון וסטייל ממש בוגר. תפסיקי לראות את עצמך "יורדת רמה" בכך שאת כותבת כאן, ואולי אפילו להיפך: תראי סוף סוף הזדמנות ולהגיע למסגרת, שבניגוד לצה"ל, שם את צריכה להיות מאוד "רשמית" ו"רצינית" כאן לעומת זאת תוכלי להפתח ולהשתפך על כל מיני פיפסים קטנים ושטותיים שאותנו דווקא בד"כ יעניינו. בכל מקרה, אני רואה את העניין שירד לך מאנה, קצת בקיצוניות. אז נכון, היא באמת כבר לא בשיא האופנה, וגם אנחנו לא רודפים אחרי תמונות שלה בעיתונים ולא שומעים 20 פעם ביום כל שיר ישן שלה. אבל עדיין אני לא יכול להגיד בגרוש שירד לי ממנה, ושאולי אני אפסיק להכנס לכאן, כי כבר נמאס לי מאנה.

מישהי 111

New member
וואי.. אחותי כל היום על המחשב.. מזל

שאני אצל עמיר... היה לי יום פינוק שכנראה שלא הסתיים... הייתי היום בים המלח עם עמיר ומחר אני שלושה ימים בכינרת ועכשיו אני מגלה שהחמוד הכין לי פה ים הפתעות ופינוקים וזה עוד אחרי שטחנו כמו מטחנות במקדונלד'ס. בכל מקרה כרגיל אני אחזור לחמשו"ש הקרוב.. ממחר אני לא כאן.. למי שלא שם לב אני כבר יומיים בבית.. הסברים בשלבים מאוחרים אין לי כוח להוסיף כרגע... למי שתהה, אחותי פשוט לא נתנה לי להתקרב למחשב ביומיים האלה, למרות שהייתי פה כי והעבודות שלה באוניברסיטה.. קיצר, סיפורים לייטר. לאב יה אול.

adii1201

New member
טוב לדעת שלא אכפת לך

מאף אחד חוץ מיגאל.... יגאל הוא לא היחיד מפורום שמכיר אותך בר זמן רב וזה לא יפה

חחח תפוז הטיפשים האלה..

באתי לכתוב, שהיא בטח לא התכוונה לזה שלא אכפת לה מאיתנו, אנחנו פשוט בקשר פחות הדוק, הרבה פחות הדוק, ולא יוצא לנו לדבר.. אז כרגע מי שנותר זה יגאל..

adii1201

New member
אבל זה שאנחנו בקשר

פחות הדוק לא אומר שצריך לוותר עלינו לחלוטין

עדי...

אני מניח שאם היית בגילנו, גם את היית מדברת על הבגרויות, כי מה לעשות?! זאת התקופה שאנחנו נמצאים בה (ולא ממש מרצון) וזה מה שאקטואלי לגבינו... כמו שאת מספרת מה שאקטואלי לגבייך (היציאות שלך והחיים שלך). מה לעשות שבזמן שאת נמצאת בצבא אנחנו עושים מבחנים?! אגב, אני גם חושב שהנושא של המבחן במתמטיקה נטחן כאן יותר מידי למרות שאני שותף בו באופן מלא
... צריך לעבור לחרוש כאן על המבחן בהיסטוריה
תלונות מישהו? (מקווה שאין ולכולם הלך פה טוב). חוויות? הארות/הערות? המלצות?

Ana Lyn Newkirk

New member
האמת היא שהיא צודקת..

ואני אומר לך את זה סתור מישהו שנמצא בדיוק במצב שלך, מבחינת התקופת בגרויות וכל זה.. לא שאני אומר שלא צריך לדבר על זה, אבל שרשור אחד לשבוע בהחלט מספיק לזה, ולא ארבעה חמישה כמו שקורה עכשיו. זה כאילו שאנחנו סותמים בפני יגאל וקיווי את הזכות להגיב לדיונים האלה. אז אפשר לדבר פה ושם אבל לא להגזים עם זה. מעבר לזה, אני יכול להגיד לך למשל, מתוך חוות דעת אישית, שאני למשל, מרגיש מנודה ולא קשור בתוך הדיון שפתחתם על לשון, כי אין לי שום דעה לתרום לזה, וזה כאילו משהו שכבר נשאר מאחוריי. ולי אישית פשוט אין דרך להתייחס לזה. אז תחשבו לרגע על קיווי שהיא בכלל כבר מנותקת מעולם הבגרויות וכל זה, ותנסו לבקש ממנה להגיב לשרשור כזה. גם אם היא תרצה היא לא תמצא על מה

למעלה